Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κόλαφος η Νατάσα Θεοδωρίδου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές, αυτή είναι η φυσική μoυ ωριμότητα»

Τι εξομολογήθηκε;

29 Δεκεμβρίου 2022 17:27
Κόλαφος η Νατάσα Θεοδωρίδου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές, αυτή είναι η φυσική μoυ ωριμότητα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Νατάσα Θεοδωρίδου παραχώρησε μια αφοπλιστική συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και έκλεισε στόματα σε όσους λένε πως έχει κάνει πλαστικές. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον πρώην σύζυγό της Αντρέα Φουστάνο.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Θέλησαν να το κρατήσουν κρυφό αλλά... - Η άγνωστη σχέση της Θεοδωρίδου με τον Νίκο Βέρτη

Η κόρη μου είναι 28 χρονών, έκανε έκθεση ζωγραφικής στη Μύκονο και συναντήθηκα με τον πρώην σύζυγό μου. Με τον πατέρα της ήμασταν οι πιο ευτυχισμένοι γονείς. Κρατάω καλές σχέσεις με τους πρώην συζύγους μου, γιατί όχι. Αν υπάρχει ένα φως επικοινωνίας, ναι. Πολιτισμός. Και με τον Αντρέα Φουστάνο εννοείται, το ίδιο καλή σχέση, πολύ καλή, είμαστε φίλοι, δυο πολιτισμένοι άνθρωποι που επικοινωνούμε”, είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου και ενώ πρόσθεσε ότι έχει πολύ καλή σχέση με τις κόρες της.

“Οι κόρες μου μού γνωρίζουν τους έρωτες. Αν είναι καλά παιδιά τα πάμε καλά, αν δεν είναι ευτυχισμένες παίρνω τον νόμο στα χέρια μου”.

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η απάντηση στα κακεντρεχή σχόλια

Κόλαφος η Νατάσα Θεοδωρίδου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές, αυτή είναι η φυσική μoυ ωριμότητα»

Σχετικά με τις αισθητικές επεμβάσεις που τις χρεώνουν κατά καιρούς, η Νατάσα Θεοδωρίδου είπε:

“Επειδή παντρεύτηκα κάποτε τον Αντρέα θέλουν να πιστεύουν ότι εγώ κάθισα στο χειρουργικό κρεβάτι πάρα πολλές ώρες της ζωής μου, κάθε μέρα δεν είχα κάτι άλλο να κάνω. Μέχρι ένα σημείο το κατανοώ ως ανοησία. Οι ανοησίες δεν με πειράζουν. Αν κάποιος με βλέπει και θεωρεί τη φυσική μου ωριμότητα ως μια άλλη, δεν μπορώ εγώ να του εξηγήσω τα αυτονόητα και δεν με αφορά. Θεωρώ ότι είναι ανόητος.

Το σχόλιο όταν είναι κακοπροαίρετο δεν με αφορά καθόλου, το σβήνω και το μπλοκάρω. Αφού δεν σου αρέσει που με βλέπεις, σε βοηθάω εγώ μια ώρα αρχύτερα”.

Κόλαφος η Μαρινέλλα: Μαρινέλλα: «Η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν είναι σαν τις ξέκ@λες που γδύνονται...»

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική και καυστική με το χώρο της showbiz ήταν η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, Μαρινέλλα, σε μια εφʼ όλης της ύλης συνέντευξη που είχε δώσει στο παρελθόν. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για τη σχέση της με τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για την πορεία της στον χώρο του τραγουδιού, τον κόσμο των διασήμων και τη σχέση της με τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Αρνούμενη την ταμπέλα της “απόλυτης ντίβας” του τραγουδιού η διαχρονική ερμηνεύτρια μίλησε για τα “μπουλούκια” των τραγουδιστών του παρελθόντος και τις φετινές περιοδείες της.

«Κατʼ αρχάς, σας παρακαλώ πολύ, μην επαναλάβετε αυτό το “απόλυτη ντίβα”, γιατί με ανατριχιάζει. Καμία ντίβα. Μια καλλιτέχνιδα που υπηρέτησε και υπηρετεί το τραγούδι με ψυχή και αγάπη. Αυτό είναι όλο. Το “απόλυτη ντίβα”, “θεά”, “σταρ” κ.λπ. σας παρακαλώ αφήστε τα για τις άλλες που αρέσκονται σε αυτά – να μη σας πω ότι τα λένε και στον καθρέφτη τους, οι κακομοίρες. Δεν τις βλέπετε; Αξιολύπητες, τους απέμειναν ψεύτικες ταμπέλες που έφτιαξαν μόνες τους»

Μαρινέλλα Νατάσα Θεοδωρίδου

Ακόμα, η Μαρινέλλα μίλησε για τη Νατάσα Θεοδωρίδου: «Το κορίτσι μου! Γλυκό πλάσμα, υπέροχο… Και φωνάρα μεγάλη… Ναι, την ξεχώριζα πάντα… Είναι ξεχωριστή και ιδιαίτερη φωνή – αυτό σου είχα πει και αυτό σου επαναλαμβάνω. Πήγα να την δω τον χειμώνα. Με ενθουσίασε, με εντυπωσίασε. Με μεγάλη γκάμα, με έντονη προσωπικότητα, με άψογη σκηνική παρουσία. Μια κυρία! Και ντύνεται ωραία – όχι σαν τις άλλες τις “ξέκωλες” που γδύνονται για να καλύψουν το πόσο άφωνες είναι! Πώς να μη θέλω να δουλέψω μαζί της;»

Για την οικογένειά της και τα εγγονάκια της, η ίδια ανέφερε: «Μου αρκεί που με φωνάζουν τα εγγόνια μου γιαγιά. Αυτό είναι ένας τίτλος τιμής» και συμπλήρωσε ότι ποτέ δεν φωτογραφήθηκε για κάποιο έντυπο με την οικογένειά της, θέλοντας να μην τους εκθέσει στα φώτα της δημοσιότητας: «Όχι δεν χρησιμοποίησα τους έρωτές μου, όπως και κανέναν άνθρωπο που αγαπώ. Σιχαίνομαι όσους πλασάρουν τα παιδιά τους. Εσύ αν θες, βγες με το βρακί. Το παιδί σου ας το ήσυχο»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share