Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δεν το έμαθαν ποτέ οι φυλλάδες: Η άγνωστη σχέση της Ρούλας Κορομηλά πριν τον Νάσο Γαλακτερό και τον Πάνο Μιχαλόπουλου

Έζησε ένα φλογερό ειδύλλιο

27 Δεκεμβρίου 2022 15:11
Δεν το έμαθαν ποτέ οι φυλλάδες: Η άγνωστη σχέση της Ρούλας Κορομηλά πριν τον Νάσο Γαλακτερό και τον Πάνο Μιχαλόπουλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ρούλα Κορομηλά μεσουρανούσε στην ελληνική τηλεόραση για δεκαετίες, όταν ξαφνικά αποφάσισε να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η «εθνική παρουσιάστρια» ήταν για 7 χρόνια παντρεμένη με τον γνωστό μπασκετμπολίστα Νάσο Γαλακτερό, όταν ξαφνικά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η κουκλάρα πρώτη σύζυγος του Νάσου Γαλακτερού

Εκτός όμως από τη γνωστή της σχέση με το Νάσο Γαλακτερό, η Ρούλα Κορομηλά υπήρξε παντρεμένη και με τον Πάνο Μιχαλόπουλο.

Καθ 'όλη τη διάρκεια της πορείας της στην τηλεόραση είχαν γίνει και άλλες σχέσεις της γνωστές, ωστόσο το ειδύλλιο με διάσημο τραγουδιστή είχε αποσιωποιηθεί.

Η Ρούλα Κορομηλά και ο Άγγελος Διονυσίου γνωρίστηκαν την δεκαετία του ΄90. Τότε και οι δυο τους ήταν σε μια φάση αναπροσαρμογής όσον αφορά την προσωπική τους ζωή.

Άγγελος Διονυσίου Ρούλα Κορομηλά

Η Ρούλα Κορομηλά είχε χωρίσει με τον Πάνο Μιχαλόπουλο και ο Άγγελος Διονυσίου με την πρώτη σύζυγό του. Εκείνη την εποχή και οι δυο ήταν στο απόγειο της καριέρας τους και ο έρωτάς τους δεν εξελίχθηκε όπως ενδεχομένως θα ήθελαν.

Ούτε η Κορομηλά τόσο υψηλό κασέ: Τόσα χρήματα έπαιρνε ο Πάνος Μιχαλόπουλος από την τηλεόραση

Η Ρίκα Διαλυνά μίλησε για όλα στον Γιώργο Μουλά και στο περιοδικό "Λοιπόν". Η διάσημη ηθοποιός θυμήθηκε μεταξύ άλλων τη συνεργασία της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο, στη σειρά «Η ώρα η καλή» και αποκάλυψε τα χρήματα που του έδιναν. Σημειώνεται πως ο ηθοποιός υπήρξε παντρεμένος με τη Ρούλα Κορομηλά για λίγα χρόνια στο παρελθόν.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από αυτή τη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία, ο γνωστός ηθοποιός επέλεξε να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, με την ηθοποιό πάντως να αποκαλύπτει το πόσα έπαιρνε εκείνη την εποχή. Με την ευκαιρία, δείτε τι είχε αποκαλύψει ο Πάνος Μιχαλόπουλος για το διαζύγιό του από τη Ρούλα Κορομηλά.

Η τελευταία σας τηλεοπτική δουλειά ήταν «Η ώρα η καλή». Με τον Πάνο Μιχαλόπουλο κρατήσατε επαφή;

«Με τον Πάνο Μιχαλόπουλο κάναμε πολλά. Δεν κρατήσατε επαφή γιατί νομίζω ότι ο Πάνος μετά από αυτό το σίριαλ θέλησε να μην ξαναδουλέψει. Επειδή έπαιρνε πολλά λεφτά εκεί μετά του έδωσαν πολύ λίγα και δεν θέλησε να ξαναπαίξει. Έτσι ασχολήθηκε με τα αγροτικά και εγώ δεν έχω έρθει σε επικοινωνία. Ούτε όμως εκείνος έχει έρθει σε επαφή με κάποιον. Η συνεργασία μας ήταν άψογη. Εντάξει μετά τις 13.000 το επεισόδιο να σου λένε 3.000 δεν ήταν και εύκολο γιατί εκείνος έπαιρνε πολύ καλά λεφτά»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share