Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023

Κόλαφος η Σοφία Αλιμπέρτη: «Το μοναδικό one night stand που έχω κάνει στη ζωή μου ήταν με τον...»

Άκρως αποκαλυπτική η ηθοποιός

27 Δεκεμβρίου 2022 21:57
Κόλαφος η Σοφία Αλιμπέρτη: «Το μοναδικό one night stand που έχω κάνει στη ζωή μου ήταν με τον...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σοφία Αλιμπέρτη, η «καυτή» ηθοποιός, που έκανε θραύση στον ανδρικό πληθυσμό τη δεκαετία των 80’s, αλλά και των 90’s και έκαιγε τις εφηβικές και όχι μόνο καρδιές, αφήνοντας ανεξίτηλο το σημάδι της... πρωταγωνίστησε σε πλήθος βιντεοταινιών, αποκτώντας φανατικό κοινό, που ξεροστάλιαζε περιμένοντας την επόμενη εμφάνισή της. Η γνωστή ηθοποιός πριν χρόνια είχε ρίξει «βόμβα», καθώς είχε δηλώσει με ποιον διάσημο Έλληνα είχε κάνει one night stand.

Η ίδια είχε αποκαλύψει το 2010: «Είναι το μοναδικό one night stand που έχω κάνει στη ζωή μου και επειδή μου προέκυψαν παιδιά και σχέση, είπα πως δεν θα το ξανακάνω αυτό στη ζωή μου». Και συνέχισε τότε λέγοντας: «Λοιπόν, αυτό είναι πρώτη φορά που το λέω στη ζωή μου, και αισθάνομαι λίγο περίεργα. Με το που πήγα στην Πάρο λέω σε μια φίλη μου, “εγώ σήμερα δεν υπάρχει περίπτωση, θα το κάνω με τον Πάριο. Με την ευκαιρία, η ηθοποιός προέβη σε λίφτινγκ και μάλιστα δε δίστασε να ανεβάσει και βίντεο από το κρεβάτι του γιατρού.

Σοφία Αλιμπέρτη one night stand

Η κολλητή μου πέφτει από τα σύννεφα, με λέει τρελή, και διάφορα άλλα τέτοια. Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις, αλλά ήμουν από παιδάκι ερωτευμένη με αυτόν τον άνθρωπο. Σκέφτηκα λοιπόν, θα το κάνω, δεν θα το ξέρει κανένας και σιγά μην τον ξαναδώ. Έτσι και έγινε. Με το που γνωριστήκαμε, το ίδιο βράδυ, υπήρξε μια αμοιβαία έλξη και ένα απίστευτο ερωτικό πάθος. Τη συνέχεια την ξέρεις. Σχεδόν μεγάλωσα με αυτόν τον άνθρωπο»

Η σχέση με τον Άγγελο Διονυσίου

Από τους πλέον άγνωστους έρωτες της showbiz, είναι αυτός που έζησαν στις αρχές της δεκαετίας του 80', η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Άγγελος Διονυσίου. Ο τραγουδιστής έκανε τα πρώτα του μεγάλα βήματα στο τραγούδι κι εκείνη μόλις είχε συστηθεί στο κοινό ως το νέο αστέρι του Γιάννη Δαλιανίδη. Έζησαν έναν μεγάλο έρωτα, που όμως, δεν κράτησε πολύ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share