Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κόλαφος ο Γρηγόρης Βαλτινός: «Δε μετανιώνω που ο Νίκος Σεργιανόπουλος πήρε...»

Τι αποκάλυψε;

28 Δεκεμβρίου 2022 12:23
Κόλαφος ο Γρηγόρης Βαλτινός: «Δε μετανιώνω που ο Νίκος Σεργιανόπουλος πήρε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το λόγο που αρνήθηκε τον ρόλο του Κωνσταντίνου Μαρκορά στην επιτυχημένη δημοφιλή σειρά «Δύο Ξένοι», έναν ρόλο που είχε ερμηνεύσει τελικά ο Νίκος Σεργιανόπουλος, εξήγησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ο Γρηγόρης Βαλτινός. Παράλληλα, αυτός είναι ο άγνωστος γιος του ηθοποιού που αποφεύγει τη δημοσιότητα.

«Όχι, δε μετάνιωσα που δεν αποδέχτηκα τον ρόλο. Ίσως είναι ένα είδος σίριαλ το οποίο δεν μου πάει πάρα πολύ, δηλαδή θα ήθελα κάτι πιο ήπιο, από πλευράς κωμωδίας, κάποια κομεντί ας πούμε. Όχι τόσο εκκωφαντικά αστείο» απάντησε στην παρουσιάστρια.

«Μπορεί να το μετανιώσεις που δεν μπόρεσες να το κάνεις, αλλά αν το κρίνεις και το συγκρίνεις με τις συνθήκες τις εποχής, το ότι δεν μπορούσα να το κάνω, δεν το μετανιώνεις. Λες “έτσι έπρεπε να γίνει”. Έπειτα, πιστεύω πως ότι είναι να γίνει, γίνεται», συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Δείτε το βίντεο μετά το 14:55:

«Βόμβα» μεγατόνων από Θοδωρή Αθερίδη: «Ο Σεργιανόπουλος πίστευε πως ο πατέρας του ήταν κρυφός ομοφυλόφιλος»

Σε μια απίστευτη αποκάλυψη για όσα πίστευε ο Νίκος Σεργιανόπουλος προχώρησε ο ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης σε podcast της στήλης «Μικροπράγματα» της Lifo.

Σε ένα αφιέρωμα μιας ώρας για τη ζωή και το θάνατο του σπουδαίου ηθοποιού, στο οποίο μιλάνε άνθρωποι από το στενό του περιβάλλον, αποκαλύπτεται πως ο Νίκος Σεργιανόπουλος πίστευε πώς η ομοφυλοφιλία ήταν κληρονομικά. Μάλιστα, υποπτευόταν πως ο πατέρας του ήταν κρυπτο-ομοφυλόφιλος.

Παράλληλα, δείτε ποιος αγόρασε το σπίτι του Νίκου Σεργιανόπουλου στο Παγκράτι.

«Βόμβα» μεγατόνων από Θοδωρή Αθερίδη: «Ο Σεργιανόπουλος πίστευε πως ο πατέρας του ήταν κρυφός ομοφυλόφιλος»

Στο podcast αποκαλύπτεται η άγνωστη ζωή του, αλλά και ο εκφοβισμός που είχε δεχτεί κατά τα εφηβικά του χρόνια στη Δράμα. Ο σεναριογράφος Δημήτρης Αποστόλου είχε δηλώσει και στο παρελθόν πως ο ηθοποιός δεν ήθελε να ταφεί στον τόπο καταγωγής του και είχε κάνει λόγο «για δεύτερο θάνατο», όταν τον έθαψαν εκεί.

Παράλληλα, ο Θοδωρής Αθερίδης μιλάει για τον αδικοχαμένο φίλο του, λέγοντας πως ήταν μια βασανισμένη ψυχή και τον τυραννούσε που ήταν ομοφυλόφιλος. Ζοριζόταν πολύ να το αποδεχτεί, ωστόσο έβλαπτε μόνο τον εαυτό του.

Το αλκοόλ, οι καταχρήσεις και εν γένει οι ναρκωτικές ουσίες μπήκαν στη ζωή του μετά από μια ερωτική απογοήτευση. Μάλιστα, τα ναρκωτικά πήραν τη θέση του αλκοόλ μετά από χρόνια, καθώς το ποτό δεν τον βοηθούσε να φέρει εις πέρας τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Μπορείτε να ακούσετε το ηχητικό ντοκιμαντέρ στο lifo.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share