Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Βόμβα» Τσιμτσιλή για Ελεονώρα Μελέτη: «Όταν έχουμε κάτι που μας ενοχλεί...»

Τι εξομολογήθηκε;

5 Ιανουαρίου 2023 16:45
«Βόμβα» Τσιμτσιλή για Ελεονώρα Μελέτη: «Όταν έχουμε κάτι που μας ενοχλεί...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην Αφροδίτη Γραμμέλη και το Πρωινό μας. Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια του Happy Day αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Alpha, αλλά και στην αναφορά του Νίκου Μουτσινά για copy paste της Ελεονώρας Μελέτη από την εκπομπή της.

«Είναι γεγονός ότι αυτή την εκπομπή την αγαπώ, την έχω αγαπήσει και για εμένα είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μου αυτό το ξύπνημα κι αυτή η καλημέρα. Θεωρώ ότι η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρη με εμάς για διάφορους λόγους. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για το γάμο της με τον Θέμη Σοφό.

Και ο Alpha διανύει μία πολύ καλή χρονιά σε όλες τις ζώνες, αλλά νομίζω ότι την δική μας εκπομπή την ευνόησε ότι υπήρξαν πολύ μεγάλες αλλαγές στις ζώνες σε ό,τι έχει να κάνει με τις ενημερωτικές εκπομπές. Το ότι εμείς δεν αλλάξαμε ούτε την ώρα μας, ούτε τη σύνθεσή μας, βοήθησε ώστε να μείνουμε το γνωστό ραντεβού» είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην περσινή σεζόν που κλήθηκε να πάρει μία κρίσιμη απόφαση για το τηλεοπτικό της μέλλον. «Δεν σου κρύβω ότι πέρσι κλήθηκα να πάρω κρίσιμες αποφάσεις και είχα την τιμή και τη χαρά να δεχτώ ωραίες προτάσεις –και σε μία περίπτωση να φτάσω κοντά – τελικά η καρδιά και το μυαλό μου είπε σταθερότητα.

Είμαι άνθρωπος που δένεται, δεν είναι τυχαίο ότι δεν αλλάζω τους συνεργάτες μου. Ίσως να φαντάζομαι τον εαυτό μου για πολλά χρόνια ακόμη εδώ. Για τρία σίγουρα» δήλωσε η παρουσιάστρια, αποκαλύπτοντας το συμβόλαιό της.

«Κάποια στιγμή είχαμε συζητήσει ένα ωραίο και ενδιαφέρον concept να κάνω συνεντεύξεις στη λογική των «Πρωταγωνιστών». Το είχαμε συζητήσει πολύ θερμά, αλλά τελικά δεν προέκυψε» πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Όσον αφορά στην Ελεονώρα Μελέτη και τα όσα ειπώθηκαν από τον Νίκο Μουτσινά, σημείωσε: «Θεωρώ ότι είμαστε ενήλικες και έχουμε τη δυνατότητα όταν έχουμε κάτι που μας ενοχλεί, να το εκφράζουμε εκτός κάμερας. Εγώ αυτό κάνω. Αν κάτι με ενοχλήσει, θα σε πάρω τηλέφωνο και θα το λύσουμε. Με την Ελεονώρα το έχω συζητήσει το συγκεκριμένο θέμα πολύ πριν αρχίσει να πολυσυζητιέται. Αυτό που της είπα είναι ότι «ποιος θα πει ότι εσύ αντιγράφεις; Είσαι μία παρουσιάστρια ακέραια και φτασμένη κτλ».

Το ότι μπορεί η σκαλέτα της εκπομπής της να έμοιαζε σε κάποια πράγματα με τη σκαλέτα μας ok, αυτό δεν συμβαίνει πρώτη φορά. Ο άνθρωπος που της φτιάχνει τη σκαλέτα, ήταν για πάρα πολλά χρόνια στο έμψυχο δυναμικό του Happy Day. Και εμείς παίρνουμε ιδέες σαν εκπομπή από άλλους».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share