Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023

«Όταν τον γνώρισα ήταν παντρεμένος με παιδί, όταν ήμασταν στη δουλειά...» - Έστησε... στον τοίχο τον Κακέτση η Άντζελα Δημητρίου

Επί... προσωπικού για τη σχέση τους

6 Ιανουαρίου 2023 09:48
«Όταν τον γνώρισα ήταν παντρεμένος με παιδί, όταν ήμασταν στη δουλειά...» - Έστησε... στον τοίχο τον Κακέτση η Άντζελα Δημητρίου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άντζελα Δημητρίου έχει περάσει από πολλούς και μεγάλους έρωτες στη διάρκεια της ζωής της, με τον Στηβ Κακέτση να είναι ένας εξ αυτών και, μάλιστα, να παραδέχεται πως υπήρξε ιδιαίτερη περίπτωση.

Συγκεκριμένα, για τους άνδρες της ζωής της, τα όσα τους έχει δώσει, αλλά και το τι ζητάει σήμερα είχε μιλήσει η Άντζελα Δημητρίου στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, κάνοντας ειδική αναφορά στον Στηβ Κακέτση, αν και πλέον δε... ζητά κάτι.

Η Λαίδη... επί προσωπικού

«Στη ζωή μου έχω έναν κύκλο. Άλλοι ήταν μάγκες, άλλοι ήταν χαζοί, άλλοι εκμεταλλευτές. Από όλους κάτι πήρα και όλοι κάτι πήραν από μένα. Σημασία έχει πώς είναι αυτοί σήμερα και πώς είμαι εγώ», είπε η τραγουδίστρια.

Παράλληλα πρόσθεσε: «Σαν γυναίκα έχω δώσει πάρα πολλά, που δεν έπρεπε να δώσω. Δεν κράτησα τίποτα για μένα. Δεν αγάπησα ποτέ εμένα. Αγάπησα πρώτα όλους τους άλλους, έδωσα σε όλους τους άλλους και τελευταία κοίταξα εμένα. Αυτό ήταν το μεγαλύτερό μου λάθος και δεν πρέπει να το ξανακάνω. Κάποια στιγμή, στα 58 μου, πρέπει να βάλω κι εγώ μυαλό. Να πω στον εαυτό μου "άσε να σου δώσουν και οι άλλοι κάτι". Δεν θέλω ούτε περιουσίες, ούτε ονόματα, όπως ζητάνε άλλες. Θέλω μόνο μία αληθινή αγάπη».

Όσο για τον Στηβ Κακέτση δήλωσε: «Ο Στηβ ήταν μια ειδική περίπτωση για μένα. Όταν τον γνώρισα ήταν παντρεμένος, είχε παιδί και η δουλειά του ήταν τέτοια που βρισκόμασταν συνέχεια. Όταν κάνεις μία σχέση και είσαι στην ίδια δουλειά είναι πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα. Σίγουρα υπήρχε ζήλια και από τη μεριά του και από τη δική μου. Υπήρχε ένα τεράστιο πάθος και μια πολύ μεγάλη αγάπη. Είχαμε, όμως, ένα τέλος που δεν έπρεπε να ήταν έτσι. Εγώ κουράστηκα περιμένοντας τον Στηβ να τελειώσει από κάπου, το οποίο από μόνος του μου έλεγε πως θα τελειώσει. Δεν τον πίεσα ποτέ να το τελειώσει, αλλά κι εγώ σαν γυναίκα ήθελα να έχω τη δική μου ασφάλεια».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share