Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Είναι ο επίγειος παράδεισός τους: Αυτό είναι το εξοχικό του Χάρη και της Αντελίνας Βαρθακούρη στην Επίδαυρο (photo)

Χάρμα οφθαλμών

26 Δεκεμβρίου 2022 09:23
Είναι ο επίγειος παράδεισός τους: Αυτό είναι το εξοχικό του Χάρη και της Αντελίνας Βαρθακούρη στην Επίδαυρο (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Χάρης Βαρθακούρης και η Αντελίνα Τελώνη γνωρίστηκαν µέσω Facebook. Ο Χάρης έκανε like στις φωτογραφίες της Αντελίνας και από εκεί ξεκίνησαν όλα. Αντάλλασσαν µηνύµατα για δύο µήνες, το πρώτο ραντεβού δεν πήγε καλά, ωστόσο στην πορεία όλα άλλαξαν.

Μια κάρτα του Χάρη «Είσαι η ζωή µου, δώσε µια ευκαιρία» µε ένα µπουκέτο λουλούδια ήταν αρκετά για την Αντελίνα. Μέσα σε έναν µήνα έµεινε έγκυος και όλα πήραν τον δρόµο τους. Με την ευκαιρία αυτή είναι η τρυφερή ιστορία που αποκάλυψε για τον γιο του ο Γιάννης Πάριος.

Παντρεύτηκαν, απέκτησαν δύο χαριτωµένα κοριτσάκια, τη Μελωδία-Μαρία και τη Λιόνα-Κωνσταντίνα. Είναι γνωστό πώς λόγω του Γιάννη Πάριου, το ζευγάρι έχει ήδη ένα εξοχικό στην Πάρο, ωστόσο υπάρχει και ένα άλλος μέρος όπου έχουν σπίτι και αυτό δεν είναι άλλο από τη μαγευτική Επίδαυρο.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη είχε μοιραστεί στο παρελθόν διάφορα στιγμιότυπα από την εξοχική κατοικία του ζευγαριού, τα οποία μας άφησαν με το στόμα ανοικτό, καθώς είναι αρκετά εντυπωσιακό και όπως φαίνεται διαθέτει όλες τις ανέσεις.

εξοχικό βαρθακούρη επίδαυρο

Σούσουρο με τον Χάρη Βαρθακούρη: «Κάποιος γκόμενος θα υπάρχει...» - Η σπόντα για την Αντελίνα

Πριν αρκετό καιρό η Αντελίνα Βαρθακούρη περιέγραφε το σύντομο της ταξίδι στην Χίο, ώσπου ήρθε μία ατάκα από τον Χάρη Βαρθακούρη, που σίγουρα δεν την περίμενε. Με την ευκαιρία, δείτε τη διαφορά ηλικίας που έχουν.

Συγκεκριμένα η Αντελίνα Βαρθακούρη είπε «Στέλνω αμέτρητα φιλιά στην Χίο. Μέσα στην Τετάρτη μου ήρθε να φύγω μόνη μου εντελώς και να πάω . Μου έχουν πει πάρα πολλοί για την αγία Μαρκέλλα και να δω το νησί. Κάθισα μία ημέρα και γύρισα την επόμενη. Έτσι ξαφνικά δίχως λόγο κι αφορμή.»

Ο Χάρης Βαρθακούρης δεν άντεξε να μην πειράξει την σύζυγό του κι ανέφερε, προκαλώντας πανικό: «Άλλος για Χίο τράβηξε κι άλλος για Μυτιλήνη. Κάποιος γκόμενος θα υπάρχει στην Χίο, δεν εξηγείται αλλιώς. Πήγα μόνη μου λέει, τι να πω. Ξέχασε τον φορτιστή της μια ημέρα και το κινητό άδειασε ξαφνικά στο δίωρο επάνω και δεν μπορούσαμε να την βρούμε.»

Η αντίδραση της Αντελίνας Βαρθακούρη ήταν χαρακτηριστική, αφού δεν πίστευε όσα λέγονταν στον αέρα.

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share