Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Βάσανα» για τον Γιάννη Πάριο: Ο Χάρης Βαρθακούρης «αδειάζει» τον αδερφό του

Τι συνέβη;

27 Δεκεμβρίου 2022 21:12
«Βάσανα» για τον Γιάννη Πάριο: Ο Χάρης Βαρθακούρης «αδειάζει» τον αδερφό του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ενδοοικογενειακές διαφωνίες στην οικογένεια Βαρθακούρη είχε προκαλέσει στο παρελθόν το Your Face Sounds Familiar και συγκεκριμένα η τελευταία εμφάνιση του Βαλάντη. Με την ευκαιρία αυτή είναι η τρυφερή ιστορία που αποκάλυψε για τον γιο του ο Γιάννης Πάριος.

Ο Θανάσης Βαρθακούρης (δευτερότοκος γιος του Γιάννη Πάριου από τον γάμο του με την Ντίνα Μαρκοπούλου) επιτέθηκε χθες στον Βαλάντη γράφοντας: «Tρίζουν τα κόκαλα ενός μοναδικού ταλέντου που πάτησε στην γη γιατί ένας βλάχος ατάλαντος δεν ξέρει καν να μιλήσει (πόσω μάλλον να τραγουδήσει!) στα αγγλικά».

Η ανάρτηση αναπαράχθηκε από πολλά μέσα του Διαδικτύου και μάλλον δεν άρεσε στον μεγαλύτερο αδελφό του Χάρη ο οποίος έγραψε στο Facebook:

«Να θυμίσω ότι τα αδέρφια, εκτός πολλών άλλων, μοιράζονται και το επίθετό τους. Όταν λοιπόν, φερειπείν, κάποιος κάνει δημοσίως μια χαζομάρα, πρέπει να σκέφτεται ότι παίρνει στο λαιμό του κι άλλους, κυρίως την οικογένεια του».
Και πρόσθεσε:

Δηλαδή, αν βγει ο μικρός μας αδελφός (sorry bro) και πει, πχ, "ζήτω ο Τσίπρας", δηλαδή κάτι ανεύθυνο και παράλογο, την άλλη μέρα θα γράψουν κάποιοι "ο Βαρθακούρης είπε ζήτω ο Τσίπρας", εννοείται πως δεν θα γράψουν το μικρό όνομά και δεν θα μπορει κανείς να επιρρίψει ευθύνες διότι θα έχουν δίκιο αφού αυτός που το είπε λέγεται όντως Βαρθακούρης.

Έλα, όμως, που, στην προκειμένη, θα το λουστώ και θα το υποστώ εγώ! Συμπέρασμα, εύκολο και λογικό (αν μη τι άλλο): όταν αδέλφια φέρουν επίθετο "βαρύ", οφείλουν να σκέφτονται πριν εκφραστούν δημοσίως, διότι εκθέτουν ΚΑΙ το επίθετο ΚΑΙ, πολύ περισσότερο, αυτόν που τους το έδωσε...».

Χάρης Βαρθακούρης ανάρτηση αδερφός

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συνέχεια (μετά από έξι ώρες) ο Χάρης Βαρθακούρης άλλαξε την ανάρτησή του και αφαίρεσε τα όσα έλεγε για τον αδελφό του.

H ανάρτηση του Χάρη Βαρθακούρη μετά την αλλαγή που έκανε.

αδερφός Χάρης Βαρθακούρη

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share