Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αποκάλυψε την αλήθεια ο Κρατερός Κατσούλης: «Με την Κατερίνα Καραβάτου δε χωρίσαμε για...»

Τι εξομολογήθηκε;

27 Δεκεμβρίου 2022 16:54
Αποκάλυψε την αλήθεια ο Κρατερός Κατσούλης: «Με την Κατερίνα Καραβάτου δε χωρίσαμε για...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για το διαζύγιο του με την Κατερίνα Καραβάτου μίλησε για πρώτη φορά ο Κρατερός Κατσούλης. Με την ευκαιρία οι φήμες θέλουν την εμπλοκή τρίτου προσώπου στο διαζύγιό τους.

«Δεν ξέρω τι είχε γίνει με άλλα ζευγάρια, με εμάς δεν είχε καμία σχέση η δουλειά μας. Αυτά ήταν δικά μας πράγματα και δεν θεωρώ ότι ήταν και ατυχής κατάληξη. Με πολλή αγάπη και πολύ σεβασμό ο ένας στον άλλον και κυρίως στα παιδιά μας και στην οικογένειά μας αποφασίσαμε να έχουμε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Και αυτό είναι υπέροχο», είπε ο Κρατερός Κατσούλης στην κάμερα της εκπομπής Happy Day.

Στη συνέχεια ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του «Η κατάσταση της υγείας μου ήταν μία τεράστια καμπάνα. Ήταν η αρχή για να συνειδητοποιήσω πως η υγεία μας είναι πάνω από όλα. Από τότε αποφάσισα να κάνω αυτά που θέλω. Έρχεται μία ημέρα που σου λέει “έκανες αυτά που ήθελες;”. Είναι ωραίο να αναρωτηθούμε γιατί κάνουμε κάτι άλλο από αυτό που αγαπάμε», ανέφερε ο Κρατερός Κατσούλης για το πρόβλημα υγείας αποκαλύπτοντας ακόμη πως έχει χάσει 15 κιλά σε έναν χρόνο.

Δείτε όσα αποκάλυψε

Αυτή είναι η νέα της «στέγη»: Εξελίξεις για την Κατερίνα Καραβάτου μετά το διαζύγιο από τον Κρατερό Κατσούλη

Πριν λίγους μήνες η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσαν πως έπειτα από 10 χρόνια γάμου, πήραν την απόφαση να χωρίσουν.

Αφού οι προσπάθειες για να φτιάξουν τη σχέση τους δεν απέδωσαν καρπούς. Ήταν από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της Ελληνικής showbiz και η είδηση “έσκασε” από το πουθενά. Με την ευκαιρία, δείτε τι είχε αποκαλύψει ο ηθοποιός για την ερωτική του ζωή με την Κατερίνα Καραβάτου.

Η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής, «Πρωινό Μας» πριν λίγο καιρό ανέφερε μια πληροφορία που έμαθε σχετικά με την Κατερίνα Καραβάτου και τη νέα της...στέγη.

Κατερίνα Καραβάτου Κρατερός Κατσούλης

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό μέλλον της Κατερίνας Καραβάτου, αποκαλύπτοντας πως θα είναι στην ΕΡΤ.

«Μου ήρθε μια πληροφορία χθες το βράδυ ότι η Κατερίνα Καραβάτου θα είναι τελικά στην κρατική τηλεόραση. Αλλά κάποιοι λένε ότι δε θα είναι» είπε η Φαίη Σκορδά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share