Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Δε θα πεινάσει ποτέ ο Άγγελος: Η ατελείωτη περιουσία που θα «χτίσει» κληρονομώντας την Ελένη Μενεγάκη και τον Γιάννη Λάτσιο

Γίνεται... κροίσος!

27 Δεκεμβρίου 2022 13:27
Δε θα πεινάσει ποτέ ο Άγγελος: Η ατελείωτη περιουσία που θα «χτίσει» κληρονομώντας την Ελένη Μενεγάκη και τον Γιάννη Λάτσιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Άγγελος Λάτσιος είχε το... προνόμιο στη ζωή να είναι ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, με τον ίδιο ως πρωτότοκος, φυσικά, να έχει αρκετά προνόμια.

Ο Άγγελος Λάτσιος ετοιμάζεται να γίνει ένας... μεγάλος κληρονόμος, όσο αναμένεται να αποφασίσει σχετικά με το τι θα κάνει στη ζωή του, αφού η διαθήκη της Ελένης Μενεγάκη προβλέπει συγκεκριμένα πράγματα για το τι θα κληρονομήσει με τις αδελφές του Βαλέρια, Λάουρα και Μαρίνα.

Όπως έχει αναφέρει το Ciao με το που επέστρεψε πέρυσι στην Αθήνα από τις διακοπές της, η Μενεγάκη πραγματοποίησε συναντήσεις με συμβολαιογράφους προκειμένου να μοιράσει την περιουσία της στην οικογένειά της.

Τα πάντα κληρονομούν οι δικοί της άνθρωποι, με το περιοδικό να επικεντρώνεται σε όσα η Ελένη Μενεγάκη αφήνει στον μεγάλο της γιο με τον Γιάννη Λάτσιο, Άγγελο.

Τι παίρνουν ο Άγγελος και οι αδελφές του

Ο Άγγελος, του οποίου η σύντροφος επίσης έχει το δικό της... κομπόδεμα, κληρονομεί την πολυκατοικία με τα 12 διαμερίσματα στην Κάρυστο. Αυτή τη στιγμή, τα ενοίκια εισπράττει η μητέρα της Ελένης Μενεγάκη, Ζέτα. Από αυτά τα διαμερίσματα εξαιρείται ένα ποσοστό της τάξεως του 20%, το οποίο κληρονομεί ο αδερφός της, Θοδωρής Μισόκαλος.

Στα χέρια του Άγγελου Λάτσιου, θα περάσει και το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη στο Ελληνικό, στο οποίο η ίδια έμενε πριν παντρευτεί τον Γιάννη Λάτσιο και ένα ακόμα σπίτι στην Χαλκιδική το οποίο όμως δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν το σπίτι θα ανακατασκευαστεί ή αν θα πουληθεί.

Ελένη Μενεγάκη περιουσία

Αντιθέτως, στην Μαρίνα η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να δώσει το σπίτι στην Κηφισιά, το οποίο νωρίτερα είχε αποφασίσει να πουλήσει. Η Ελένη ανακάλεσε την απόφαση προκειμένου η μικρή μαρίνα να πάρει το σπίτι. Πέρα απ'όλα αυτά όμως η Ελένη Μενεγάκη δημιούργησε ένα καταπίστευμα για όλα της τα παιδιά με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο θα τοκίζεται έως ότου αυτά κλείσουν το 31ο έτος της ηλικίας τους. Μέχρι τότε η Ελένη έχει τον έλεγχο του καταπιστεύματος και θα μπορεί να παρατείνει το χρόνο στον οποίο εκείνο θα μπορούν να πάρουν τα χρήματα.

Η ένταση Μενεγάκη-Λάτσιου και τι καταλήγει τελικά στα παιδιά τους

Ο Γιάννης Λάτσιος και η Ελένη Μενεγάκη έριξαν «βόμβα» στη showbiz με το διαζύγιό τους πριν από 13 ολόκληρα χρόνια, με τους δύο να έχουν και το δύσκολο έργο του μοιράσματος μιας αμύθητης περιουσίας.

Η διαπραγμάτευση ήταν σκληρή και χρονοβόρα. Τελικά οι δύο σύζυγοι έφτασαν σε μία μυστική συμφωνία για τον διαχωρισμό της περιουσίας τους. Η κοινή περιουσία του ζεύγους περιλαμβάνει αρκετά ακίνητα, τα περισσότερα από τα οποία είναι μεγάλης αξίας.

Ανάμεσα σε αυτά είναι κι ένα τεσσάρι διαμέρισμα, αξίας 400.000 ευρώ, το οποίο βρίσκεται στο Ελληνικό. Το διαμέρισμα αυτό συμφωνήθηκε να μείνει στην Ελένη Μενεγάκη. Η πολυκατοικία στην Κάρυστο, τόπο καταγωγής της Ελένης από την πλευρά της μητέρας της μένει επίσης στην παρουσιάστρια.

Άνθρωποι της κτηματικής αγοράς κάνουν λόγο για οικόπεδο «φιλέτο», στην ίδια περιοχή όπου διαθέτει υπέροχη θέα. Η έκταση αυτή επίσης έμεινε στην Ελένη Μενεγάκη. Μετά από τις διαπραγματεύσεις του διαζυγίου αποφασίστηκε να κρατήσει την έκταση στο Πυργί ο Γιάννης Λάτσιος και την έκταση στο Κράτηγο η Ελένη Μενεγάκη.

Στον Γιάννη Λάτσιο, που σήμερα είναι και πάλι ευτυχισμένος, έμεινε επίσης και το οικόπεδο που είχαν αγοράσει από κοινού στην περιοχή Στριγανιά Κορώνειας, στη Βοιωτία. Σκληρή διαπραγμάτευση έγινε και για το εξοχικό του ζευγαριού στην Χαλκιδική.

Δεν μπόρεσαν όμως να καταλήξουν σε συμφωνία για το ποιος θα κρατήσει το σπίτι και αποφάσισαν να το πουλήσουν και να μοιραστούν ισότιμα το ποσό που θα πάρουν. Ένα μερίδιο από την ακίνητη περιουσία του ζεύγους πήγε όπως είναι εύλογο, στα παιδιά τους.

Το σπίτι στα Μελίσσια συμφωνήθηκε να μείνει στα τρία παιδιά, με επικαρπία της Ελένης Μενεγάκη. Στα παιδιά πέρασε επίσης και η μεζονέτα στην Κηφισιά, όπου έμενε το ζευγάρι πριν χτιστεί η βίλα στα Μελίσσια. Η σκληρότερη διαπραγμάτευση έγινε για τα μετρητά που είχε στην κατοχή του το ζευγάρι κι είχαν αποκτηθεί κατά την διάρκεια του γάμου τους.

Την επιμέλεια των παιδιών όπως είναι φυσικό ανέλαβε η Ελένη Μενεγάκη, ενώ ο Γιάννης Λάτσιος ανέλαβε να πληρώνει διατροφή 3.000 ευρώ το μήνα και θα έχει το δικαίωμα να βλέπει τα παιδιά όποτε θέλει, χωρίς κανέναν περιορισμό.

Ο πιο άνετος, δε, είναι ο Άγγελος Λάτσιος. Ο ίδιος κληρονομεί την πολυκατοικία με τα 12 διαμερίσματα στην Κάρυστο. Αυτή τη στιγμή, τα ενοίκια εισπράττει η μητέρα της Ελένης Μενεγάκη, Ζέτα. Από αυτά τα διαμερίσματα εξαιρείται ένα ποσοστό της τάξεως του 20%, το οποίο κληρονομεί ο αδερφός της, Θοδωρής Μισόκαλος.

Στα χέρια του Άγγελου Λάτσιου, θα περάσει και το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη στο Ελληνικό, στο οποίο η ίδια έμενε πριν παντρευτεί τον Γιάννη Λάτσιο και ένα ακόμα σπίτι στην Χαλκιδική το οποίο όμως δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν το σπίτι θα ανακατασκευαστεί ή αν θα πουληθεί.

Αντιθέτως, στην Μαρίνα η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να δώσει το σπίτι στην Κηφισιά, το οποίο νωρίτερα είχε αποφασίσει να πουλήσει.

Η Ελένη ανακάλεσε την απόφαση προκειμένου η μικρή μαρίνα να πάρει το σπίτι.

Πέρα απ’ όλα αυτά όμως η Ελένη Μενεγάκη δημιούργησε ένα καταπίστευμα για όλα της τα παιδιά με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο θα τοκίζεται έως ότου αυτά κλείσουν το 31ο έτος της ηλικίας τους.

Μέχρι τότε η Ελένη έχει τον έλεγχο του καταπιστεύματος και θα μπορεί να παρατείνει το χρόνο στον οποίο εκείνο θα μπορούν να πάρουν τα χρήματα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share