Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

«Πάγωσαν» ο Άγγελος, η μικρή Μαρίνα και οι υπόλοιποι: Στο «σφυρί» δύο σπίτια από την Ελένη Μενεγάκη - Αλλάζει η περιουσία για τα παιδιά με Λάτσιο και Παντζόπουλο

Διαφορετικά πλέον τα δεδομένα

5 Ιανουαρίου 2023 13:38
«Πάγωσαν» ο Άγγελος, η μικρή Μαρίνα και οι υπόλοιποι: Στο «σφυρί» δύο σπίτια από την Ελένη Μενεγάκη - Αλλάζει η περιουσία για τα παιδιά με Λάτσιο και Παντζόπουλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Μενεγάκη εδώ και πάνω από 30 χρόνια τη «Βασίλισσα» της τηλεόρασης, με την ίδια να το εξαργυρώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έχοντας μια «ατράνταχτη» περιουσία στη διάθεσή της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, άλλωστε, εδώ και πολλά χρόνια τα έχει... κανονίσει, τόσο με τον Γιάννη Λάτσιο όσο και με τον Ματέο Παντζόπουλο, αφήνοντας και συγκεκριμένη διαθήκη για όλα της τα παιδιά. Η ίδια, όμως, μοιάζει να τα ανατρέπει όλα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Yes Magazine», η Μενεγάκη βγάζει στο «σφυρί» δύο ακίνητα-φιλέτα, κάτι που φυσικά αναμένεται να αλλάξει τη σύσταση της διαθήκης της. Μένει να φανεί και ποια σπίτια πουλά, όπως και το πώς θα διαμορφωθεί η κληρονομιά της.

Yes Magazine Ελένη Μενεγάκη διαθήκη

Το αγοράζει κάθε χρόνο για να πάει καλά η χρονιά - Το "περίεργο" γούρι της Ελένης Μενεγάκη

Είναι η πρώτη ημέρα του νέου έτους και όλος ο κόσμος, όπως και οι διάσημοι, βρίσκονται μαζί με τις οικογένειες και τα πιο αγαπημένα τους πρόσωπα για να γιορτάσουν και να περάσουν λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί. Οι αναρτήσεις από τα τραπέζια και τις μαζώξεις δίνουν και παίρνουν στα social media και αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση και για την Ελένη Μενεγάκη, την βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης.

Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε το 2022 με τον δικό της μοναδικό τρόπο, αλλά για να μπει καλά ο καινούριος χρόνος η ίδια κάνει κάτι πολύ συγκεκριμένο κάθε φορά. Είναι σίγουρο πως τα παιδιά της και ο σύζυγός της αποτελούν την δύναμη και το γούρι της, θα έλεγε κανείς, αλλά το κανονικό της γούρι είναι άλλο.

Αυτό είναι το γούρι της Ελένης Μενεγάκη για τη νέα χρονιά

Πιο συγκεκριμένα, όπως έχει αναφέρει σε προηγούμενη εκπομπή της στο κανάλι του MEGA, Ελένη, αυτό που κάνει είναι να αγοράζει ένα καινούριο πορτοφόλι, το οποίο όμως, δεν είναι τυχαίο, αλλά πρέπει να έχει πάντα κόκκινο χρώμα. Γενικότερα, παροτρύνει τους ακόλουθούς της, αλλά και τους τηλεθεατές της να αγοράζουν και να φορούν αντικείμενα και ρούχα που έχουν αυτό το χρώμα, διότι εκείνη το θεωρεί τυχερό.

«Είναι το χούι μου. Θέλω κάθε χρόνο ένα πορτοφόλι, μη με ρωτάτε γιατί… καλά πήγε η χρονιά… κόκκινο θέλω, ζωηρό, τραβάει τα βλέμματα, τραβάει και τα χρήματα», είχε δηλώσει πρόσφατα, ενώ στο παρελθόν είχε εξηγήσει:

«Να φοράτε κάτι κόκκινο επάνω σας! Αν δεν έβαζα και κάτι κόκκινο επάνω μου θα τρελαινόμουν! Δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα! Δεν παίζουμε με την τύχη μας… όταν θέλω κάτι, όταν χρειάζομαι ένα γούρι, φοράω πάντα κόκκινο. Ας είναι και μία σταλιά όπως αυτό στο λαιμό μου…».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share