Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Στη φόρα για πρώτη φορά: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από το γάμο της Εριέττας Κούρκουλου και του Βύρωνα Βασιλειάδη

Μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους

7 Ιανουαρίου 2023 15:32
Στη φόρα για πρώτη φορά: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από το γάμο της Εριέττας Κούρκουλου και του Βύρωνα Βασιλειάδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η 29χρονη κόρη της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου Νίκου Κουρκούλου, Εριέττα, έβγαλε στη φόρα πριν καιρό αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Βύρωνα Βασιλειάδη.

Μάλιστα, η Εριέττα Κούρκουλου αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους το vegan μενού που επέλεξαν με τον σύζυγό της γι αυτή την ξεχωριστή ημέρα της ζωής τους. Παράλληλα, δείτε ποιος ήταν ο σύντροφός της πριν παντρευτεί.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως η Εριέττα Κούρκουλου και ο επιχειρηματίας Βύρωνας Βασιλειάδης παντρευτήκαν τον Ιούλιο του 2020 στην Μύκονο, στο εκκλησάκι της παραλίας Αγράρι.

γάμος Εριέττας Κούρκουλου και Βύρωνα Βασιλειάδη τραπέζι εκκλησία

Οι δύο τους επισφράγισαν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ελάχιστες είναι οι φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει.

«Ένα από τα πιο δύσκολα κομμάτια του βιγκανισμού, είναι η αντιμετώπιση της επιλογής αυτής από τον περίγυρό μας.

γάμος Εριέττας Κούρκουλου και Βύρωνα Βασιλειάδη καλεσμένοι

Πολλοί το παίρνουν προσωπικά γιατί αισθάνονται ότι απειλείται η καθημερινότητά τους, μιας και αυτή η στάση ζωής τους αναγκάζει να σκεφτούν.

Επειδή λοιπόν οι περισσότεροι άνθρωποι (ναι! Και οι κρεατοφάγοι) είναι κατά της κακοποίησης των ζώων, αρχίζουν να αισθάνονται ενοχικά.

Το θέμα είναι να μην πέφτουμε εμείς στην παγίδα του να «κρύβουμε» τα πιστεύω μας για να μην προκαλούμε στους άλλους αμηχανία!

γάμος Εριέττας Κούρκουλου και Βύρωνα Βασιλειάδη τραπέζι δεξίωση

Πολλοί με ρωτάνε τι φαγητό σερβίραμε στον γάμο μας και η αλήθεια είναι ότι το συζητήσαμε αρκετά.

Γρήγορα όμως ήρθαμε στα λογικά μας και αποφασίσαμε ότι μιας και είναι δικός μας γάμος (και μόνο), θα πρέπει να αντιπροσωπεύει απόλυτα τις δικές μας αρχές.

Επέλεξα επίσης στο μπροστινό μέρος του μενού, να τυπώσω μια από τις αγαπημένες μου φράσεις του Gary Francione: “Veganism is not about giving anything up or losing anything; it is about gaining the peace within yourself that comes from embracing nonviolence and refusing to participate in the exploitation of the vulnerable”.

γάμος Εριέττας Κούρκουλου και Βύρωνα Βασιλειάδη τραπέζι

Από όλη αυτή την ιστορία, αυτό που έμαθα είναι ότι καμία μέρα της ζωής μας, πόσο μάλλον την ημέρα του γάμου μας, δεν πρέπει να υποκύπτουμε σε συμβιβασμούς για να ευχαριστήσουμε κανέναν!

Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένα άτομο εκεί που να μην θέλει το καλό του ζευγαριού, ή να έχει καλεστεί για να βγει μια κοινωνική υποχρέωση (λόγω covid όσοι παντρεύονται τώρα έχουν και την καλύτερη δικαιολογία).

γάμος Εριέττας Κούρκουλου και Βύρωνα Βασιλειάδη τραπέζι Κασιδόκωστας Τάμτα

γάμος Εριέττας Κούρκουλου και Βύρωνα Βασιλειάδη τραπέζι Μαριάννα Λάτση

Η ημέρα του γάμου μας δεν είναι για να κάνουμε PR, αλλά για να γιορτάσουμε την αγάπη… και οποιοδήποτε είδους φαγητό που κρύβει από πίσω του τον βασανισμό και τον θάνατο αθώων πλασμάτων δεν έχει θέση σε μια τέτοια γιορτή», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Εριέττα Κούρκουλου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share