Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έτρεμε ο Αλβάρο: Η μεγάλη του αγωνία όταν χώρισε την Αθηνά Ωνάση και η προσευχή πριν από το δεύτερο γάμο

Το τάμα πριν προχωρήσει στο δεύτερο γάμο του

28 Δεκεμβρίου 2022 11:14
Έτρεμε ο Αλβάρο: Η μεγάλη του αγωνία όταν χώρισε την Αθηνά Ωνάση και η προσευχή πριν από το δεύτερο γάμο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αλβάρο, αφού πρώτα διέλυσε την Αθηνά Ωνάση, κάνει ζωή... χαρισάμενη με την Ντενίζ Σεβέρο στο πλευρό του, ωστόσο ήθελε πρώτα να διώξει τα φαντάσματα του παρελθόντος.

Ο ιππέας παντρεύτηκε για δεύτερη φορά στη ζωή του, μετά τον γάμο του με την Αθηνά Ωνάση, ενώ έχει κάνει και έναν αρραβώνα με το μοντέλο Σιμπέλ Ντόρσα με την οποία απέκτησε την κόρη του.

Η επίσκεψη και το τάμα πριν από την νέα σελίδα στη ζωή του

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στο θέρετρο Αλγκάρβε στην Πορτογαλία και λίγες μέρες πριν το μυστήριο βρέθηκαν εκεί για έναν σημαντικό λόγο. Ο σκοπός της επίσκεψής τους ήταν για να επισκεφθούν το χωριό Φατίμα και το Santuario di Fatima που θεωρείται το Βατικανό της Πορτογαλίας. Το συγκεκριμένο χωριό φημίζεται για τις περισσότερες εμφανίσεις της Παναγίας, ενώ στις 13 Μαϊου χιλιάδες προσκυνητές βρίσκονται εκεί για να τιμήσουν την εμφάνιση της Παναγίας.

Το ζευγάρι θέλησε να κάνει ένα τάμα για να είναι ευλογημένοι και προστατευμένοι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, ο Αλβάρο και η Ντενίζ φοβούνταν την περιβόητη κατάρα της Σιμπέλ, του μοντέλου που άφησε ο Αλβάρο για να παντρευτεί την Αθηνά Ωνάση, με την ίδια επίσης να βιώνει την κατάρα της οικογένειάς της.

Η Σιμπέλ πριν πεθάνει είχε αφήσει ένα σημείωμα που έγραφε: «Ελπίζω κάποια στιγμή να σε συγχωρήσει ο Θεός για όλα όσα έκανες σε μένα, την Αθηνά και το παιδί. Λυπάμαι την Αθηνά που δεν θα γνωρίσει ποτέ έναν πραγματικό άντρα, την αγάπη, όπως και καμία άλλη γυναίκα που θα βρεθεί στο πλευρό σου». Όπως όλα δείχνουν, το ζευγάρι, όταν επρόκειτο να παντρευτεί θέλησε με αυτό το τάμα να ξορκίσει την… κατάρα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share