Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σοκάρει η Σοφία Βόσσου: «Η πίστη μου στον Θεό με έσωσε από...»

«Ναι, φοβήθηκα...»

30 Δεκεμβρίου 2022 09:49
Σοκάρει η Σοφία Βόσσου: «Η πίστη μου στον Θεό με έσωσε από...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Γιώργο Μουλά έδωσε συνέντευξη η Σοφία Βόσσου. Η τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις δυσκολίες που πέρασε με την υγεία της. Επίσης, η Σοφία Βόσσου έζησε έναν μεγάλο έρωτα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ωστόσο ποτέ δεν ντύθηκε νύφη στο πλευρό του. Η γνωστή τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει τον λόγο πριν μερικά χρόνια σε μια συνέντευξή της.

Σοφία Βόσσου: «Πέρασα δύσκολα με την υγεία μου»

Είχατε περάσει και πολλές δυσκολίες με την υγεία σας. Φοβηθήκατε; Είχατε ανθρώπους που σας στάθηκαν;

Ναι, φοβήθηκα, αλλά είχα μαζί μου όλο τον κόσμο. Μου στάθηκαν, χωρίς υπερβολή, γνωστοί και άγνωστοι. Το συγκινητικό είναι πως άγνωστος κόσμος μου έστειλε απίστευτη δύναμη και αγάπη. Η πίστη μου με βοήθησε να ξεπεράσω αυτό το πρόβλημα υγείας. Νιώθω ευλογημένη που τα κατάφερα και εισπράττω καθημερινά ότι με αγαπάνε.

Σοφία Βόσσου

Η Σοφία Βόσσου για τον πνευματικό της

Το μπούλινγκ που έχετε δεχτεί όπως έχετε δηλώσει σας έκανε πιο δυνατή;

Αυτό μου έδωσε μεγαλύτερη ώθηση. Δεν το πήρα αρνητικά εγώ. Ευτυχώς είχα την καθοδήγηση κάποιων ανθρώπων που ήταν κοντά μου. Ο πνευματικός μου πατέρας, Γιώργος Καββαδίας, ήταν εκείνος που μου άνοιξε το μυαλό και με έκανε να καταλάβω ότι τα πάντα είναι θέμα μυαλού και πρέπει να βιώνουμε τις δυσκολίες και να τις καταργούμε. Όλα είναι θέμα μυαλού, γιατί αυτό δίνει τις εντολές.

Άνοιγμα ψυχής από τη Σοφία Βόσσου - Μιλά πρώτη φορά για τον αρραβώνα της κόρης της και συγκλονίζει (video)

Για την απόφαση της κόρης της, Ερασμίας Μάνου, να αρραβωνιαστεί με τον κρατούμενο των φυλακών Κορυδαλλού Βασίλη Δημάκη μίλησε για πρώτη φορά η Σοφία Βόσσου στην κάμερα της εκπομπής “Open Weekend” και τον δημοσιογράφο Χρήστο Γιασουλίδη.

Η Σοφία Βόσσου δήλωσε χαρούμενη για το βήμα αυτό που έκανε η κόρη της στην προσωπική της ζωή αποκαλύπτοντας πως ήταν η ίδια που τους αρραβώνιασε.

«Έχω ευχηθεί στο παιδί μου, εγώ το αρραβώνιασα και είμαι τρισευτυχισμένη. Θέλω να είναι καλά όπως όλα τα παιδιά του κόσμου. Είμαι χαρούμενη που είναι ερωτευμένη, είμαι χαρούμενη που αρραβωνιάστηκε, είμαι χαρούμενη που βλέπω δυο ανθρώπους να λάμπουν από έρωτα, από αγάπη ουσιαστική. Να είναι καλά και να κάνουν αυτό που θέλουν αυτοί…» είπε η Σοφία Βόσσου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share