Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023

Ξανά μαζί με τον Τσαγκρίδη η Κατερίνα Καινούργιου - Η δημόσια αποκάλυψη της παρουσιάστριας

Πέρασαν... δίπλα δίπλα τα Χριστούγεννα

27 Δεκεμβρίου 2022 12:47
Ξανά μαζί με τον Τσαγκρίδη η Κατερίνα Καινούργιου - Η δημόσια αποκάλυψη της παρουσιάστριας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καινούργιου δε διστάζει μέσα από την εκπομπή της να πραγματοποιεί αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή, με την ίδια να αναφέρει, μάλιστα, ότι το βράδυ του Σαββάτου (24/12) ήταν μαζί με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Αφορμή για την αποκάλυψη που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου, που... άλλον άνδρα ονειρεύτηκε προ ημερών, στάθηκε το J2US. Ο Νίκος Κοκλώνης κλήρωσε σε ένα από τα δεκάδες δώρα που μοίρασε στον ημιτελικό και το όνομα του Φίλιππου Τσαγκρίδη. Ο παρουσιαστής του φαντασμαγορικού σόου δεν παρέλειψε μάλιστα δεν έκρυβε την έκπληξή του όταν η εφαρμογή που χρησιμοποίησαν για την κλήρωσε ανέδειξε ως νικητή τον εφοπλιστή.

Πέρασαν... παρέα τα Χριστούγεννα

Την ίδια ώρα, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης βρισκόταν στην ίδια παρέα με την Κατερίνα Καινούργιου και μάλιστα επέλεξε να κάνει like στην φωτογραφία του Νίκου Κοκλώνη, όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια, επειδή του άρεσε και χωρίς να καταλάβει ότι πρόκειται για διαγωνισμό. Η ίδια εξήγησε πως ο Φίλιππος Τσαγκρίδης και ο Νίκος Κοκλώνης διατηρούν φιλικές σχέσεις και μιλάνε.

Η οικοδέσποινα του «Super Κατερίνα» ανέφερε και το τηλεφώνημα που έκανε ο Φίλιππος την επόμενη μέρα στον Νίκο Κοκλώνη ζητώντας το δώρο του. «Το ήθελε για την αδερφή του» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share