Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Είναι η αδυναμία της: Τα τρυφερά λόγια της μεγάλης κόρης του Σάκη Ρουβά για τα γενέθλιά του

Δεν τον λατρεύει μόνο η Κάτια Ζυγούλη!

5 Ιανουαρίου 2023 22:15
Είναι η αδυναμία της: Τα τρυφερά λόγια της μεγάλης κόρης του Σάκη Ρουβά για τα γενέθλιά του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Ρουβάς έγινε 51 και γιόρτασε τα φετινά του γενέθλια δίπλα στη σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη και τα παιδιά τους. Ενώ, αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα του Σάκη Ρουβά και δεν έχει καμία σχέση με το τραγούδι.

Ο δημοφιλής pop star δέχτηκε αμέτρητες ευχές στα social media για την ιδιαίτερη μέρα, με την κόρη του, Αναστασία να εύχεται και διαδικτυακά στον μπαμπά Σάκη για τα φετινά του γενέθλια.

Δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από το παρελθόν με τον μπαμπά της, η Αναστασία Ρουβά έγραψε: «Χρόνια πολλά μπαμπά. Τόσο ευγνώμων για εσένα», ενώ αμέσως ο Σάκης Ρουβάς αναδημοσίευσε την ανάρτηση στον λογαριασμό του στο instagram.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη υποδέχτηκαν το 2023 αγκαλιά με τα παιδιά τους, ανεβάζοντας σχετικό βίντεο στα social media.

«Οι πιο ευτυχισμένες, οι πιο δημιουργικές, οι πιο όμορφες στιγμές που πέρασα το 2022 ήταν αυτές με την οικογένειά μου! Στόχος μου για το 2023 είναι να είμαστε ακόμα πιο κοντά, να ζήσουμε την κάθε στιγμή… μαζί», έγραψε ο Σάκης Ρουβάς.

μεγάλη κόρη Σάκη Ρουβά

«Φέτος αποφασίσαμε να...» - Το έκανε γνωστό δημόσια για τον Ρουβά η Κάτια Ζυγούλη

Η Κάτια Ζυγούλη μίλησε στο «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στα φετινά Χριστούγεννα, που για ακόμη μια φορά θα περάσει οικογενειακά με τον Σάκη Ρουβά και τα παιδιά τους.

Το γνωστό μοντέλο, που εξομολογήθηκε και τα προβλήματα που προκύπτουν στο γάμο τους, ανέφερε μέσα από το κανάλι της στο Youtube ότι φέτος άφησε τα παιδιά της να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει πόσο της αρέσει να βλέπει τα παιδιά της, την ώρα που κοιμούνται.

«Κάθομαι κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, που φέτος άφησα τα παιδιά να το στολίσουν ολομόναχα. Εγώ μόνο έστησα τον κορμό και έβαλα τα λαμπάκια που είναι το δύσκολο κομμάτι. Όπως βλέπετε είμαστε μια ανάσα από τις γιορτές και οι κούτες παραμένουν εδώ ακόμη γεμάτες.

Με διασκεδάζει να βλέπω τα παιδιά πώς κοιμούνται. Ειδικά ο μικρότερος, ο Απόλλωνας έχει την τάση να κοιμάται με τον πιο περίεργο τρόπο, στα πιο περίεργα μέρη. Είναι η καλύτερη στιγμή να τους τραβήξεις φωτογραφία. Έχω συλλογή με φωτογραφίες!» αποκάλυψε η Κάτια Ζυγούλη.


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share