Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Περήφανος πατέρας ο Βασίλης Σπανούλης: H Ολυμπία Χοψονίδου βούτηξε να πιάσει τον Σταυρό με τα έξι τους παιδιά (photos)

Οι στιγμές ευτυχίας που δημοσίευσε η ίδια

6 Ιανουαρίου 2023 22:55
Περήφανος πατέρας ο Βασίλης Σπανούλης: H Ολυμπία Χοψονίδου βούτηξε να πιάσει τον Σταυρό με τα έξι τους παιδιά (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ολυμπία Χοψονίδου βούτηξε στα παγωμένα νερά ανήμερα των Θεοφανείων για να πιάσει τον Σταυρό στον αγιασμό των υδάτων, όπως και συνηθίζει να κάνει κάθε χρόνο.

Ολυμπία Χοψονίδου με τα παιδιά της στα Θεοφάνεια

Στο πλευρό της τα έξι παιδιά τα οποία έχουν αποκτήσει μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη, με τον οποίο το τελευταίο διάστημα μοιράζονται συχνά οικογενειακές τους φωτογραφίες στα social media.

Ολυμπία Χοψονίδου με τα παιδιά της στα Θεοφάνεια

Το ακούσαμε και αυτό: Η Ολυμπία Χοψονίδου εύχεται να μοιάσει την πεθερά της - Δείτε γιατί

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι η καθημερινότητα της Ολυμπίας Χοψονίδου, η οποία δεν χάνει την ευκαιρία να απαντάει σε ερωτήσεις των ακολούθων της.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Κατέρρευσε ο Βασίλης Σπανούλης: Η αποκάλυψη της Ολυμπίας Χοψονίδου για τις δύο αποβολές που είχε

Η Ολυμπία Χοψονίδου σε ερώτηση από ακόλουθό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε τις άριστες σχέσεις που έχει με την πεθερά της.

Όπως υπογράμμισε «Ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου… η πεθερά μου είναι άγιος άνθρωπος και έχω μάθει πάρα πολλά από αυτήν… Εύχομαι και ελπίζω όταν φτάσω στην ηλικία της (που είναι νέα ακόμη) να έχω την μεγάλη καρδιά όπως εκείνη και το προτέρημα να ζητά συγγνώμη ακόμη και να μην φταίει μόνο και μόνο για να είναι καλά τα παιδιά της».

Τον Δεκέμβριο του 2009, η Ολυμπία Χοψονίδου παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον Βασίλη Σπανούλη και στις 24 Ιουνίου 2011 έγινε ο θρησκευτικός τους γάμος.

Μπορεί ο μπασκετμπολίστα όταν γνώρισε την πρώην Σταρ Ελλάς, το 2008, να ήταν αρραβωνιασμένος, ωστόσο, ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος και διαρκεί ακόμη και σήμερα, 14 χρόνια μετά, ενώ έχουν αποκτήσει έξι παιδιά. Με τόσα παιδιά είναι λογικό πως η πανέμορφη μελαχρινή χρειάζεται αρκετή βοήθεια και μια από αυτές είναι η μητέρα του Βασίλη Σπανούλη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share