Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Λυδία Ευαγγελάτου: "Το μήλο κάτω από τη μηλιά" - "Καρυάτιδα" η κόρη της Τατιάνας Στεφανίδου - Οι πόζες και οι ευχές για το νέο έτος

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram

2 Ιανουαρίου 2023 10:16
Λυδία Ευαγγελάτου:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με την πανέμορφη της κόρη της Λυδία Ευαγγελάτου φωτογραφίστηκε η Τατιάνα Στεφανίδου την Πρωτοχρονιά και ευχήθηκε στους ακόλουθούς της στο Instagram «Καλή Χρονιά». Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε η Τατιάνα Στεφανίδου για τη σχέση της με τον γιο του Νίκου Ευαγγελάτου από τον πρώτο του γάμο.

Στις φωτογραφίες που ανέβασε η Τατιάνα Στεφανίδου μαμά και κόρη ποζάρουν χαμογελαστές στον φωτογραφικό φακό. «Καλή χρονιά με υγεία σε όλους σας! Εύχομαι να ζήσετε το 2023 τις πιο αγαπησιάρικες, τρυφερές στιγμές με όσους αγαπάτε», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η δημοσιογράφος που χαμογελά δίπλα στην κόρη που έχει αποκτήσει με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram:

Λυδία Ευαγγελάτου

Το "έκαψαν" Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος - Η σπάνια βραδυνή έξοδος με τα τρία παιδιά τους

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος μετρούν πολλά χρόνια γάμου. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, τη Λυδία, τον Νικόλα και τον Λάμπη, οι οποίοι έχουν μεγαλώσει πολύ πια και ο καθένας έχει αρχίσει να τραβάει τον δικό του δρόμο σιγά σιγά. Ο ένας από τους δύο γιους του ζευγαριού, μάλιστα, μένει στο Λονδίνο και πολύ πρόσφατα η μαμά του πήγε να το επισκεφθεί. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της Τατιάνας Στεφανίδου για το πρόβλημα υγείας του Νίκου Ευαγγελάτου.

«Ο γιος μου, ο Νικόλας, σπουδάζει οικονομικά και εργάζεται παράλληλα. Είναι ένας άνθρωπος πολύ υπερήφανος που δεν θέλει να μας επιβαρύνει. Ο Λάμπης μας ολοκληρώνει το πανεπιστήμιό του, πιάνει κι αυτός δουλειά. Επειδή η σφραγίδα των γονιών ήταν αρκετά έντονη στον χώρο της δημοσιογραφίας, αρχικά ο Νίκος τα απέτρεψε από το να μπουν στον χώρο μας.

Προς το παρόν δεν θα ασχοληθούν. Η Λυδία φέτος θα δώσει Πανελλαδικές εξετάσεις, κατευθύνεται προς τα οικονομικά. Είμαστε κολλητές, αυτοκόλλητες!», είχε πει χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια για τα παιδιά της.

Οι σπάνιες φωτογραφίες της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου με τα παιδιά τους

Ενώθηκαν, όμως, όλοι μαζί ξανά για τις γιορτές (δείτε εδώ το ολόχρυσο χριστουγεννιάτικο δέντρο τους) και μάλιστα άλλαξαν χρόνο μαζί. Η Τατιάνα Στεφανίδου θέλησε να μοιραστεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από την έξοδό τους, καθώς δεν είναι πολλές οι φορές που όλοι οι άντρες, αλλά και οι γυναίκες απαθανατίζονται την ίδια στιγμή.

«Καλή χρονιά με υγεία σε όλους σας! Εύχομαι να ζήσετε το 2023 τις πιο αγαπησιάρικες, τρυφερές στιγμές με όσους αγαπάτε!!!», έγραψε αρχικά η ίδια και στη συνέχεια δημοσίευσε και μία ανάρτηση με τα αγόρια της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share