Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σάλος με τον Κάρολο - Αποκαλύφθηκε το κρυφό του παιδί πριν τον γάμο με την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Η σχέση του με την Καμίλα και ο γάμος-καταστροφή

29 Δεκεμβρίου 2022 14:42
Σάλος με τον Κάρολο - Αποκαλύφθηκε το κρυφό του παιδί πριν τον γάμο με την πριγκίπισσα Νταϊάνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια μεγάλη αποκάλυψη βάζει «βόμβα» στο Buckingham, καθώς ένας 55χρονος αναφέρει πως είναι γιος του πρίγκιπια-τότε- Καρόλου με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς.

Αν ισχύει αυτό, τότε πρόκειται για ένα παιδί που έρχεται πριν από το γάμο με την Νταϊάνα και τις γεννήσεις των Ουίλιαμ και Χάρι, ενώ μάλιστα για να αποδείξει αυτό το γεγονός ανεβάζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook φωτογραφίες που σύμφωνα με τον ίδιο αποδεικνύουν την ομοιότητά του με τον γαλαζοαίματο ζεύγος.

Ο άνδρας λέγεται Σάιμον Ντοράντ Ντέι και είναι 55 χρονών και στην τελευταία του ανάρτηση αντιπαραθέτει δύο φωτογραφίες του με δύο φωτογραφίες της Δούκισσας της Κορνουάλης και γράφει: «Εάν δεν το βλέπετε τώρα τότε στ’ αλήθεια δεν κοιτάτε καν». Αρκετοί από τους ακόλουθούς του φαίνεται πως τον πιστεύουν και του γράφουν πως είναι ίδια με τη μητέρα του ενώ άλλος του αναφέρει πως έχει την… μύτη του Κάρολου.

Ο Ντοράντ Ντέι γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1966 και υιοθετήθηκε από οικογένεια με σχέσεις με το Παλάτι του Μπάκιγχαμ καθώς οι θετοί του παπούδες Ουίνιφρεντ και Έρνεστ Μπόουλερ αμφότεροι είχαν εργαστεί για την Βασίλισσα και τον Πρίγκιπα Φίλιππο. Ο 55χρονος άνδρας ζει στην Αυστραλία και ισχυρίζεται πως η γιαγιά του, του αποκάλυψε πως είναι γιος της Καμίλα και του Πρίγκιπα Κάρολου.

Το πριγκιπικό ζεύγος δεν έχει σχολιάσει τους ισχυρισμούς του ενώ ο… γιος έκανε γνωστό πως έχουν αγνοήσει επιστολή που τους έχει στείλει στο παρελθόν. Ακόμη έχει προσφύγει στο Ανώτατο Δικαστήριο της Αυστραλίας για να τους αναγκάσει να δεχθούν να γίνει τεστ DNA.

Πώς ο Κάρολος «κατέστρεψε» το γάμο με την Νταϊάνα

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα χαρακτήρισε τον βασιλικό γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο «τη χειρότερη μέρα στη ζωή της» σε κασέτες ήχου που περιλαμβάνονται σε ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα, που είχε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας εξαιτίας του Καρόλου, μίλησε ειλικρινά για τη βασιλική οικογένεια, την ψυχική υγεία και την κατάρρευση της σχέσης της με τον πρίγκιπα της Ουαλίας σε μια σειρά από μυστικές κασέτες που ηχογραφήθηκαν το 1991. Η ίδια η Νταϊάνα έδωσε σε μια φίλη, άδεια να ηχογραφήσει την ομιλία της εκ μέρους του δημοσιογράφου Αντριου Μόρτον για ένα βιβλίο για τη ζωή της, με τίτλο «Νταϊάνα: Η αληθινή ιστορία της».

Δεν αποκαλύφθηκε ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα συμμετείχε στη βιογραφία μέχρι και τον θάνατό της, όταν ο Μόρτον κυκλοφόρησε μια αναθεωρημένη έκδοση του βιβλίου. Στη συνέχεια, το 2017 το National Geographic παρουσίασε τις κασέτες στο ντοκιμαντέρ, «Diana: In Your Own Words», το οποίο έκτοτε διατίθεται στο Netflix και το Disney Plus.

Στις κασέτες, ακούγεται η πριγκίπισσα Νταϊάνα να μιλά για την ημέρα του γάμου της: «Δεν νομίζω ότι ήμουν χαρούμενη. Ποτέ δεν προσπάθησα να τον αναβάλω, με την έννοια ότι θα το έκανα πραγματικά, αλλά νομίζω ότι ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου». Περιέγραψε επίσης τον εαυτό της ως «αρνί στη σφαγή».

Η πριγκίπισσα εξήγησε στις κασέτες πώς αισθάνθηκε αμφιβολίες για τη σχέση της με τον Κάρολο πριν από τον βασιλικό γάμο.

Είπε ότι όταν ήταν αρραβωνιασμένοι, ανακάλυψε ένα βραχιόλι που ο πρίγκιπας είχε χαράξει ειδικά για την Καμίλα, οπότε είπε στις αδελφές της ότι δεν ήθελε να τον παντρευτεί.

«Κακή τύχη Duch», απάντησαν, σύμφωνα με την Νταϊάνα. «Το πρόσωπό σου είναι ήδη στις χαρτοπετσέτες για το τσάι, έτσι είσαι πολύ αργά για να δειλιάσεις».

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο πρίγκιπας Κάρολος παντρεύτηκαν στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου στο Λονδίνο στις 29 Ιουλίου 1981. Την τελετή παρακολούθησε ένα τηλεοπτικό κοινό 750 εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με το BBC.

Ήταν το πρώτο βασιλικό ζευγάρι που μοιράστηκε το πρώτο τους φιλί μπροστά στο κοινό, στο μπαλκόνι στο Ανάκτορο του Μπάκιγχαμ, μια παράδοση που ακολούθησε από τότε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον το 2011, και ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έξω από το Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρου Ουίνδσορ το 2018.

Η Νταϊάνα και ο Κάρολος χώρισαν το 1992 και πήραν διαζύγιο το 1996. Ο πρίγκιπας παντρεύτηκε την Καμίλα το 2005 και της δόθηκε ο τίτλος της δούκισσας της Κορνουάλης.

Η σχέση του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας ήταν το επίκεντρο της τέταρτης σεζόν του "The Crown" που προβλήθηκε στο Netflix πριν από λίγες εβδομάδες. Το ιστορικό δράμα διηγείται την αρχή του γάμου του Καρόλου και της πριγκίπισσας Νταϊάνα και τη σχέση του πρίγκιπα με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς.

Η απεικόνιση του ερωτικού τριγώνου στη σειρά έχει οδηγήσει τους οπαδούς της πριγκίπισσας Νταϊάνα να ενοχλούν τους κοινόχρηστους λογαριασμούς των social media του Καρόλου και της Καμίλα. Μάλιστα, σε μια ανάρτηση στο Instagram της δούκισσας της Κορνουάλης, οι θαυμαστές της Νταϊάνα, γέμισαν τα σχόλια με το όνομα της. Το ζευγάρι έκτοτε απενεργοποίησε τις απαντήσεις στις δημοσιεύσεις του στο Twitter.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share