Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Κασέ με πολλά μηδενικά για την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Αποκάλυψε τα χρήματα που έπαιρνε από την τηλεόραση

Πόσες χιλιάδες έπαιρνε ανά επεισόδιο;

27 Δεκεμβρίου 2022 22:58
Κασέ με πολλά μηδενικά για την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Αποκάλυψε τα χρήματα που έπαιρνε από την τηλεόραση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον λόγο που δεν συνέχισε τη δεύτερη χρονιά στη σειρά «Δύο Ξένοι» αποκάλυψε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ενώ δήλωσε πρώτη φορά δημόσια τα χρήματα που έπαιρνε ανά επεισόδιο στην τηλεόραση. Με την ευκαιρία, δείτε τι εξομολογήθηκε για τη σχέση της με τον Γιάννη Πάριο.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου δήλωσε πως της έγινε πρόταση για τη σειρά «Επιθυμίες» και ο ρόλος της άρεσε πάρα πολύ. Ετσι, θεώρησε πως ήταν το κατάλληλο βήμα για την καριέρα της.

«Έφυγα από τον δεύτερο κύκλο των Δύο Ξένων γιατί μου είχε γίνει πρόταση να πάω στις επιθυμίες στον ΑΝΤ1, που ήταν ένας υπέροχος ρόλος, τελείως διαφορετικό από τους Δύο Ξένους. Εκείνη τη στιγμή το βρήκα καλό βήμα για την καριέρα μου», είχε πει πριν μερικά χρόνια στην «Φωλιά των Κου Κου».

Μεταξύ άλλων η Αλέξάνδρα Παλαιολόγου αναφέρθηκε στα χρήματα που παίρνουν οι ηθοποιοί αλλά και τον λόγο που δεν κάνει σήμερα τηλεόραση.

«Δεν έφτασα σε αυτό ακριβώς το σημείο, να μην έχω να πληρώσω το νοίκι μου, αλλά λίγο στο παρά πριν έφτασα», ανέφερε.

«Δεν κάνω τηλεόραση γιατί δεν μου έχουν κάνει προτάσεις. Η τελευταία μου τηλεοπτική εμπειρία δεν είχε κανένα οικονομικό αντίκρισμα. Ήταν ακριβώς πάνω στην κρίση. Κάναμε 100 επεισόδια και δεν τα πληρωθήκαμε. Δεν πληρωθήκαμε ούτε ένα.

Ισχύει ότι κάποιοι πρωταγωνιστές έπαιρναν 10,000 ευρώ το επεισόδιο. Προσωπικά εγώ δεν τα έχω πάρει και δεν τα έχω ζητήσει γιατί θεωρούσα ότι τα 10,000 είναι πάρα πολλά. Εχω πάρει λίγο πιο κάτω, 6,000 – 7,000», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share