Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μάργκω Πατίτσα: Δείτε πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η κόρη της Μαριέττας Χρουσαλά (photo)

Σήμερα είναι 10 χρονών

28 Δεκεμβρίου 2022 11:56
Μάργκω Πατίτσα: Δείτε πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η κόρη της Μαριέττας Χρουσαλά (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το 2012 η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας έγιναν για πρώτη φορά γονείς, φέρνοντας στον κόσμο τη 10χρονη σήμερα Μάργκω.

Ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει την αγαπημένη οικογένεια σε μία από τις βόλτες τους ενώ η Μάργκω Πατίτσα ήταν αυτή που «έκλεψε» δικαίως τις εντυπώσεις. Με την ευκαιρία, δείτε πώς κρατάει τη σιλουέτα της η Μαριέττα Χρουσαλά.

Η 10χρονη έχει μεγαλώσει πολύ ενώ μοιάζει να έχει φτάσει σε ύψος και τη μητέρα της. Η μονάκριβη κόρη του ζευγαριού είναι ένα ξανθό και γλυκό κορίτσι που μοιάζει αδιαμφισβήτητα στη μαμά της.

Θυμίζουμε πως το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο ακόμη παιδιά, τον 7χρονο σήμερα Σπύρο και τον μόλις 4 ετών, Κωνσταντίνο.

Μάργκω Πατίτσα Μαριέττα Χρουσαλά

«Πυρά» Χρουσαλά σε Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια»

Μια εφ’ όλης της ύλης έδωσε η Μαριέττα Χρουσαλά στο Πάμε Δανάη και στον Άρη Καβατζίκη. Η λαμπερή παρουσιάστρια μίλησε για την απώλεια του πατέρα της τη μέρα του διαγωνισμού «Miss Universe» και το γνωστό περιστατικό με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που της είχε ρίξει τούρτα στο πρόσωπο.

Η παρουσιάστρια που μετά από αρκετά χρόνια αποχής επέστρεψε φέτος αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του Madwalk, ετοιμάζει κι ένα νέο τηλεοπτικό «βήμα».

«Ο μπαμπάς μου ήθελε να πάω στα καλλιστεία. Όταν αρρώστησε και καταλάβαμε ότι τα πράγματα ήταν δύσκολα, ήθελα να του κάνω το χατίρι και να το δει. Το έκανε ο αδερφός μου για να κάνουμε το χατίρι στον μπαμπά μου για να του φτιάξουμε τη διάθεση.

Ο μπαμπάς τα πρόλαβε τα καλλιστεία. Τραγική ειρωνεία ότι «έφυγε» ανήμερα των Miss Universe. Βρισκόμουν στον Παναμά κι η παραγωγή είχε προστατεύσει την είδηση… Ήταν πρώτη φορά που έβγαινα εκτός Ελλάδας και να μάθω κάτι τέτοιο… Ήταν άρρωστος, αλλά είχε λίγο καιρό. Ευτυχώς το έμαθα όταν ήρθα στην Ελλάδα. Με περίμεναν για την κηδεία» ανέφερε αρχικά η Μαριέττα Χρουσαλά.

«Συνέβη ζωντανά… Δεν ήμουν προετοιμασμένη. Είχα δώσει τη δυνατότητα στον Γρηγόρη να με προετοιμάσει κι ακούω που λέει φέρτε την τούρτα και λέω τι θα γίνει; Θα παίξουμε τουρτοπόλεμο; Μου είπε όχι. Αν μου είχε πει ναι, να είχα πάρει κι εγώ τα μέτρα μου.

Είναι λίγο μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια. Εφόσον σε έχω ρωτήσει δύο λεπτά, πες το μου να προετοιμαστώ, να δώσω ένα σήμα στην παραγωγή και να μου έρθουν τα παστάκια. Είναι σαν το μπουγέλο, αλλά να μην έχεις εσύ λάστιχο. Ποτέ δεν είχα θυμό. Πιο πολύ ήταν γιατί να συμβεί αυτό στη μέση της εκπομπής; Όχι τίποτα άλλο δεν είμαι φαν της τούρτας. Χωρίς λόγο. Τον συγχώρησα εννοείται» πρόσθεσε η Μαριέττα Χρουσαλά για την επική τούρτα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share