Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023

Σοκάρει η μητέρα της Αλίκης Βουγιουκλάκη: «Με τον Κώστα Σπυρόπουλο έκανε...»

Όσα ανέφερε η μητέρα της εθνικής σταρ

7 Ιανουαρίου 2023 14:11
Σοκάρει η μητέρα της Αλίκης Βουγιουκλάκη: «Με τον Κώστα Σπυρόπουλο έκανε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι 5 Μαρτίου 1996. Δηλαδή 4 μήνες πριν η Αλίκη Βουγιουκλάκη ανοίξει τα φτερά της και πετάξει στους ουρανούς. Κανείς μέχρι εκείνη την στιγμή δεν γνώριζε για την κατάσταση της εθνικής σταρ. Υπήρχε μια περίεργη κόπωση για την ίδια, μια αφίδρωση πάνω στην σκηνή, ωστόσο η ίδια και οι συνεργάτες της πίστευαν πως λόγω των συνεχόμενων παραστάσεων η Αλίκη είχε κουραστεί. Και όμως ο καρκίνος την σιγοέτρωγε.

Η μαμά της Έμμυ, είχε δώσει τότε μια σπάνια συνέντευξη στο περιοδικό CIAO που μιλούσε για την σχέση της με το “Αλικάκι της” όπως την έλεγε αλλά και για τους άνδρες της Αλίκης. Τα περιοδικά της εποχής προσπαθούσαν να βρουν ειδήσεις για την Αλίκη με σκοπό να αυξήσουν τις πωλήσεις τους. Ακόμα και στα ψιλά να πέρναγε μια είδηση με το όνομα της Αλίκης, οι πωλήσεις ήταν δεδομένο ότι θα ανέβουν στα ύψη. Παράλληλα, η Έφη Πίκουλα, η νύφη της Αλίκης Βουγιουκλάκη αποκάλυψε τις τελευταίες της στιγμές πριν φύγει από τη ζωή.

Ποιες είναι οι σχέσεις σας με την κόρη σας κ. Έμμυ;

Πάρα πολύ καλές. Η Αλίκη με λατρεύει. Τόσο πολύ μάλιστα που γίνεται κουραστική πολλές φορές. Τώρα τελευταία δε, έχει γίνει υπέρ προστατευτική μαζί μου. ίσως γιατί είμαι λίγο μεγάλη και φοβάται μη με χάσει.

Θέλετε μια μέρα να την ξαναδείτε παντρεμένη;

μητέρα της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Κάποτε το ήθελα. Τώρα πια δεν το θέλει ούτε η ίδια. Συνήθισε έτσι. Έχει και την ησυχία της. Πολλές φορές μου λέει: ‘μαμά μου δεν μπορώ. Βαριέμαι τώρα να έχω έναν άντρα πάνω στο κεφάλι μου.Άσε είμαι καλά και έτσι”. Η Αλίκη είναι και άντρας και γυναίκα μαζί. Έχει επωμιστεί πολλές ευθύνες. Το θέατρο, τον γιό της, το σπίτι της. Έχει κουραστεί πολύ.

Θα θέλατε να ξανασμίξει με τον Παπαμιχαήλ;

Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Δεν ταιριάζουν οι δυο τους.

Εκείνη τον θέλει;

Δεν φαντάζομαι. Όχι, όχι. Μπορεί να είναι ο πατέρας του παιδιού της, τον συμπαθεί αλλά δεν ταιριάζουν.

Την σχέση της με τον Κώστα Σπυρόπουλο, την εγκρίνετε;

Αυτό είναι κάτι εφήμερο, που περνάει. Φεύγει κιόλας. Δεν είναι κάτι το μόνιμο, το θετικό. Απλώς μια παρέα κάνουν, γιατί είναι και αυτή μόνη της και έχει ανάγκη από συντροφιά. Η καημένη αισθάνεται τόσο μόνη της που θέλει να έχει δικούς της ανθρώπους κοντά της.

Έχετε καλές σχέσεις με τους φίλους της; Με τον Σπυρόπουλο;

Γιατί να μην έχω. Δεν τους βλέπω και συχνά.

Ο γιος της, εγκρίνει το δεσμό της με τον Σπυρόπουλο;

Ο Γιάννης λατρεύει τη μάνα του αλλά εκ φύσεως δεν είναι πολύ εκδηλωτικός. Είναι μοναχικό παιδί.

Από τους δεσμούς που έχει κάνει κατά καιρούς η κόρη σας, ποιον θα θέλατε για γαμπρό σας;

μητέρα της Αλίκης Βουγιουκλάκη συνέντευξη

Κανέναν από αυτούς. Της αξίζει ένας άνθρωπος με ευαισθησία, κάποιος που θα αγαπήσει και θα την πονέσει πραγματικά., Η Αλίκη έχει ανάγκη από κάποιον δικό της άνθρωπο. Όχι επιπόλαιους δεσμούς και αγάπες. Αν βρει κάποιον να την ξεκουράζει και να της σταθεί, εγκρίνεται τότε και από μένα.

Ο Σπυρόπουλος δεν είναι κατάλληλος;

Υπάρχει μεγάλη διαφορά ηλικίας. Πάντως έχουν μια καλή φιλία μπορεί να πει κανείς. Όχι ότι θα προκύψει τίποτα.

Τον Βλάσση Μπονάτσο δεν τον θέλατε;

Καλό, χρυσό παιδί ήταν αλλά δεν έκανε για την Αλίκη.

Δείχνετε πολύ νέα κυρία Έμυ. Το μυστικό της νιότης από εσάς το έχει πάρει η Αλίκη;

Το κύτταρό μας είναι. Η μητέρα μου πέθανε 88 ετών και φαινόταν 60. Το μυστικό είναι η καλή καρδιά. Η Αλίκη αγαπά και τους εχθρούς της ακόμα. Και εγώ το ίδιο!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share