Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Περάσαμε από πολλά στάδια και στο τέλος...» - Μίλησε δημόσια για την κρίση στο γάμο του ο Γιάννης Πλούταρχος

Η εξομολόγηση του τραγουδιστή

27 Δεκεμβρίου 2022 10:29
«Περάσαμε από πολλά στάδια και στο τέλος...» - Μίλησε δημόσια για την κρίση στο γάμο του ο Γιάννης Πλούταρχος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι παντρεμένος εδώ και τρεις δεκαετίες με τη σύζυγό του, Μαρία, με τον ίδιο να μιλά για το γάμο τους και τα στάδια, που έχει περάσει, μέσα από το «Happy Day», με το ζευγάρι να διάγει όμορφες οικογενειακές μέρες.

«Ό,τι έχουμε κάνει, το έχω κάνει με τη γυναίκα μου και κάτω από αντίξοες συνθήκες. Οι σχέσεις χτίζονται με κόπο, περνούν από διάφορα στάδια όπως και εμείς αλλά εύχομαι να βγούμε νικητές στο τέλος. Πάντα υπάρχουν κρίσεις στα ζευγάρια. Είμαι από τα 23 μου με τη γυναίκα μου, τώρα είμαι 53 ετών.

Η Μαρία ήταν πάντα πίσω από τις κάμερες και προσπαθούσε να διαφυλάξει αυτό που χτίζαμε. Έχει πολλά χαρίσματα, όσο μεγαλώνει γίνεται πιο σοφή, είναι πάρα πολύ έξυπνη. Η σύζυγός μου έμπλεξε με έναν δύσκολο άνθρωπο και τα έχει καταφέρει πολύ καλά, την ευχαριστώ για όλα», εξομολογήθηκε ο Γιάννης Πλούταρχος.

Τεράστιο σαλόνι, γυάλινη σκάλα και μοντέρνα βιβλιοθήκη: Αυτή είναι η πολυτελής βίλα του Γιάννη Πλούταρχου στην Αθήνα που θα μοιραστούν τα πέντε παιδιά του (photos)

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει χαράξει πολλά χιλιόμετρα στον χώρο της μουσικής και πλέον απολαμβάνει τους καρπούς της εργασίας του με ένα πανέμορφο σπίτι στην Αθήνα. Ο τραγουδιστής συχνά ανεβάζει φωτογραφίες από το σπίτι του στο Instagram και έτσι είδαμε τις αγαπημένες γωνιές της βίλας του.

Ειδικότερα, από βίντεο που έχει δημοσιεύει ο τραγουδιστής στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, στα οποία τραγουδάει με τα παιδιά του, φαίνεται το εντυπωσιακό σπίτι της οικογένειας.

Το σπίτι είναι γεμάτο αγάπη και θαλπωρή, με την οικογένεια να περνάει εκεί όμορφες στιγμές, ενώ τους τοίχους κοσμούν μοντέρνοι πίνακες, οι οποίοι τραβούν τα βλέμματα.

Αυτό είναι το σπίτι του Γιάννη Πλούταρχου

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share