Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Έριξε «βόμβα» η Κάτια Δανδουλάκη: «Ζήτησα τη βοήθεια ψυχιάτρου...»

Τι εξομολογήθηκε;

27 Δεκεμβρίου 2022 20:29
Έριξε «βόμβα» η Κάτια Δανδουλάκη: «Ζήτησα τη βοήθεια ψυχιάτρου...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την πιο σκοτεινή περίοδο της ζωής της μίλησε η Κάτια Δανδουλάκη. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην κατάθλιψη όπου όπως αποκάλυψε χρειάστηκε να πάρει φάρμακα για να την αντιμετωπίσει. Παράλληλα, δείτε τι αποκάλυψε για τη συνεργασία της με τον Νίκο Φώσκολο στην γνωστή σειρά «Λάμψη»

«Όταν ήμουν σε μια μεγάλη κρίση κατάθλιψης που εκεί δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω, ζήτησα ιατρική βοήθεια, ψυχιάτρου, αλλά και αυτογνωσίας. Κι έτσι, συγχρόνως με τα δύο, μπόρεσα και βγήκα από το σκοτεινό τούνελ που είχα μπει. Χρειαζόμουν και βοήθεια φαρμάκου και συγχρόνως βοήθεια για να μπω μέσα στην ψυχή μου», είπε αρχικά η Κάτια Δανδουλάκη.

Η Κάτια Δανδουλάκη είπε στη συνέχεια: «Ασχολούμαι πάρα πολύ με την εξωτερική μου εμφάνιση γιατί είναι και η δουλειά μου αυτή. Από μικρή ήμουν πολύ κοκέτα. Δεν είμαι καθόλου ωραιοπαθής, αλλά μου αρέσει πάντα να είμαι περιποιημένη, ακόμα και μέχρι το περίπτερο να πάω».

«Έχω πολλά σχέδια για το μέλλον, τηλεοπτικά και θεατρικά. Δεν θα με δείτε άμεσα στην τηλεόραση», πρόσθεσε επίσης η Κάτια Δανδουλάκη.

Δείτε όσα αποκάλυψε

Η αποκάλυψη της Κάτιας Δανδουλάκη για τη σχέση με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ

Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό είχε παραχωρήσει πριν μερικά χρόνια η Κάτια Δανδουλάκη όπου και μίλησε για την προσωπική της ζωή, αλλά και το δεσμό της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Δε με απασχόλησε ποτέ το παρασκήνιο. όσο εύκολα ανάβει, τόσο εύκολα σβήνει. Κάποια στιγμή, μάλιστα, ένα δημοσίευμα ανέφερε ότι μαζί με άλλες τρεις πασίγνωστες ηθοποιούς ήμασταν τα “βαθιά λαρύγγια” της Ελλάδας. Δεν ασχολήθηκα φυσικά, ήταν για γέλια», είπε χαρακτηριστικά η Κάτια Δανδουλάκη για τα δημοσιεύματα σχετικά με την προσωπική της ζωή.

Κάτια Δανδουλάκη

Η ίδια παραδέχτηκε στο Hello ακόμη πως είχε σχέση με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και είπε: «Με τον Παπαμιχαήλ ο δεσμός μας, δεν είχε ακουστεί. Μέχρι που το έγραψε εκείνος στο βιβλίο του. Δεν ξέρω αν ήταν λάθος ή σωστό που το αποκάλυψε. Εγώ, δεν υπήρχε περίπτωση ν’ αναφέρω σχέσεις μου με ανθρώπους οι οποίοι δε θα ήθελαν ν’ αναφερθούν».

Τέλος η ηθοποιός είπε ότι με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν πολύ καλές φίλες.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share