Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ελεονώρα Μελέτη: Ντύθηκε ξανά νυφούλα και είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ!

«Δεν θα άλλαζα τίποτα - Ούτε το νυφικό στο χρώμα της πούδρας, ούτε τα φλατ παπούτσια»

28 Δεκεμβρίου 2022 22:37
Ελεονώρα Μελέτη: Ντύθηκε ξανά νυφούλα και είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε ανάρτηση στα social media και δημοσίευσε αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον πολιτικό γάμο που έκανε το 2017 με τον Θοδωρή Μαροσούλη.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: «Είχα πολλές γκομενίτσες»: Τους τρέλανε όλους ο παππούς - Τρελό γέλιο από την Ελεονώρα Μελέτη

Άφησε άναυδους λοιπόν, τους διαδικτυακούς της φίλους, αφού ανέβασε τις φωτογραφίες στο Instagram και στη λεζάντα έγραψε το εξής:

«Η προετοιμασία μου ως «νύφη!

Στις 13:28 συμπληρώθηκαν 5 χρόνια από την δίλεπτη πολιτική τελετή που μας πέρασε στα αρχεία του κράτους ως «παντρεμένους»

Πέρασαν κιόλας 5 χρόνια… μισή δεκαετία.

Κοιτώ τις φωτογραφίες κ είναι σαν χθες.

Δεν θα άλλαζα τίποτα.

Ούτε το νυφικό στο χρώμα της πούδρας, ούτε τα φλατ παπούτσια, ούτε το φτερό στο κεφάλι, ούτε την υπνηλία, ούτε το μέρος που έγινε η τελετή. Η Αλεξάνδρα ένας από τους μάρτυρες, 5,5 μηνών έγκυος. Στη φωτογραφία με τον μπαμπά δεν με λες κ κούκλα αλλά ξέρετε τι αδυναμία έχω στα αυθόρμητα. Είναι από τις αγαπημένες μου όχι γιατί είναι αριστούργημα αλλά γιατί μόνο εμείς ξέρουμε τι λέγαμε εκείνη την ώρα».

«Δεν είμαστε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι...» - Ανακοίνωσε τον χωρισμό η Ελεονώρα Μελέτη

Ένας χωρισμός ανακοινώθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», με το ζευγάρι να αποφασίζει να ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους και την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη να το αναδεικνύει.

«Ούτε καν να πάω στο «MasterChef», δεν με ενδιαφέρει να κάνω κάτι τόσο επαγγελματικό στην τηλεόραση. Η Ελεονώρα με χαντάκωσε στο «Dancing». Μου είχαν προτείνει να πάω στο survivor και τους είπα ότι δεν γίνεται γιατί περιμένω παιδί» είπε αρχικά.

Για τον γιο του αλλά και για το διαζύγιό του ανέφερε πως είναι το μέγιστο πράγμα το να μπορείς να δημιουργήσεις μια ζωή και ας έχουν πάρει την απόφαση να είναι χώρια. Ωστόσο, ο ίδιος είπε πως θέλει να έχει καλές σχέσεις ε την πρώην του για χάρη του παιδιού και ότι δεν είναι το πρώτο, ούτε το τελευταίο ζευγάρι που χωρίζει, ενώ έχει παιδιά, απλά πρέπει να προέχει η ψυχική υγεία του παιδιού και μόνο.

«Το παιδί είναι το μέγιστο πράγμα που μπορείς να δημιουργήσεις στη ζωή σου. Είμαστε χωρισμένοι, θέλω να έχουμε καλή σχέση με την πρώην σύζυγό μου. Με την πρώην σύζυγό μου πρώτα κοιτάμε το καλό του παιδιού. Δεν είμαστε ούτε το πρώτο, ούτε το τελευταίο ζευγάρι που χωρίζει, θεωρήσαμε καλό για όλους να συνεχίσουμε τη ζωή μας χωριστά».

«Η Νάγια μου χάρισε τον γιο μου, πως μπορεί να μην θέλω να είναι καλά; Ο γιος μου δεν καταλαβαίνει ότι έχουμε χωρίσει, γιατί είμαστε συνέχεια μαζί», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο λόγος για τον... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share