Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σίγουρα δεν το έχετε προσέξει: Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος έχουν αποκτήσει αυτή την ιδιαίτερη συνήθεια

Κι όμως το κάνουν!

28 Δεκεμβρίου 2022 09:27
Σίγουρα δεν το έχετε προσέξει: Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος έχουν αποκτήσει αυτή την ιδιαίτερη συνήθεια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν κάτι λατρεύουν η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος, αυτό είναι σίγουρα οι εξορμήσεις και τα ταξιδια. Το γνωστό ζευγάρι μάλιστα ευχήθηκε για τις γιορτές με μια τρυφερή φωτογραφία.

Οι δυο τους, όποτε βρίσκουν λίγο ελεύθερο χρόνο, ταξιδεύουν συνήθως μέχρι την Άνδρο ή και αλλού, απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου. Βέβαια στο πλευρό τους βρίσκεται και η μικρή Μαρίνα, αλλά και οι άλλες δύο κόρες της παρουσιάστριας από τον πρώτο της γάμο με τον Γιάννη Λάτσιο.

Φυσικά, αρκετές φορές ο φωτογραφικός φακός είναι εκεί για να τους απαθανατίσει.

Αυτό το οποίο μάς τράβηξε την προσοχή είναι το πόσο ταιριάζει στυλιστικά με τον σύντροφό της. Οι δυο τους σε έξοδό τους για φαγητό σε ένα γραφικό ταβερνάκι επέλεξαν να φορέσουν ρούχα στην ίδια ακριβώς απόχρωση του θαλασσί.

Μενεγάκη Παντζόπουλος διακοπές

Σύμφωνα με έρευνες, όσο περνά ο καιρός, τα ζευγάρια -και κυρίως τα ερωτευμένα- τείνουν να μοιάζουν σε πολλά πράγματα και να κάνουν ασυναίσθητα τις ίδιες επιλογές. Αν κρίνουμε λοιπόν από την επιλογή των ρούχων τους, η Ελένη και ο Ματέο διανύουν την καλύτερη φάση της ζωής τους!

Το κρατούν επτασφράγιστο μυστικό: Η κρυφή αλήθεια που «καίει» το γάμο Ελένης Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλου

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος είναι ερωτευμένοι εδώ και πάνω από μια δεκαετία, έχοντας φέρει στον κόσμο και την κόρη τους, τη μικρή Μαρινούλα, με τους δύο ουσιαστικά να ισχυρίζονται, έστω τεχνηέντως, πως έχουν παντρευτεί, κάνοντας παράλληλα και μια συμφωνία για την περιουσία του επιχειρηματία.

Μάλιστα πληροφορίες έκαναν λόγο για μυστικό γάμο ο οποίος έγινε σε μοναστήρι στην Άνδρο, με παρόντες μόνο τους πάρα πολύ κοντινούς τους ανθρώπους. Η ίδια η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας δεν διέψευσαν ποτέ την πληροφορία που κυκλοφόρησε τότε και δεν έκαναν απολύτως κανένα σχόλιο που να αναιρεί το γεγονός ότι είχαν παντρευτεί.

Η πραγματική αλήθεια για το γάμο

Εάν, όμως, ήταν κάποιος πολύ προσεκτικός όταν η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος βγήκαν από το μαιευτήριο με την μικρή Μαρίνα θα είχαν προσέξει ότι στην επίσημη ανακοίνωση ο επιχειρηματίας αναφερόταν ως "ο επί χρόνια σύντροφος και πατέρας του παιδιού κ. Ματθαίος Παντζόπουλος."

Κάτι που δείχνει ξεκάθαρα ότι οι δυο τους δεν ήταν παντρεμένοι, τουλάχιστον τη εποχή που γεννήθηκε η μικρή και ενώ υποτίθεται ότι είχε γίνει ήδη ο περίφημος γάμος, όπως αναφέρει το Ciao. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του εν λόγω περιοδικού η Ελένη και ο Ματέο είχαν αποφασίσει να μην προχωρήσουν σε γάμο καθώς προτίμησαν να κάνουν σύμφωνα συμβίωσης.

Κι αυτό το σύμφωνο συμβίωσης είχε υπογραφεί αρκετά χρόνια νωρίτερα, πριν η παρουσιάστρια μείνει έγκυος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share