Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νίκος Αγούδημος: Αυτόν τον άντρα είχε ερωτευτεί η Εύα Καϊλή πριν παντρευτεί - Ο λόγος που χώρισαν (photos)

Γιατί τράβηξαν χωριστούς δρόμους;

28 Δεκεμβρίου 2022 09:01
Νίκος Αγούδημος: Αυτόν τον άντρα είχε ερωτευτεί η Εύα Καϊλή πριν παντρευτεί - Ο λόγος που χώρισαν (photos)
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν αρκετά χρόνια και πολύ πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο διαφθοράς με το Κατάρ, η Εύα Καΐλή απασχολούσε τα ελληνικά ΜΜΕ και με την προσωπική της ζωή. Μία από τις σχέσεις της που είχε γίνει τότε γνωστή ήταν με τον Νίκο Αγούδημο, αλλά και με τον Πασχάλη Διαμαντίδη.

Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι, ωστόσο αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, παρά το μεγάλο πάθος που υπήρχε ανάμεσά τους.

Εύα Καΐλη: Ο λόγος που χώρισε με τον Νίκο Αγούδημο

Νίκος Αγούδημος

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα εκείνης της εποχής, αιτία του χωρισμού τους ήταν η διαφορά ηλικίας που είχαν. «Υπήρχε μεγάλη διαφορά ηλικίας αν και εκείνος ήταν πραγματικά κύριος και πολύ προστατευτικός μαζί της κάθε φορά που τη συνόδευε» είχε πει κοινή φίλη του -πρώην- ζευγαριού.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δυο τους είχαν έρθει πιο κοντά μέσω του Facebook, όπου εκείνος τη φλέρταρε διακριτικά μέσω γραπτών μηνυμάτων και εκείνη δεν άργησε να ανταποκριθεί.

Με τι ασχολείται σήμερα ο Νίκος Αγούδημος

Νίκος Αγούδημος Αλεξιάδη

Ο γιος του αείμνηστου εφοπλιστή Γεράσιμου Αγούδημου δεν ασχολείται μόνο με τη ναυτιλία. Σύμφωνα με την espresso, μετά την ενασχόλησή του με τα καράβια της οικογένειάς του, ο Νίκος Αγούδημος έχει κάνει μια δική του φάρμα στο Λαγονήσι όπου εκτρέφει σπάνιες ράτσες αλόγων. Μάλιστα, εκεί περνάει αρκετές ώρες αφού επιδίδεται στο αγαπημένο του άθλημα την ιππασία.

"Καταρριπτικός" ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος: «Η Εύα Καϊλή στη φυλακή ζει έναν εφιάλτη - Eίναι αθώα»

Η Εύα Καϊλή είναι αθώα και ζει έναν εφιάλτη στη φυλακή δήλωσε ο εκ των δικηγόρων της πρώην αντιπροέδρου του ευρωκοινοβουλίου, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, σε συνέντευξή του στην Corriere Della Sera και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι το 22 μηνών παιδί της κυρίας Καϊλή βρίσκεται μόνο με τον παππού του.

Μεταξύ άλλων ο κ. Δημητρακόπουλος τόνισε ότι «η Εύα Καϊλή στη φυλακή ζει έναν εφιάλτη, μια καταστροφή επειδή είναι αθώα. Το μόνο άτομο που την επισκέφθηκε την ημέρα των Χριστουγέννων ήταν ο πατέρας της.

Μετά από όσα διάβασε στους φακέλους της έρευνας, αισθάνεται προδομένη. Το όνομά της χρησιμοποιήθηκε εν αγνοία της, πριν από την ημέρα της σύλληψης δεν γνώριζε τίποτα για τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι, τα χρήματα δεν ήταν δικά της ούτε τα φύλαγε».

Σε ερώτηση αν η Εύα Καϊλή, θα μείνει στο Βέλγιο ή θα επιστρέψει στην Ελλάδα αν αποφυλακιστεί, ο κ. Δημητρακόπουλος σημείωσε ότι «θα παραμείνει στο Βέλγιο και θα αγωνιστεί μέχρι να αναγνωριστεί η αθωότητά της».

Τέλος αναφερόμενος στο παιδί της, ο κ. Δημητρακόπουλος τόνισε ότι «η καρδιά της αιμορραγεί κυριολεκτικά για το 22 μηνών παιδί της, το οποίο είναι μόνο του και μπορεί να στηρίζεται μόνο στον ηλικιωμένο παππού του».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share