Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Παραληρεί» το Netflix με την Μαρία Καβογιάννη - Η ανάρτησή της για το Maestro

Το ταλέντο της γνωρίζει παγκόσμια αναγνώριση!

30 Δεκεμβρίου 2022 14:26
«Παραληρεί» το Netflix με την Μαρία Καβογιάννη - Η ανάρτησή της για το Maestro
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο Netflix έχει μπει εδώ και μερικές μέρες η επιτυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro, σε Ελλάδα και Κύπρο, με την νέα χρονιά να μεταδίδεται και παγκόσμια. Μάλιστα, η σειρά θα μεταδίδεται σε πάνω από 180 χώρες, όπως αποκάλυψε στο τελευταίο podcast της σειράς ο Χριστόφορος. Τις τελευταίες ημέρες έχουν κυκλοφορήσει ήδη τρέιλερ στο Netflix από διάφορες χώρες, όπως Ιταλία, Ισπανία, Τουρκία.

Μια από τις πρωταγωνίστριες που έχουν φυσικά υποκλιθεί όλοι στο υποκριτικό της ταλέντο είναι η Μαρία Καβογιάννη, με τις σκηνές της να έχουν καθηλώσει τους πάντες.

Η ίδια ενσάρκωνε τη γυναίκα που βίωνε την ενδοοικογενειακή βία μαζί με τον γιο της και η ιστορία της ήταν σπαρακτική, μιας και δυστυχώς βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα. Η Μαρία Καβογιάννη μάλιστα είχε αποκαλύψει πως πολλές γυναίκες της στέλνουν μηνύματα μιας και ταυτίζονται με τον ρόλο της.

«Επηρεάζομαι πολύ συναισθηματικά από τους ρόλους. Μετά πρέπει να πατήσεις ένα κουμπί για να μην υπάρχει αυτό μέσα σου. Στην σκηνή με την ενδοοικογενειακη βία στο Maestro έφερα βιώματα των γυναικών που το έχουν υποστεί όλο αυτό. Ο θόρυβος της αλυσίδας και ότι αυτό μπορεί να συμβαίνει στα αλήθεια σε κάνουν να νιώσεις αυτόν τον τεράστιο πόνο που νιώθουν αυτοί οι άνθρωποι. Υπήρξαν γυναίκες που με...Διαβάστε τη συνέχεια στο youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share