Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024

«Όταν έδιωξα τη γυναίκα μου...» - Κόλαφος για το γάμο του ο Γιώργος Νταλάρας

Το άγνωστο περιστατικό με τη σύζυγό του

28 Δεκεμβρίου 2022 09:32
«Όταν έδιωξα τη γυναίκα μου...» - Κόλαφος για το γάμο του ο Γιώργος Νταλάρας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Νταλάρας δε μιλά πολύ συχνά για την προσωπική του ζωή, επομένως όποτε το κάνει έχει ιδιαίτερη σημασία, ειδικά όταν αναφέρεται στη γυναίκα του, τη στιγμή που μια εξομολόγηση πραγματοποιήθηκε για τον ίδιο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε, άλλωστε, η αποκάλυψη του τραγουδιστή στο «Ενώπιος Ενωπίω» για τον επεισοδιακό τρόπο με τον οποίο γνώρισε τη σύζυγό του, Άννα Νταλάρα. «Την Άννα τη γνώρισα διώχνοντάς την γιατί έκανε θόρυβο ενώ κάναμε πρόβα ο Λουκιανός, η Τάνια και ο Βασιλης Παπακωνσταντίνου. Περάσαμε ωραία μαζί.

Νομίζω ότι η Άννα ήταν ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή. Αν δεν ήταν η Άννα μπορεί να μην έκανα ούτε τα μισά από αυτά που έκανα. Η Άννα με βοήθησε να κάνω ένα βήμα προς την κοινωνικοποίηση. Και αυτό της το χρωστάω».

Το άγνωστο...διαζύγιο του Γιώργου Νταλάρα: Η θυελλώδης σχέση πριν γνωρίσει τη γυναίκα του

Τον ρόλο του παππού στον μέγιστο βαθμό απολαμβάνει ο Γιώργος Νταλάρας, καθώς έχει μεγάλη αδυναμία στους δύο εγγονούς του και πλέον κάνει επιλεκτικές εμφανίσεις.

Η μοναχοκόρη του Γεωργιάννα Νταλάρα του έχει χαρίσει με το σύζυγό της Μίλτο Σωτηριάδη δύο πανέμορφα αγοράκια, με τα οποία ο τραγουδιστής προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί.

Αυτό που δεν γνωρίζει σχεδόν κανείς για τον τραγουδιστή είναι πως πριν παντρευτεί τη γυναίκα του Άννα Νταλάρα, ήταν ζευγάρι με πασίγνωστη τραγουδίστρια.

Οι δυο τους ξεκίνησαν μαζί την καριέρα τους στο τραγούδι και οι παλιοί σίγουρα θα θυμούνται το ειδύλλιό τους. Παρ' όλα αυτά η σχέση τους δεν έληξε με τον καλύτερο τρόπο και έκτοτε υπάρχει μία πίκρα στις δηλώσεις τους.

Γιώργος Νταλάρας

Ο λόγος για την Άννα Βίσση!

Ο Γιώργος Νταλάρας και η Άννα Βίσση ξεκίνησαν μαζί την καριέρα τους και υπήρξαν και ζευγάρι για ένα διάστημα, όμως η τραγουδίστρια δεν θέλει να τον θυμάται.

Μάλιστα είχε στάξει «δηλητήριο» για τον καλλιτέχνη, αναφέροντας πως η σχέση τους ξεκίνησε με το που ήρθε στην Ελλάδα από την Κύπρο, σε ηλικία 17 ετών. «Δεν νομίζω ότι ο Νταλάρας με ήξερε σαν άνθρωπο», δηλώνει και τονίζει: «Δεν έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από τη σχέση μου με τον Γιώργο».

Γιώργος Νταλάρας Άννα Βίσση

Σε άλλο σημείο της τότε συνέντευξης, η Άννα Βίσση έκανε ευθεία επίθεση στον Γιώργο Νταλάρα, με τον οποίο είχε σχέση όταν πρωτοήρθε στην Ελλάδα και τραγουδούσαν μαζί στις μπουάτ της Πλάκας, αναφέροντας: «Βλέπεις τραγουδιστές ασυνεπείς, αντιφατικούς με τις εξαγγελίες τους περί έντεχνου. Ο Νταλάρας, για παράδειγμα, τι δουλειά είχε να δουλέψει με τον Ρέμο; Γιατί το έκανε; Για τα φράγκα το έκανε».

Παράλληλα, σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Psychologies», η Άννα Βίσση αποκάλυψε πως τρέφει αρνητικά συναισθήματα για τον τραγουδιστή, με τον οποίο υπήρξε ζευγάρι τη δεκαετία του 70.

«Για τον Γιώργο Νταλάρα δεν μπορώ να σας απαντήσω και ξέρετε γιατί; Γιατί δεν τρέφω καλά συναισθήματα για τον Γιώργο Νταλάρα. Σε προσωπικό επίπεδο, όχι σε καλλιτεχνικό. Τον σέβομαι σαν καλλιτέχνη, αλλά έχω μια προσωπική αντιπάθεια που δεν φοβάμαι να την πω – να, την λέω σε σας τώρα για πρώτη φορά- που δεν είμαι αντικειμενική. Συγγνώμη.» δήλωσε η τραγουδίστρια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share