Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Υπάρχει μία και μοναδική: Η φωτογραφία της Σίας Κοσιώνη με το νυφικό στο γάμο της με τον Κώστα Μπακογιάννη

Φανερώθηκε... από την Ντόρα

27 Δεκεμβρίου 2022 13:49
Υπάρχει μία και μοναδική: Η φωτογραφία της Σίας Κοσιώνη με το νυφικό στο γάμο της με τον Κώστα Μπακογιάννη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σία Κοσιώνη βρίσκεται εδώ και πέντε χρόνια σε έναν ευτυχισμένο γάμο με τον Κώστα Μπακογιάννη, με την ίδια να μην κρύβει τον έρωτά τους, όπως και το πόσο καλά έχει... χωρέσει στην οικογένειά του.

Καλεσμένη την εκπομπή Direct του Τάκη Χατζή ήταν προ διετίας η Ντόρα Μπακογιάννη και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση που έχει με τη νύφη της, Σία Κοσιώνη, δείχνοντας και μια φωτογραφία με το νυφικό της από το γάμος της με τον Κώστα Μπακογιάννη, με τον οποίο έχει περάσει τις δυσκολίες της.

Υπενθυμίζουμε πως η Σία Κοσιώνη παντρεύτηκε τον γιο της Ντόρας Μπακογιάννη, Κώστα Μπακογιάννη, το καλοκαίρι του 2017 και μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον μικρό Δήμο.

Πεθερά-νύφη έχουν πολύ καλές σχέσεις και η Ντόρα Μπακογιάννη το επιβεβαίωσε μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τη Σία Κοσιώνη.

Σία Κοσιώνη με νυφικό

Αποκλείεται: Αυτός ο πασίγνωστος Έλληνας είναι ο... μπατζανάκης της Σίας Κοσιώνη και γαμπρός του Κώστα Μπακογιάννη

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης βρίσκονται σε μια μεγάλη οικογένεια, έχοντας μεταξύ άλλων και την έγκριση της μητέρας του Δημάρχου Αθηναίων, Ντόρας, με το δεύτερο να έχει και μια αδελφή.

Ο λόγος γίνεται, φυσικά, για την Αλεξία Μπακογιάννη. Η ίδια είναι κόρη του Παύλου και της Ντόρας Μπακογιάννη, όπως φυσικά και ο Κώστας Μπακογιάννης. Έχει διαλέξει να μη βρίσκεται η ίδια στα φώτα της δημοσιότητας, αλλά στη ζωή της είναι η απόλυτα ευτυχισμένη.

Η ίδια, όπως έχει αναφέρει η «Κυριακάτικη Ενημέρωση» στο παρελθόν, υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον δημοσιογράφο Ανδρέα Παπαδόπουλο, που από το 2014 είναι ο σύζυγός της, έχοντας μαζί της κι ένα παιδί, τον Στάθη. Η Αλεξία, νωρίτερα, είχε αποκτήσει άλλα δύο.

Αποκλείεται: Αυτός ο πασίγνωστος Έλληνας είναι ο... μπατζανάκης της Σίας Κοσιώνη και γαμπρός του Κώστα Μπακογιάννη

Το ζευγάρι, τότε, έχοντας ένα παιδί ήδη, αποφάσισε να ακολουθήσει χαμηλούς τόνους. Έτσι απευθύνθηκαν στον δικηγόρο τους και τον περασμένο Σεπτέμβριο υπέγραψαν το Σύμφωνο συμβίωσης, όπου τους εξασφαλίζει την κάλυψη σε οτιδήποτε γραφειοκρατικό χρειάζονται οι ίδιοι και το παιδί που απέκτησαν. Καμία από τις δυο οικογένειες του ζευγαριού δεν έφερε αντίρρηση και συμπλέουν με την επιλογή τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share