Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Αδυσώπητος» ο Χάρης Βαρθακούρης: Αποκάλυψε το λόγο που δεν ακούει τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο

Τι δήλωσε για πρώτη φορά;

5 Ιανουαρίου 2023 16:07
«Αδυσώπητος» ο Χάρης Βαρθακούρης: Αποκάλυψε το λόγο που δεν ακούει τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια απίστευτη αποκάλυψη είχε κάνει στον αέρα της εκπομπής που παρουσίαζε ο Χάρης Βαρθακούρης για τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο.

Ο παρουσιαστής του Σου Κου Family, με αφορμή την εξομολόγηση του Κώστα Αρζόγλου ότι ο γιος του δεν έρχεται ποτέ να τον δει στο θέατρο, είπε πως ούτε ο ίδιος πηγαίνει να ακούσει τον Γιάννη Πάριο. Με την ευκαιρία, δείτε πώς μοίρασε την περιουσία του ο γνωστός τραγουδιστής.

Μάλιστα εξήγησε πως έχει πολλά χρόνια να τον ακούσει live γιατί πάντα εντοπίζει λάθη και δεν μπορεί να τον απολαύσει στην σκηνή.

«Μπορώ να καταλάβω έναν γιο -αν σκέφτεται με τον ίδιο τρόπο που σκέφτομαι εγώ – που δεν πάει να δει τον πατέρα του. Έχω πάρα πολλά χρόνια να πάω να ακούσω τον πατέρα μου σε μαγαζί και αυτό γιατί έχω την εξής παραξενιά, όταν κάθομαι να τον ακούσω δεν το απολαμβάνω γιατί το αυτί μου πιάνει το λάθος, όπως δε μπορώ να βλέπω τον εαυτό μου στην τηλεόραση έτσι δε μπορώ να ακούω τον πατέρα μου γιατί εντοπίζω μόνο λάθη» είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Βαρθακούρης.

Δείτε το βίντεο με τον Χάρη Βαρθακούρη:

Ζοφερές αποκαλύψεις για τον Γιάννη Πάριο: «Οφείλει την καριέρα του στην...»

Για τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο, είχε μιλήσει πριν μερικά χρόνια ο Χάρης Βαρθακούρης σε συνέντευξη του στο «Joy» του ΣΚΑΙ.

Ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης μίλησε για το διαζύγιο των γονιών του, τονίζοντας πως δεν θυμάται ακριβώς την περίοδο που χώρισαν οι γονείς του, καθώς ο πατέρας έφευγε από το σπίτι γενικά.

Όπως ανέφερε δεν άλλαξε κάτι στη ζωή του μετά το χωρισμό τους, καθώς δεν χρειάστηκε να αλλάξει σπίτι αυτός, αλλά ο πατέρας του. Παράλληλα, ο Χάρης Βαρθακούρης, έκανε ειδική μνεία στη μητέρα του, η οποία σύμφωνα με τα συμφραζόμενα ήταν ο στυλοβάτης του σπιτιού και στήριξε πολύ τον Γιάννη Πάριο μέχρι να χτίσει την καριέρα του στο τραγούδι.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share