Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023

"Κόλαφος" η Κάτια Ζυγούλη: "Θέλει και οι δύο να..." - Οι αιχμές για την σχέση της με τον Σάκη Ρουβά

Όλη η αλήθεια για τον γάμο τους

30 Δεκεμβρίου 2022 16:35
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τον Σάκη Ρουβά και τις εντάσεις στον γάμο τους, όπως και για την επιλογή να ζει μακρυά από το lifestyle μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Κάτια Ζυγούλη. Με την ευκαιρία, δέιτε το περιστατικό με το ζευγάρι σε live του Σάκη Ρουβά.

Πώς αποφάσισες να αποσυρθείς από όλο αυτό που λέγεται Life Style, συνέβη κάτι;

Νομίζω πως από την πρώτη εγκυμοσύνη και έπειτα με απορρόφησε τόσο πολύ μητρότητα που δε με συγκινούσαν τα υπόλοιπα. Βέβαια ποτέ δεν ήμουν πολύ μέσα στα κοσμικά. Αυτή τη στιγμή η καθημερινή μας ζωή είναι πάρα πολύ κοντά στο χώμα και στη φύση.

Ως σύντροφος πώς τροφοδοτείς τη σχέση ώστε να έχει διάρκεια, κατανόηση, προσοχή και φροντίδα;

Νιώθω ότι ο κόσμος έχει την εικόνα της τέλειας οικογένειας και της τέλειας σχέσης για εμάς. Μέχρι τώρα τα έχουμε καταφέρει πολύ καλά και μας το δίνω. Δεν είναι όμως έτσι, δεν είναι όλα ροζ πούδρα στο σπίτι. Εννοείται ότι υπάρχουν και εντάσεις και διαφωνίες αλλά όλα σε φυσιολογικά πράγματα. Το θέμα είναι πώς μπορείς να το αντιμετωπίσεις γιατί όλα αντιμετωπίζονται.

Αφήνουμε θυμούς να συσσωρεύονται και τελικά πας να πιάσεις το χέρι του άλλου και υπάρχει ένα τείχος μπροστά. Καλό είναι να τα δουλεύουμε. Αν στρέψεις την προσοχή σου από το ένα που σε εκνευρίζει, σε όλα τα άλλα που σε ενώνουν με το σύντροφό σου, αμέσως βλέπεις και τους λόγους να το κάνεις να δουλέψει. Θέλει και οι δύο να θέλουν να είναι μαζί.

'Κόλαφος' η Κάτια Ζυγούλη: 'Θέλει και οι δύο να...' - Οι αιχμές για την σχέση της με τον Σάκη Ρουβά

Χαμόγελα για την Κάτια Ζυγούλη: Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα του Σάκη Ρουβά και δεν έχει καμία σχέση με το τραγούδι

Μέχρι σήμερα ήταν γνωστό το καλλιτεχνικό αλλά και το έντονα κοινωνικά δραστήριο προφίλ του δημοφιλούς τραγουδιστή Σάκη Ρουβά. Άλλωστε εκτός από τον κόσμο της… showbiz ο Σάκης Ρουβάς έχει αξιοποιήσει για κοινωνικούς σκοπούς την αναγνωρισιμότητά του με στόχο την προώθηση πρωτοβουλιών με ιδιαίτερο κοινωνικό και ανθρωπιστικό χρώμα. Με την ευκαιρία δείτε το λεβέντικο ζειμπέκικο του τραγουδιστή.

Το τελευταίο διάστημα ωστόσο αναδεικνύεται και μια άλλη άγνωστη πτυχή των δραστηριοτήτων του τραγουδιστή, καθώς ξεκίνησε μια νέα επιχειρηματική προσπάθεια στον τομέα της πρωτογενούς παραγωγής και της ενέργειας.

Συγκεκριμένα ο Σ. Ρουβάς προχώρησε στην ίδρυση Ανώνυμης Εταιρείας η οποία θα δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων στον τομέα των θερμοκηπίων, της παραγωγής βιολογικών αγροτικών προϊόντων αλλά και στην παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές όπως βιομάζα και βιοαέριο. Η εταιρεία SK Κτηνοτροφική συστήθηκε στις 21 Ιανουαρίου, με διάρκεια 50 έτη και αρχικό μετοχικό κεφάλαιο 24 χιλιάδων ευρώ το οποίο “καλύπτεται εξολοκλήρου με καταβολή μετρητών από τον ιδρυτή Αναστάσιο Ρουβά, καλλιτέχνη” ο οποίος και κατέχει τις 1000 ονομαστικές κοινές μετοχές αξίας 24 ευρώ η κάθε μία.

Μάλιστα ο ίδιος παρουσίασε σε κέντρο της Καρδίτσας, σε τοπικούς φορείς, αγρότες και κτηνοτρόφους το project της εταιρείας Βιοαερίου, το οποίο και αργότερα αναμένεται να επεκταθεί και στον τομέα των θερμοκηπίων.

Όπως μάλιστα αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ της Θεσσαλίας, ο γνωστός τραγουδιστής τους τελευταίους μήνες είχε επισκεφθεί πολλές φορές την περιοχή της Καρδίτσας, όπου και –πάντα σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου– έχει αγοράσει έκταση 37 στρεμμάτων. Εκεί αναμένεται να κατασκευαστεί μια υπερσύγχρονη μονάδα πράσινης ενέργειας για την παραγωγή ρεύματος από βιοαέριο. Στην πορεία αναμένεται να γίνουν και άλλες επεκτάσεις για την κατασκευή θερμοκηπίων που θα παράγουν βιολογικά προϊόντα και θα θερμαίνονται με την ενέργεια που θα παράγει η μονάδα

Σημειώνεται ότι μπορεί ο ίδιος να κατάγεται από την Κέρκυρα, ωστόσο συνδέεται με τη Θεσσαλία καθώς η Κάτια Ζυγούλη του κατάγεται από την περιοχή (είναι από τον Τύρναβο).

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share