Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Κατακεραύνωση" από την Ελεονόρα Μελέτη για τον Νίκο Μουτσινά - "Δεν λύνω τις διαφορές μου στον αέρα..."

Άστραψε και βρόντηξε!

4 Ιανουαρίου 2023 10:50
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με αφορμή τα όσα είπε ο Νίκος Μουτσινάς στο χθεσινό Καλό Μεσημεράκι για την Ελεονώρα Μελέτη και το Mega Καλημέρα, η παρουσιάστρια έδωσε τη δική της απάντηση το πρωί της Τετάρτης 4/1. Με την ευκαιρία δείτε το "κάρφωμα" του παρουσιαστή στην Ζέτα Μακρυπούλια.

Συγκεκριμένα η Ελεονώρα Μελέτη είπε αρχικά στους συνεργάτες της: «Καλά να σας ρωτήσω κάτι σε παιδιά; Με είδατε πολύ πληγωμένη; Εδώ δεν πήρα τηλέφωνο τον Μαυρίκιο Μαυρικίου που βγαίνει και λέει ότι θα μπορούσε να με πάρει ένα τηλέφωνο… Κατ’ αρχάς, ευχαριστώ Νικόλα μου, εννοείται δεκτή η συγγνώμη. Πολλά φιλιά».

Με αφορμή τα όσα είπε ο Νίκος Μουτσινάς στο χθεσινό Καλό Μεσημεράκι για την Ελεονώρα Μελέτη και το Mega Καλημέρα, η παρουσιάστρια έδωσε τη δική της απάντηση το πρωί της Τετάρτης 4/1.

Συγκεκριμένα η Ελεονώρα Μελέτη είπε αρχικά στους συνεργάτες της: «Καλά να σας ρωτήσω κάτι σε παιδιά; Με είδατε πολύ πληγωμένη; Εδώ δεν πήρα τηλέφωνο τον Μαυρίκιο Μαυρικίου που βγαίνει και λέει ότι θα μπορούσε να με πάρει ένα τηλέφωνο… Κατ’ αρχάς, ευχαριστώ Νικόλα μου, εννοείται δεκτή η συγγνώμη. Πολλά φιλιά».

Στη συνέχεια, η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε στον Μαυρίκιο Μαυρικίου: «Επειδή άκουσα ότι είμαι και τιμωρός, που είπα και ζήτησα ανοιχτά εδώ να μην φέρνουμε σε αμηχανία τον Μαυρίκιο Μαυρικίου που δεν θέλει να τον χρησιμοποιούμε για να κάνουμε τηλεθέαση, όχι δεν είμαι τιμωρός, κάνω αυτό που μας ζήτησε ο Μαυρίκιος.

Περίμενε ότι θα τον πάρουμε στον αέρα τηλέφωνο… Εγώ δεν λύνω τις διαφορές μου στον αέρα και δεν τις λύνω και στο τηλέφωνο γιατί δεν έχω διαφορά με κανέναν. Ένιωσα την ανάγκη να πω ότι από τη στιγμή που το παιδί νιώθει αμήχανα, να μην τον εκθέτουμε».

Λίγο αργότερα, η Φλορίντα Πετρουτσέλι επανέφερε το θέμα με τον Νίκο Μουτσινά, με τη συζήτηση ανάμεσα στην ομάδα να συνεχίζεται.

«Για να σοβαρολογούμε κιόλας. Δεν είναι ότι στενοχωρήθηκα, απλά αν ο Νίκος Μουτσινάς που κάνει χρόνια τηλεόραση, θέλει να μιλήσει για copy paste, να του πω ότι ναι έχω κάνει απόλυτο copy paste τον εαυτό μου από το 2008. Αυτό είναι ένα copy paste. Εκεί απέδωσέ το, όχι όμως αλλού» κατέληξε η Ελεονώρα Μελέτη.

Σου θυμίζουμε, ότι ο Νίκος Μουτσινάς ζήτησε συγγνώμη από την Ελεονώρα Μελέτη. «Καλά δεν το έχει το τηλέφωνό μου αυτή η κοπέλα να μου πει «καλά γιατί είπες copy paste» να μην το πω. Συγγνώμη. Το εννοώ. Άμα στενοχωρήθηκε… Συγγνώμη Ελεονώρα, εγώ κάνω συνήθως 99,9% πλάκα, άμα σε στενοχώρησα, το παίρνω πίσω» είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

«Ξεγυμνώθηκε» ο Νίκος Μουτσινάς: «Ο πρώην μου έχει περάσει δύσκολα...»

Μία σπάνια αναφορά έκανε ο Νίκος Μουτσινάς στην προσωπική του ζωή, στον τηλεοπτικό αέρα, αποκαλύπτοντας κάτι για πρώην σύντροφό του. Παράλληλα, δείτε με ποιον παραδέχτηκε πως είναι σε σχέση.

Μετά την προβολή ενός αποσπάσματος στην στήλη «Χρυσή Τηλεόραση» της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» που παρουσιάζει, ο ίδιος εξομολογήθηκε ότι έχει συμβεί να πάρει τηλέφωνο πρώην σύντροφό του και να του ζητήσει συγγνώμη, επειδή είχε περάσει δύσκολα.

«Δεν θεωρώ ότι ήθελε να ζητήσει συγγνώμη η Κωνσταντίνα, τι εννοώ… Ότι απλά έγινε πάνω στην κουβέντα… Φαντάζομαι, εύχομαι, ελπίζω ότι στους ανθρώπους αυτούς είπε πως ότι κι αν είπαμε νερό κι αλάτι. Κάποια συγγνώμη δεν έχει ζητηθεί, αν είναι αυτή η ερώτησή σας, που θα έπρεπε» είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς, με αφορμή μία συζήτηση για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εγώ έχω πάρει τηλέφωνο κι έχω ζητήσει συγγνώμη σε πρώην μου που έχει περάσει δύσκολα. Πήρα και του ζήτησα συγγνώμη. Αυτό είναι πιο δύσκολο από μια δουλειά. Συγγνώμη ζητάμε όταν συνειδητοποιούμε τι έχουμε κάνει. Δεν είναι όμως εύκολο, να ξέρετε. Πάντα, όταν κάνουμε κάτι, εκείνη τη στιγμή έχουμε δικαιολογήσει τον εαυτό μας. Μετά γίνεται κάτι αυτόματα και λες όχι, θα πάρω και θα πω συγγνώμη».

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share