Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θυμάστε την Μάνια Ντέλου; Η Μις Ελλάς του '93 σήμερα είναι ζαχαροπλάστης και παραμένει το ίδιο όμορφη

Ευχήθηκε «Καλά Χριστούγεννα» με την κόρη της

29 Δεκεμβρίου 2022 21:22
Θυμάστε την Μάνια Ντέλου; Η Μις Ελλάς του '93 σήμερα είναι ζαχαροπλάστης και παραμένει το ίδιο όμορφη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Μάνια Ντέλου υπήρξε μοντέλο κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 90 και η ίδια αναδείχθηκε ως Μις Ελλάς στον διαγωνισμό των καλλιστείων του ANT1 το 1993. Μάλιστα συνεργάστηκε με μερικούς από τους σημαντικότερους Έλληνες σχεδιαστές, όπως ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο Μάκης Τσέλιος, ο Μιχάλης Ασλάνης, οι Deux Hommes.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Άλλος άνθρωπος: Δείτε πώς είναι σήμερα ο αγαπητός ηθοποιός της δεκαετίας του '80, Σωτήρης Τζεβελέκος

Το όμορφο μοντέλο που μεσουράνησε στις ελληνικές πασαρέλες τη δεκαετία του 90′ αποφάσισε να σταματήσει το μόντελινγκ σε ηλικία 22 ετών, όταν ένιωσε ότι ο «κύκλος έκλεισε», όπως έχει δηλώσει η ίδια.

Πλέον ο χρόνος της είναι μοιρασμένος στις δυο της αγάπες, τη ζαχαροπλαστική και την οικογένεια. Εχει αποκτήσει δύο παιδιά την Κατερίνα και τον Αλέξανδρο από τον γάμο της με τον Γρηγόρη Σαράντη, ο οποίος έληξε το 2016.

Για να ευχηθεί Καλά Χριστούγεννα στους διαδικτυακούς της φίλους, η Μάνια Ντέλου δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram ένα βίντεο με την κόρη της Κατερίνα, στο οποίο χορεύουν για το TikTok.

«Merry Christmas» σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης.

Μητέρα και κόρη χορεύουν το τραγούδι «Last Christmas» και εύχονται καλές γιορτές στους followers με τον πιο όμορφο τρόπο.

Μάνια Ντέλου: Δείτε τη να τραγουδά και να χορεύει το «Last Christmas»

Ειρήνη Μουρελάτου: Δείτε πώς είναι σήμερα η συμπρωταγωνίστρια του Πάνου Μιχαλόπουλου - Τη θυμάστε;

Θυμάστε την Ειρήνη Μουρελάτου από τη σειρά "Βαθύ Κόκκινο"; Αν δείτε πώς είναι σήμερα θα μείνετε με το στόμα ανοικτό! Δε θα την αναγνώριζε ούτε ο Πάνος Μιχαλόπουλος.

Η ηθοποιός έκανε το ντεμπούτο της στην τηλεόραση σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πλευρό του Πάνου Μιχαλόπουλου... Η σειρά προβλήθηκε το 2000 από τον τηλεοπτικό σταθμό Star Channel με μεγάλη επιτυχία.

Η υπόθεση της σειράς ήταν η εξής:

Στην πανέμορφη Σύρο, αναπτύσσεται μια τρυφερή σχέση ανάμεσα στον καθηγητή μαθηματικών του λυκείου και σε μια μαθήτριά του. Τα κενά στο γάμο του και η επιπολαιότητα της νεαρής θα τους φέρουν κοντά και θα ερωτευτούν παράφορα. Η τοπική κοινωνία υποψιάζεται και ξεσηκώνεται.

Επεισόδιο:

Παράλληλα, βλέπουμε τι συμβαίνει στις ζωές των μαθητών του σχολείου που νιώθουν τα πρώτα σκιρτήματα και αποκτούν νέες εμπειρίες. Το παράνομο ζευγάρι θα καταφύγει στην Αθήνα, αψηφώντας τους γύρω... Θα καταφέρουν όμως να σώσουν τη σχέση τους από τα διάφορα εμπόδια που συναντούν;

Η ηθοποιός πριν δύο χρόνια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Όλα καλά" για την πορεία της στο χώρο και αναφέρθηκε στον Πάνο Μιχαλόπουλο.

Η συνέντευξή της:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share