Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έπαθε την πλάκα του και ο Γιάννης Μπέζος: Θυμάστε τη Δεβόρα από το «Εκείνες κι Εγώ»; Έχει γίνει αγνώριστη!

Παραμένει πάντα εξωτική!

30 Δεκεμβρίου 2022 12:34
Έπαθε την πλάκα του και ο Γιάννης Μπέζος: Θυμάστε τη Δεβόρα από το «Εκείνες κι Εγώ»; Έχει γίνει αγνώριστη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ήταν το στήριγμα του Ζάχου Δόγκανου, το κορίτσι που με βαριά προφορά, με την εκ πρώτης όψεως αφέλεια αλλά κατά τα άλλα πονηρία και ετοιμολογία, που τον έκρυβε από επίδοξες ερωμένες και τον προστάτευε από τα μπερδέματα με την κλασσική άτακα «Κύριου Ζάχους ντεν είναι ντο».

Πλέον 20 ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από την σειρά «Εκείνες κι Εγώ» και η Νίκη Σερέτη έχει αλλάξει πολύ από τη Δεβόρα, εκείνο το κορίτσι που γνωρίσαμε δίπλα στον Γιάννη Μπέζο. Η ηθοποιός ασχολείται πλέον με τη σκηνοθεσία σε θεατρικές παραστάσεις κι αν την δεις δεν θα την αναγνωρίζεις.

Πώς είναι σήμερα η Δεβόρα από το Εκείνες κι Εγώ

Άλλος άνθρωπος: Δείτε πως είναι σήμερα ο αγαπητός ηθοποιός της δεκαετίας του '80, Σωτήρης Τζεβελέκος

Ο αγαπημένος ηθοποιός Σωτήρης Τζεβελέκος γεννήθηκε το 1945 στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Κυριαζή Χαρατσάρη στη Θεσσαλονίκη. Την πρώτη του εμφάνιση στο θέατρο έγινε το 1968, στο έργο του Μολιέρου «Ταρτούφος». Στη συνέχεια, μετακινήθηκε στην Αθήνα και συνεργάστηκε με πολλούς και αξιόλογους θιάσους.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Ειρήνη Μουρελάτου: Δείτε πώς είναι σήμερα η συμπρωταγωνίστρια του Πάνου Μιχαλόπουλου - Τη θυμάστε;

Πρωτοεμφανίστηκε στον κινηματογράφο κατά τη δεκαετία του ’70.

Είναι σύζυγος της ηθοποιού Έφης Θεοχάρη. Έχει αρκετές συμμετοχές και στην τηλεόραση. Ενα διάστημα είχε εργαστεί ως ταξιτζής.

Έχοντας μείνει χρόνια άνεργος, δεν το έβαλε κάτω και εργαζόταν ως ταξιτζής.

Ο Σωτήρης Τζεβελέκος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και είναι σήμερα 75 ετών. Την δεκαετία του ’80 έκανε μεγάλη επιτυχία στον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Πώς είναι σήμερα ο Σωτήρης Τζεβελέκος

Θυμάστε την παρουσιάστρια Ελένη Καρποντίνη; Σε σπάνια έξοδο με τον σύζυγό της! Πως είναι σήμερα;

Η Ελένη Καρποντίνη και ο Βασίλης Λιάτσος είναι από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Χαμηλών τόνων και οι δυο σπάνια κάνουν δημόσιες εμφανίσεις όμως αυτή τη φορά μας έκαναν την έκπληξη!

Το ζευγάρι άφησε για λίγο πίσω παιδιά και επαγγελματικές υποχρεώσεις και βγήκε μαζί για τις αγορές του σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορίων προαστίων. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε με τις μάσκες τους και με casual look να κάνουν τα ψώνια τους.

Μπορεί η όμορφη δημοσιογράφος να μοιράζεται συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητα τους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ωστόσο σπάνια θα τους δούμε έξω καθώς θέλουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πώς είναι σήμερα η Ελένη Καπορντίνη

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share