Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σπαρακτικές στιγμές για την Ιωάννα Τούνη: «Όποιος μου ξαναπεί ότι η εγκυμοσύνη είναι...»

Ξέσπασε η influencer!

6 Ιανουαρίου 2023 16:57
Σπαρακτικές στιγμές για την Ιωάννα Τούνη: «Όποιος μου ξαναπεί ότι η εγκυμοσύνη είναι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου σε λίγες ημέρες θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Μέχρι τότε, η γνωστή influencer, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, συνεχίζει την καθημερινή… δραστηριότητά της στα social media, ανεβάζοντας συνεχώς φωτογραφίες και βίντεο με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Η Ιωάννα Τούνη σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok αναλύει στους διαδικτυακούς της φίλους τα πράγματα που δεν γνώριζε ότι θα είχε στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Τις χειρότερες κράμπες στον κόσμο, τρίχες σε μέρη του σώματος που δεν είχα ποτέ, τρομερή αναγούλα και εμετούς κάθε πρωί» ανέφερε. Μάλιστα, στη λεζάντα της ανάρτηση της έγραψε: «Όποιος μου ξαναπεί ότι η εγκυμοσύνη “είναι η ομορφότερη περίοδος της ζωής μου” θα τον κλωτσήσω». Στη συνέχεια δημοσίευσε ακόμη ένα βίντεο, στο οποίο δηλώνει πως γίνεται να τα κάνεις όλα μόνη σου, παρότι έγκυος.

Γυναίκα είναι 37 εβδομάδων έγκυος και η κοιλιά της φτάνει μέχρι το στήθος - Το διαδίκτυο αναρωτιέται πώς ζει

Μια γυναίκα έγινε viral με περισσότερες από 50 εκατ. προβολές λόγω της εγκυμοσύνης της. Εξηγούμαστε. Η γυναίκα είναι έγκυος 37 εβδομάδων σε ένα παιδί αλλά η κοιλιά της είναι έτοιμη να εκραγεί καθώς όπως αναφέρει και η ίδια φτάνει έως το στήθος της.

Δείτε επίσης: 33χρονη έγκυος πέθανε ξαφνικά - Λίγες μέρες αργότερα το γραφείο κηδειών βρέθηκε αντιμέτωπο με ένα ανατριχιαστικό θέαμα

Τι είχε συμβεί στην προηγούμενη εγκυμοσύνη - Τι λένε οι γιατροί

Η Renae W που έχει ήδη πέντε παιδιά, ανέβασε ένα βίντεο με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της και μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 50 εκατομμύρια προβολές, με πολλούς χρήστες να μένουν αποσβολωμένοι, όπως αναφέρει η thesun.co.uk.

Η ίδια υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με το παιδί και ότι το ίδιο είχε συμβεί και στην προηγούμενη γέννα που είχε, με τους γιατρούς να αναφέρουν ότι όλα είναι φυσιολογικά.

Τα σχόλια του κόσμου στο video

Παρόλα αυτά, τα σχόλια έπεσαν «βροχή», με πολλούς να αστειεύονται για το γεγονός ότι έχει τόσο τεράστια κοιλιά, τη στιγμή που είναι έγκυος σε ένα μόνο παιδί και όχι περισσότερα.

«Είναι ήδη 18 ετών. Θα γεννηθεί και θα πιάσει αμέσως δουλειά», ανέφερε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε πως «θα γεννηθεί και θα έχει αποκτήσει ήδη πτυχίο κολεγίου».

«Έχεις έναν ολόκληρο παίκτη NFL εκεί μέσα», σημείωσε ένα άλλο άτομο και κάποιο άλλο πρόσθεσε πως «αυτό το παιδί έχει ήδη εξοφλήσει τα φοιτητικά του δάνεια!».

Δείτε το βίντεο με τη φουσκωμένη κοιλιά της Renae W, που έχει γίνει viral στο TikTok με πάνω από 50 εκατομμύρια προβολές:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share