Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κόλαφος η Σοφία Παυλίδου: «Δεν πετάς 18 χρόνια από τη ζωή σου» - «Λυγμοί» για τον Χρήστο Φερεντίνο

Τι εξομολογήθηκε;

26 Δεκεμβρίου 2022 12:31
Κόλαφος η Σοφία Παυλίδου: «Δεν πετάς 18 χρόνια από τη ζωή σου» - «Λυγμοί» για τον Χρήστο Φερεντίνο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ήταν Οκτώβριος του 2016 όταν ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σοφία Παυλίδου ανακοίνωσαν στα Μέσα πως έπειτα από 16 χρόνια σχέσης, στα οποία απέκτησαν δύο δίδυμα αγόρια, τον Κωνσταντίνο και τον Δημήτρη, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Ήταν έξι χρόνια ζευγάρι και 12 χρόνια παντρεμένοι και όμως αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Η Σοφία Παυλίδου σε παλιότερη συνέντευξη της απάντησε στο πόσο εύκολο ήταν να μείνει φίλη με έναν άνθρωπο που πέρασε μία ζωή μαζί του αλλά και αν είναι θα έμπαινε εύκολα σε μια νέα σχέση. Με την ευκαιρία, δείτε το σπίτι που πούλησε ο παρουσιαστής στην Εκάλη.

Σοφία Παυλίδου Χρήστος Φερεντίνος

«Ακριβώς επειδή μοιραστήκαμε μία ζωή μαζί, το φυσικό ήταν να κρατήσουμε τη σχέση μας, όπως είναι τώρα. Πολύ ήρεμη και όμορφη. Παραμένουμε οικογένεια, απλά δεν μένουμε μαζί. Η πορεία μας ήταν κοινή, αποκτήσαμε δύο υπέροχα παιδιά, είναι ο πατέρας των παιδιών μου. Δεν πετάς 18 χρόνια από τη ζωή σου»

Θα έμπαινε εύκολα σε μία νέα σχέση, δεδομένου ότι έχει δύο παιδιά;

«Νομίζω ότι αυτό έχει να κάνει με τον άνθρωπο. Αν βρεις τον κατάλληλο, τότε δεν έχεις κάτι άλλο να σκεφτείς. Το πρώτο μου μέλημα θα ήταν η σχέση αυτού του ανθρώπου με τα παιδιά μου. Αν θα τα αγαπούσε, αν θα ενδιαφερόταν, αν εκείνα θα τον αγαπούσαν. Δεν θα ήμουν ποτέ με έναν άνθρωπο που δεν θα τον ενέκριναν τα παιδιά μου, δεδομένου ότι έχουμε πολύ καλή σχέση, κι αν έβλεπαν ότι η μητέρα τους έχει δίπλα της έναν άνθρωπο που την αγαπά, τότε θα δεχόντουσαν την επιλογή της», λέει η ίδια στο Down Town Κύπρου.

Νέα...σελίδα στην προσωπική του ζωή μετά τη Σοφία Παυλίδου: Στο πλευρό 28χρονης γνωστής ηθοποιού ο Χρήστος Φερεντίνος

Με νέα συνοδό σε μεγάλο εμπορικό κέντρο βρέθηκε ο Χρήστος Φερεντίνος, ο οποίος απόλαυσε τη βόλτα του στο πλευρό τη.

Ο παρουσιαστής εθεάθη παρέα με γοητευτική νεαρή ηθοποιό, την οποία σίγουρα γνωρίζεις. Ο λόγος για την Μελίνα Σπετσιέρη. Με την ευκαιρία αυτοί είναι οι γιοι που έχει αποκτήσει με τη Σοφία Παυλίδου.

Οι δυο τους απόλαυσαν τη βόλτα τους και τα ψώνια τους στα μαγαζιά. Τόσο ο Χρήστος Φερεντίνος όσο και η Μελίνα Σπετσιέρη έδειχναν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου.

Σπετσιέρη Φερεντίνος

Ποια είναι η Μελίνα Σπετσιέρη

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως ηθοποιός σε ηλικία 14 ετών, όταν έπαιξε ως Δανάη, την κόρη της Χριστίνας Λουκάκου (Μυρτώ Αλικάκη), στην κωμική σειρά του Alpha Ο Άγγελος Μου ο Διάβολος Μου (2008).

Δύο χρόνια αργότερα, υποδύεται την κόρη του πρώην συντρόφου της Δήμητρας Ματσούκας στην κοινωνική σείρα του Mega Κούκλες. Μαθήτρια ακόμα της τρίτης λυκείου, υποδύεται την Στέλλα Βασιλιά, τη δεύτερη κόρη του Μάρκου (Κώστας Κόκλας), στη δημοφιλή σειρά του Mega Οι Βασιλιάδες (2012-2013). Αργότερα συμμετάσχει στην σειρά του Ant1 Αν Ήμουν Πλούσιος όπου υποδύεται την Ξένια κόρη της Μονικας (Μπέσυ Μάλφα).

Αποστολάκης σπετσιέρη

Το 2020 κάνει ένα guest στην σειρά του Ant1 Ήλιος στον ρόλο της Μάρθας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share