Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Το "έκαψαν" Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος - Η σπάνια βραδυνή έξοδος με τα τρία παιδιά τους

Γλέντησαν με την ψυχή τους

1 Ιανουαρίου 2023 21:37
Το
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος μετρούν πολλά χρόνια γάμου. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, τη Λυδία, τον Νικόλα και τον Λάμπη, οι οποίοι έχουν μεγαλώσει πολύ πια και ο καθένας έχει αρχίσει να τραβάει τον δικό του δρόμο σιγά σιγά. Ο ένας από τους δύο γιους του ζευγαριού, μάλιστα, μένει στο Λονδίνο και πολύ πρόσφατα η μαμά του πήγε να το επισκεφθεί. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της Τατιάνας Στεφανίδου για το πρόβλημα υγείας του Νίκου Ευαγγελάτου.

«Ο γιος μου, ο Νικόλας, σπουδάζει οικονομικά και εργάζεται παράλληλα. Είναι ένας άνθρωπος πολύ υπερήφανος που δεν θέλει να μας επιβαρύνει. Ο Λάμπης μας ολοκληρώνει το πανεπιστήμιό του, πιάνει κι αυτός δουλειά. Επειδή η σφραγίδα των γονιών ήταν αρκετά έντονη στον χώρο της δημοσιογραφίας, αρχικά ο Νίκος τα απέτρεψε από το να μπουν στον χώρο μας. Προς το παρόν δεν θα ασχοληθούν. Η Λυδία φέτος θα δώσει Πανελλαδικές εξετάσεις, κατευθύνεται προς τα οικονομικά. Είμαστε κολλητές, αυτοκόλλητες!», είχε πει χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια για τα παιδιά της.

Οι σπάνιες φωτογραφίες της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου με τα παιδιά τους

Ενώθηκαν, όμως, όλοι μαζί ξανά για τις γιορτές (δείτε εδώ το ολόχρυσο χριστουγεννιάτικο δέντρο τους) και μάλιστα άλλαξαν χρόνο μαζί. Η Τατιάνα Στεφανίδου θέλησε να μοιραστεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από την έξοδό τους, καθώς δεν είναι πολλές οι φορές που όλοι οι άντρες, αλλά και οι γυναίκες απαθανατίζονται την ίδια στιγμή.

«Καλή χρονιά με υγεία σε όλους σας! Εύχομαι να ζήσετε το 2023 τις πιο αγαπησιάρικες, τρυφερές στιγμές με όσους αγαπάτε!!!», έγραψε αρχικά η ίδια και στη συνέχεια δημοσίευσε και μία ανάρτηση με τα αγόρια της.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος, το πέσιμο στην Πόπη Τσαπανίδου και η μπιχτή της Τατιάνας Στεφανίδου: Το post της ημέρας στο ΤΣΙΛΙ ΚΑΦΕΝΕΙΟ!

Από σήμερα το Athensmagazine.gr εγκαινιάζει την στήλη του το post της ημέρας στο ΤΣΙΛΙ ΚΑΦΕΝΕΙΟ!

Οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζουν πολύ καλά την συγκεκριμένη σελίδα στο facebook που μετρά χιλιάδες μέλη και σε κάθε post σχολιάζει με χιούμορ την επικαιρότητα! Κάποιες στιγμές μάλιστα τα post αυτά... ξεφεύγουν με αποτέλεσμα η σελίδα να έχει «πέσει» πολλές φορές και η σελίδα να έχει αλλάξει όνομα!

Αυτή την περίοδο την βρίσκουμε ως ΤΣΙΛΙ ΚΑΦΕΝΕΙΟ MMXXVII! Ένα από τα αγαπημένη θέματα της επικαιρότητας στο ΤΣΙΛΙ ΚΑΦΕΝΕΙΟ είναι τα γραφικά της εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου και χτες την παράσταση έκλεψε ένα post με την Πόπη Τσαπανίδου να εμφανίζεται στο... πάνελ της εκπομπής του Mega!

Το post μετρά σε λιγότερο από μια μέρα πάνω από 2.700 likes και πολλά σχόλια, στα οποία την παράσταση κλέβουν οι αντιδράσεις της... Τατιάνας Στεφανίδου! Δείτε το συγκεκριμένο post παρακάτω καθώς και τo σχόλιo που προκάλεσαν άφθονο γέλιο!

Ιδού το post:

Ο Νίκος Ευαγγελάτος, το φλερτ με την Πόπη Τσαπανίδου και η μπιχτή της Τατιάνας Στεφανίδου: Το post της ημέρας στο ΤΣΙΛΙ ΚΑΦΕΝΕΙΟ!

Δείτε και το επικό σχόλιο παρακάτω:

Ο Νίκος Ευαγγελάτος, το φλερτ με την Πόπη Τσαπανίδου και η μπιχτή της Τατιάνας Στεφανίδου: Το post της ημέρας στο ΤΣΙΛΙ ΚΑΦΕΝΕΙΟ!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share