Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Με τη Βάσω Λασκαράκη είναι αλλιώς, θα έκανα σχέση μαζί της...» - Έριξε τη «βόμβα» μετά το διαζύγιο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης

Η απάντηση του ηθοποιού

5 Ιανουαρίου 2023 11:19
«Με τη Βάσω Λασκαράκη είναι αλλιώς, θα έκανα σχέση μαζί της...» - Έριξε τη «βόμβα» μετά το διαζύγιο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχει αναφερθεί αρκετές φορές στο διαζύγιο του με τη Βάσω Λασκαράκη, με τον ίδιο να εξηγεί το ποια είναι η σημερινή τους σχέση.

Ο ηθοποιός, που απολαμβάνει τον έρωτα της Κατερίνας Γερονικολού, μίλησε και για τη σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» στην οποία τον βλέπουμε. Εκεί, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τη Βάσω Λασκαράκη, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν συναντιούνται στο πλατό.

Η σημερινή τους σχέση

«Βρεθήκαμε πριν μερικές μέρες για τα γενέθλια της κόρης μας. Εφόσον υπάρχει μια καλή συνεργασία σε σχέση με ένα παιδί θα κολώσουμε για να κάνουμε μια συνεργασία σε μια σειρά. Σίγουρα ο ένας θέλει το καλο του άλλου. Δεν κάνουμε το ζευγάρι στη σειρά όπως κάναμε στην “Πολυκατοικία”», είπε.

«Αυτό είναι ένα πιο δύσκολο κομμάτι. Είναι διαφορετικό», απάντησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης όταν ο Αρτ τον ρώτησε αν θα έκανε ξανά τον σύντροφο της Βάσως Λασκαράκη τηλεοπτικά. Ακόμα, ο ηθοποιός δήλωσε ότι θα κάνει χριστoυγεννιάτικες διακοπές με την Κατερίνα Γερονικολού, αλλά αναφέρθηκε και στο απρόοπτο συμβάν όταν έχασαν τις βαλίτσες τους πριν λίγο διάστημα, τις οποίες ωστόσο και βρήκαν.

Έγινε... διαφορετικά από τη Λασκαράκη: Η μεγάλη απόφαση που πήραν Γιάννης Τσιμιτσέλης και Κατερίνα Γερονικολού με το που ξεκίνησαν τη σχέση τους

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, μετά το διαζύγιο με τη Βάσω Λασκαράκη, είναι πανευτυχής στη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού, μιλώντας για το πώς αυτή έχει πορευτεί μέσα στα χρόνια.

Οι δύο ηθοποιοί κάθισαν στον καναπέ του Στούντιο 4 και μίλησαν για όλα. Αρχικά, η Κατερίνα Γερονικολού αναφέρθηκε στην μακάβρια σκηνή που γύρισε για τις ανάγκες της σειράς μέσα σε ένα φέρετρο.

«Εγώ πάντως που μπήκα στο φέρετρο, ξεκουράστηκα, ήμουν τόσο κουρασμένη. Να παίζουν οι άλλοι, να λένε τα δικά τους... Εγώ λίγο ηρέμησα. Και να σου πω και κάτι; πόσοι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν αυτό χωρίς να είναι … . Το έζησα κι αυτό, τσεκ. Πώς λένε όταν πας σε μια κηδεία είναι πολύ κοντά το γέλιο με το δάκρυ; Υπάρχει κι αυτό ότι μπορεί να σε πιάσει νευρικό ξαφνικά σε μια κηδεία, επειδή θες να ζήσεις. Το ξορκίζεις», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Η συγκατοίκηση και η πιθανότητα για το επόμενο «βήμα»

Όσο για την συγκατοίκηση που ήρθε πολύ νωρίς για το ζευγάρι, η Κατερίνα Γερονικολού παραδέχτηκε: «Δεν συνέβησαν ποτέ περίεργα πράγματα και για αυτό τον λόγο, συγκατοικήσαμε σχετικά γρήγορα για ένα νέο ζευγάρι. Γενικά, όταν είσαι με κάποιον, δεν μπορούν να σου αρέσουν όλα. Το θέμα δεν είναι τι υποχωρήσεις κάνεις, αλλά να μη τα βλέπεις πια όλα αυτά, να μην ασχολείσαι».

Τέλος, μίλησαν για το ξεκίνημα της σχέσης και το πρώτο ραντεβού. Όπως ανέφερε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Πρώτα δουλέψαμε μαζί και μετά συγκατοικήσαμε. Το πρώτο μας ραντεβού ήταν σε ένα γύρισμα. Είμαστε και μια γενιά που υπάρχουν και τα social στη μέση, οπότε αυτό με το πρώτο ραντεβού που υπήρχε κάποτε, έχει αλλάξει λίγο. Είχαμε ανταλλάξει κάποια μηνύματα, είχαμε και μια θεατρική παράσταση

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share