Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Φύλακας άγγελος» ο Στηβ Κακέτσης: Μπήκε στη...μέση για να σώσει την Άντζελα Δημητρίου

Τι είχε συμβεί;

28 Δεκεμβρίου 2022 16:37
«Φύλακας άγγελος» ο Στηβ Κακέτσης: Μπήκε στη...μέση για να σώσει την Άντζελα Δημητρίου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ακάλυπτη επιταγή από το παρελθόν είχε οδηγήσει πριν χρόνια τρεις δικαστικούς κλητήρες και έναν εισαγγελέα στο σπίτι της Άντζελας Δημητρίου, προκειμένου να της κατασχέσουν τα έπιπλα. Ωστόσο, σαν φύλακας άγγελος ο Στηβ Κακέτσης έσωσε την κατάσταση.

Ο λόγος της κατάσχεσης ήταν μια ακάλυπτη επιταγή του πόσου των 70.000 ευρώ, που είχε υπογράψει η Άντζελα Δημητρίου και την έδωσε στον Νοράιρ Σαπουτζιάν, την εποχή που ήταν ζευγάρι, ο όποιος με την σειρά του την διέθεσε άλλου.

Η επιταγή δεν πληρώθηκε ποτέ και ο κάτοχός της προσέφυγε στην δικαιοσύνη, όπου και βγήκε η απόφαση της κατάσχεσης. Στη θέα των δικαστικών κλητήρων, η καλλιτέχνης λιποθύμησε!

Στηβ Κακέτσης Άντζελα Δημητρίου

Την κατάσταση έσωσε ο Στηβ Κακέτσης, ο οποίος, αφού του τηλεφώνησε, έτρεξε κοντά της για βοήθεια. Ο επιχειρηματίας κατάφερε να έρθει σε συνεννόηση με τον μηνυτή και να κάνει έναν πολύ καλό διακανονισμό μαζί του, για λογαριασμό της τραγουδίστριας, η οποία θα δίνει ένα πόσο κάθε μήνα για την αποπληρωμή της επιταγής.

Τον έδωσε στεγνά η Άντζελα Δημητρίου: "Έκανε και άσχημα πράγματα..." - Η αποκάλυψη για τον Στηβ Κακέτση

Για την ιδιαίτερη σχέση που είχε με τον Στηβ Κακέτση είχε μιλήσει σε συνέντευξή της η Άντζελα Δημητρίου και θυμήθηκε ορισμένες από τις μελανές στγμές μεταξύ τους. Με την ευκαιρία, δείτε την τρομακτική αλλαγή στην εμφάνιση της Άντζελας Δημητρίου.

«Ο Στιβ Κακέτσης με αγαπάει ακόμα. Αυτή ήταν μία ιδιόρρυθμη σχέση. Ήταν ιδιάζουσα περίπτωση ο Κακέτσης. Πέρασα πολύ καλά μαζί του, αλλά μου έκανε και πολλά άσχημα πράγματα. Από τη μία μου έδειχνε ένα σωστό δρόμο και από την άλλη με οδηγούσε κατευθείαν στον γκρεμό. Ο Στιβ με χλεύαζε στα κανάλια. Όλα αυτά όμως επηρέαζαν τη δική μου οικογένεια και τη δική μου καριέρα. Γιατί ο Κακέτσης δεν είχε να χάσει τίποτα. Εγώ είχα να χάσω πολλά και πρώτα απ’ όλα την εκτίμηση του κόσμου. Όλοι μου έλεγαν “κάνεις λάθος που δεν είσαι με τον Κακέτση. Τα πιο βαθιά δεν τα ήξερε κανένας».

Δείτε χαρακτηριστική δήλωση της Άντζελας Δημητρίου σε συνέντευξή της:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share