Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Το είχε εξομολογηθεί μόνο στην κόρη του: Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του Τόλη Βοσκόπουλου

Η «κρυφή» του διαθήκη

28 Δεκεμβρίου 2022 12:11
Το είχε εξομολογηθεί μόνο στην κόρη του: Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του Τόλη Βοσκόπουλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τόλης Βοσκόπουλος μπορεί να έφυγε από τη ζωή, ωστόσο άφησε μια παρακαταθήκη, αλλά και την κόρη του , Μαρία. Με την ευκαιρία, δείτε το σπάνιο ντοκουμέντο με τον γνωστό τραγουδιστή να μιλά στις κάμερες μεθυσμένος.

Οι γυναίκες της ζωής του, η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου, είναι εκείνες που βιώνουν τη μεγαλύτερη θλίψη από την ξαφνική απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου.

Ο τραγουδιστής είχε μεγάλη αδυναμία στην κόρη του, όπως μάλιστα και εκείνη στον πατέρα της. Μάλιστα, δήλωνε η πιο φανατική του θαυμάστρια και εκείνος την καμάρωνε. Η απώλειά του έχει στοιχίσει πολύ στην 20χρονη Μαρία Βοσκοπούλου, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει πως έτσι ξαφνικά έχασε τον αγαπημένο της πατέρα.

βοσκόπουλος γκερέκου κόρη

Ο Τόλης περνούσε πολλές ώρες με την κόρη του, στην οποία – όπως μεταφέρει η εφημερίδα “On time” – είχε εκφράσει την επιθυμία του να δημιουργηθεί ένα ίδρυμα που θα φέρει το όνομά του, που θα βοηθά νέους καλλιτέχνες και θα στηρίζει την ελληνική μουσική.

Αυτή την επιθυμία, η Μαρία θα κάνει ό,τι μπορεί για να την πραγματοποιήσει, αφού τη θεωρεί κάτι σαν διαθήκη.

«Με λέγανε ναρκομανή και αλκοολικό...»: Η συνέντευξη του Τόλη Βοσκόπουλου στο Νίκο Χατζηνικολάου που είχε «σπάσει» τα μηχανάκια της AGB

Πριν από 24 χρόνια ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε κάτσει απέναντι από τον Τόλη Βοσκόπουλο και την Άντζελα Γκερέκου, αποσπώντας μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Μέσα σε όλα αυτά που είχαν ειπωθεί μεταξύ τους το μακρινό 1998, ο γνωστός δημοσιογράφος είχε ρωτήσει τον Τόλη Βοσκόπουλο κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους πως πήρε την απόφαση να κόψει το ποτό και το τσιγάρο.

Τότε εκείνος είχε απαντήσει ότι κάπνιζε επί 46 χρόνια (από την ηλικία των 12), αλλά έκοψε όλες τις κακές συνήθειες για να μπορεί να απολαμβάνει τις καλές, δείχνοντας με το χέρι του την Άντζελα Γκερέκου, με την οποία εκείνη την εποχή είχαν γίνει ζευγάρι.

Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής είχε αναφέρει πως κάποιοι τον έλεγαν ναρκομανή και αλκοολικό, ωστόσο τίποτα από αυτά δεν ήταν. Ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε τονίσει πως ήταν απλά ένας πότης, που εκείνη την εποχή ο οργανισμός του δεν ήταν στα καλύτερα του και με ένα ποτό ξέφευγε.

Υπενθυμίζεται, πως ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε περάσει μεγάλη «τρικυμία» στην προσωπική του ζωή, ειδικά το 1995 και τον χωρισμό του με τη Τζούλια Παπαδημητρίου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share