Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Σενάριο σοκ για την πριγκίπισσα Νταϊάνα - Αυτό το πρόσωπο την ήθελε νεκρή!

Ο λόγος για...

5 Ιανουαρίου 2023 15:22
Σενάριο σοκ για την πριγκίπισσα Νταϊάνα - Αυτό το πρόσωπο την ήθελε νεκρή!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια απίθανη αποκάλυψη ήρθε στο φως σχετικά με το θάνατο της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, με ορισμένες αναφορές να κάνουν λόγο για πρόσωπο δίπλα στην ίδια τη Βασίλισσα Ελισάβετ, που την ήθελε νεκρή.

Όταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας, η αδερφή της Βασίλισσας Ελισάβετ, η Πριγκίπισσα Μαργαρίτα, την καλωσόρισε ως μια ανάσα φρέσκου αέρα εν μέσω πολλών αμφιβολιών.

Αρχικά, η Μαργαρίτα είδε στο πρόσωπο της Νταϊάνα, για την οποία έγινε και αναφορά σχετικά με τον έγγαμο βίο με τον Κάρολο, μια ευγενική ψυχή, που αγωνίστηκε σκληρά για να βρει τη θέση της μέσα στη βασιλική οικογένεια. Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν καλή, όπως αναφέρει στο νέο του βιβλίο Elizabeth & Margaret: The Intimate World of the Windsor Sisters, ο Άντριου Μόρτον.

«Καμία από τις δυο τους δεν ήταν αδίστακτη. Η Μαργαρίτα αγκάλιασε την Νταϊάνα, θέλοντας να την βοηθήσει. Aρχικά, η πριγκίπισσα Μαργαρίτα έσπευσε να βοηθήσει την Νταϊάνα στο θέμα της προσαρμογής στον νέο της ρόλο και μάλιστα ζήτησε από την αδελφή της Βασίλισσα Ελισάβετ να της δώσει λίγο χρόνο, να της δώσει μια ευκαρία», γράφει ο Μόρτον.

«Η βασίλισσα, που απέφευγε τις οικογενειακές αντιπαραθέσεις όσο ήταν δυνατόν, ακολούθησε τότε τη συμβουλή της αδερφής της». Ωστόσο, το 1995, όταν η Νταϊάνα έδωσε την περίφημη συνέντευξη στο Πανόραμα του BBC, μια συνέντευξη που 25 χρόνια μετά, συζητιέται ακόμα, η Μαργαρίτα άλλαξε δραματικά στάση απέναντι στην Νταϊάνα.

Πριγκίπισσα Νταιάνα

Τότε «έπεσε η γκιλοτίνα», όπως αναφέρει ο βιογράφος, θέλοντας να δώσει έμφαση στο κακό κλίμα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στις δύο γυναίκες, με την Μαργαρίτα να θέλει το... «κεφάλι» της Νταϊάνα, για το κακό που έκανε στην οικογένειά της.

Ξεφεύγοντας από την πρακτική της βασιλικής οικογένειας να κρατά ιδιωτικές τις προσωπικές της υποθέσεις, η Νταϊάνα δεν άντεξε και μίλησε με ειλικρίνεια στον Μπασίρ για την κατάρρευση του γάμου της με τον Πρίγκιπα Κάρολο, τις πιέσεις της βασιλικής ζωής, τους αγώνες που έδωσε για την ψυχική της υγεία και την έλλειψη υποστήριξης που ένιωσε μέσα στη βασιλική οικογένεια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share