Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

«Έδειξε» το τέλος του Ρουκ Ζουκ η Ζέτα Μακρυπούλια: «Φτάνει, πόσο πια να το κρατήσουμε»

Η ατάκα που άφησε άφωνο κοινό και παίκτες

29 Δεκεμβρίου 2022 15:59
«Έδειξε» το τέλος του Ρουκ Ζουκ η Ζέτα Μακρυπούλια: «Φτάνει, πόσο πια να το κρατήσουμε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Ρουκ Ζουκ κρατάει σταθέρα εδώ και χρόνια στον ΑΝΤ1 μιας και έχει αγαπηθεί από τον κόσμο. Γι’ αυτό η ανακοίνωση που έκανε η Ζέτα Μακρυπούλια άφησε άφωνους τηλεθεατές και καλεσμένους.

Ειδικότερα τα, Χριστούγεννα στο Ρουκ Ζουκ Special, δέκα αγαπημένοι τραγουδιστές έπαιξαν και τραγούδησαν για καλό σκοπό, ενισχύοντας το «Παράρτημα Αποθεραπείας & Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Ηρακλείου Κρήτης».

Ωστόσο, την ώρα που μιλούσε με τον Θοδωρή Μαραντίνη, η Ζέτα Μακρυπούλια αποκάλυψε πως η εκπομπή φτάνει στο τέλος της, όχι, όμως, τα καθημερινά επεισόδια, με αποτέλεσμα ν’ αφήσει άφωνο τον frontman των Onirama.

Η ανακοίνωση της Ζέτας Μακρυπούλια στους Onirama

Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε «χρόνια πολλά σε όλους. Καλωσήρθατε. Επιτέλους βρε παιδιά ήρθατε κι εσείς! Τώρα που τελειώνω κι εγώ σε λιγάκι. Ε πόσο πια να το κρατήσουμε; Φτάνει, να κλείσει λίγο τώρα, ωραία, να έρθουν άλλα πράγματα. Να μην έρθουν άλλα πράγματα; Άλλωστε είμαστε εδώ καθημερινά και θα έρθουν κι άλλα πράγματα!».

«Ξωκλήσι στο πιο όμορφο σημείο...» - «Πρόδωσε» με μια φωτογραφία το γάμο η Ζέτα Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει μιλήσει στο παρελθόν για μια... αγάπη της στις εκκλησίες, βάζοντας «λάδι στην φωτιά» των δημοσιευμάτων σχετικά με τους... γάμους, που έχουν ακουστεί για την ίδια κατά καιρούς, με ένα μωρό να έρχεται για την ίδια πρόσφατα.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε μία φωτογραφία από τη Σκύρο, στην οποία φάνηκε να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θέα έξω από ένα ξωκλήσι.

Δημοσιεύοντας την εικόνα που τράβηξε και με ένα μακροσκελές κείμενο, μοιράστηκε τις σκέψεις της για τα κλειστά ξωκλήσια που βρίσκονται στα πιο όμορφα σημεία.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share