Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δύσκολες ώρες για τον Πέτρο Πολυχρονίδη - Στο πλευρό του η Katrin Ladose

Τι συνέβη;

27 Δεκεμβρίου 2022 14:37
Δύσκολες ώρες για τον Πέτρο Πολυχρονίδη - Στο πλευρό του η Katrin Ladose
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το 1978 γεννήθηκε στη Νέα Βύσσα του Έβρου ο ραδιοφωνικός παραγωγός και τηλεπαρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης. Σε μικρή ηλικία μετακόμισε με την οικογένεια του στην Αθήνα. Από το 1996 κάνει εκπομπές στο ραδιόφωνο, περιγραφές αγώνων και αρθρογραφεί σε αθλητικές εφημερίδες. Είναι γνωστός στο αθλητικό κοινό, από την ραδιοφωνική εκπομπή που κάνει μαζί με τον Μάνο Σπανόπουλο «Καμένος στο Ζέσταμα».

Από τον Μάρτιο του 2015, παρουσιάζει το τηλεοπτικό παιχνίδι του καναλιού Star «Ο Τροχός Της Τύχης» και μας λέει την πρώτη καλημέρα, μέσα από τον ΔΡΟΜΟ 89,8, κάθε μέρα στις 05:00 το πρωί!

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης τονίζει πως διασκεδάζει δουλεύοντας ενώ νιώθει λες και παίζει επιτραπέζιο παιχνίδι πληρωνόμενος. Την τρέλα μάλιστα την είχε από μικρός καθώς έκανε ραδιοφωνικές εκπομπές μόνος του και τις έστελνε στη συνέχεια με αφιερώσεις σε αγαπημένους του φίλους. Ο ίδιος αναφέρει πως στην τηλεόραση τον απωθούν οι βωμολοχίες λέγοντας: “Υπάρχει μια απενοχοποίηση της «βρώμικης» γλώσσας. Είμαι αρκετά αθυρόστομος του λόγου μου αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλω αυτό να είναι τηλεοπτική εικόνα ή ήχος. Το δεύτερο που με ενοχλεί είναι η έλλειψη ή και η στήριξη φρέσκων ιδεών ή εκπομπών”.

Πέτρος Πολυχρονίδης: Στοιχεία από την προσωπική του ζωή

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης παντρεύτηκε στα 30. Έχει παντρευτεί, έχει κάνει δύο παιδιά, έχει πάρει διαζύγιο ενώ έχει προχωρήσει τη ζωή του. Ωστόσο η σχέση με την πρώην γυναίκα του είναι άριστη για χάρη των παιδιών τους. Η νέα σύντροφος του Πέτρου Πολυχρονίδη ονομάζεται Katrin Ladose. Ο ίδιος έχει πει σχετικά: “Προσωπικά το μόνο ρίσκο που πήρα, ήταν να κάνω restart στη ζωή μου, με ένα χαρτί διαζυγίου στα χέρια. Χωρίς την καθημερινή επαφή με τα παιδιά μου. Με αφετηρία το μηδέν.Δεν στερήθηκα τελικά τα παιδιά μου και προόδευσα σε κάθε μου βήμα. Εκεί πρέπει να χρησιμοποιήσεις το «όπλο» της θετικής ενέργειας. Τόσο για σένα όσο και για τους άλλους που εμπνέονται από σένα.”

Η ίδια μιλώντας για τον σύντροφό της έχει πει για τη σχέση ο Πέτρος είναι τρελός, αλλά και παράλληλα τρυφερός και αυθόρμητος, μα πάνω από όλα καταπληκτικός πατέρας.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης ανέφερε:”Η αδερφή μου από τη γέννησή της σχεδόν και μέχρι τον θάνατό της μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία… η πάθηση της αδερφής μου δεν συναντάται συχνά κι έχει να κάνει με τα αιμοσφαίρια. Ήταν πολλή ευάλωτη σε όλα, οπότε χρειάστηκε χρόνια για να το αντιμετωπίσει, ενώ τώρα είναι ιάσιμο. Εκτιμώ ότι η αδερφή μου είναι ένα από τα πειραματόζωα του χώρου στην Ελλάδα και εν μέρει χαίρομαι, γιατί χάρη σε πολλά πράγματα που έγιναν πάνω της οι άνθρωποι δεν το έχουν πια ως πρόβλημα”.

“Αν κάποιος θέλει να μην ασχολούνται μαζί του οι εκπομπές και τα media, μπορεί να το πετύχει, λέει ο Πέτρος Πολυχρονίδης. Το κάνει το 80% των ανθρώπων που έχει προβολή στην TV. Κρατά τη ζωή του ιδιωτική. Αν ήθελα να ασχολούνται μαζί μου περισσότερο δεν θα ήταν τόσο δύσκολο, αλλά το τίμημα είναι βαρύ. Αφορά την ιδιωτικότητά σου, αλλά και των ανθρώπων που αγαπάς. Δεν θα ήθελα να φέρω ούτε εμένα, ούτε αυτούς σε άβολη θέση. Για το 20% που «πουλά» τον εαυτό του στα media δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη. Ίσως είναι κάτι το οποίο τους δίνει ζωή και δουλειά, οπότε δεν τους κρίνω. Αυτοί ξέρουν καλύτερα τους εαυτούς τους”.

Πέτρος Πολυχρομνίδης: Η επιθετική μορφή καρκίνου

Πέτρος Πολυχρομνίδης: Η επιθετική μορφή καρκίνου

Αυτή τη φορά το σοβαρό πρόβλημα υγείας αφορά το βαφτιστήρι του, και το πρόβλημα ο Πέτρος Πολυχρονίδης το δημοσιοποίησε όταν ο μικρός ήταν το 2017 πέντε ετών. Ο Βαγγέλης Ελευθεριάδης έπασχε από μια επιθετική μορφή καρκίνου, το νευροβλάστωμα και η μόνη ελπίδα να σωθεί ήταν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Memorial της Αμερικής με κόστος νοσηλείας 500.000 δολάρια.

Λόγω του τεράστιου ποσού ο παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού «Τροχός της τύχης» είχε κάνει έκκληση για να μαζευτούν τα χρήματα και να σώσει το βαφτιστήρι του.

Ύστερα από 21 χημειοθεραπείες, ακτινοβολίες, μεταμοσχεύσεις και, επεμβάσεις, ο μικρός κατάφερε για τρίτη φορά να βγει νικητής, με το επιστημονικό προσωπικό της κλινικής του Λονδίνου, όπου νοσηλεύεται, να υποκλίνεται στη δύναμη και τη θέληση για ζωή του γενναίου Ελληνόπουλου.

Μιλώντας για τον Βαγγέλη, ο Πέτρος είχε εξηγήσει πώς ένα πειραματικό εμβόλιο δίνει πιθανότητα 85% να γίνει ο Βαγγέλης καλά, υγιής. Να επιστρέψει στη ζωή του, στο παιχνίδι, στα γέλια, στο σχολείο που δεν πήγε, στη γειτονιά που τον περιμένει, στην αγκαλιά των γονιών του, χωρίς καλώδια, σωληνάκια και ορούς. Δεν γνωρίζουμε αν το παιδί σήμερα είναι καλά αλλά ας ελπίσουμε όπως όλα τα παιδιά του κόσμου να τα καταφέρει στη μάχη του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share