Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έχει περάσει ένας χρόνος από το τέλος με τον Μπισμπίκη: Η μεγάλη απόφαση που πήρε για τη ζωή της η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη

Νέα αρχή μετά το διαζύγιο

5 Ιανουαρίου 2023 13:59
Έχει περάσει ένας χρόνος από το τέλος με τον Μπισμπίκη: Η μεγάλη απόφαση που πήρε για τη ζωή της η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί να έχει περάσει μόλις ένας χρόνος από τον χωρισμό του Βασίλη Μπισμπίκη και της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη, με τον πρώτο να προκαλεί την... οργή του Ντέμη για τη σχέση με τη Δέσποινα Βανδή, αλλά την πρώην σύζυγό του να προχωρά τη ζωή της.

Αν η Δέσποινα Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδη είχαν προχωρήσει σε ανακοίνωση για το διαζύγιό τους, ο Μπισμπίκης και η Μπεκιάρη δεν είχε χρειαστεί να το κάνουν, αφού τότε η δημοφιλία των δύο δεν ήταν τέτοια που να επέβαλλε μια ανακοίνωση.

Η κίνηση της Κωνσταντίνας που έκανε τη διαφορά

Όταν όμως έγινε γνωστή η σχέση του ηθοποιού με τη Βανδή, προέκυψε η ανάγκη διαχείρισης των δημόσιων συμπεριφορών και των δύο πλευρών για ένα διάστημα. Το νερό έχει πια κυλήσει στο αυλάκι, ο Μπισμπίκης με τη Βανδή είναι φουλ ερωτευμένοι και περνάνε χρόνο μαζί, ενώ η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη από τη μεριά της έχει βάλει σε πρώτο πλάνο όχι την υποκριτική, αλλά το δικό της μαγαζί.

Πρόκειται για ένα μεζεδοπωλείο που άνοιξε προσφάτως στου Ψυρρή, το οποίο υποδέχτηκε ήδη αρκετούς ηθοποιούς. Ο Τάσος Ιορδανίδης, η Θάλεια Ματίκα, η Ρέα Τουτουνζή και άλλοι από το καστ «Η Γη της Της Ελιάς» βρέθηκαν πριν μερικά βράδια και φρόντισαν να παινέψουν το μαγαζί της φίλης τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share