Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023

«Είχαμε κανονίσει να συναντηθούμε κι εκείνος πήγε σε...» - «Άγρια» καρφιά της Δανάης Μπάρκα για τον Γιάννη Μπέζο

Κόλαφος η παρουσιάστρια

26 Δεκεμβρίου 2022 08:06
«Είχαμε κανονίσει να συναντηθούμε κι εκείνος πήγε σε...» - «Άγρια» καρφιά της Δανάης Μπάρκα για τον Γιάννη Μπέζο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Μπέζος είναι γνωστός για έναν χαρακτήρα, που συζητείται έντονα, ειδικά όταν τοποθετείται δημόσια, με μια παρουσιάστρια να αναφέρεται σε ένα περιστατικό, που ίσως δεν αποτελεί την καλύτερη στιγμή του.

Πρόσφατα, στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, με τίτλο «Πάμε Δανάη», προβλήθηκε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιάννης Μπέζος στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, με τον ηθοποιό σε άλλη περίπτωση να αναφέρεται και στη γνωριμία του με την Ναταλία Τσαλίκη.

Το σχόλιο της Μπάρκα για τον ηθοποιό

Μετά την προβολή του αποσπάσματος, η παρουσιάστρια της εκπομπής, αποκάλυψε πως είχε συμφωνήσει και η ίδια με τον Γιάννη Μπέζο για μια τηλεοπτική συνέντευξη: «Τον λατρεύω και θα το λέω κάθε φορά που τον βλέπω. Και θα το λέω παρότι είχαμε κανονίσει μια συνέντευξη για την εκπομπή, αλλά βρέθηκε σε άλλη εκπομπή. Χαλάλι του. Ήμουν και θα είμαι πάντα τεράστια θαυμάστριά του» είπε η Δανάη Μπάρκα.

«Χαλάλι κύριε Μπέζο, εμείς σας αγαπάμε, παρόλο που το είχαμε κανονίσει» σχολίασε στη συνέχεια ο Άρης Καβατζίκης.

Με τη σειρά της η Δανάη Μπάρκα πρόσθεσε: «Όταν με ρωτάνε για τον Γιάννη Μπέζο αν είναι ξινός ή κακός, εγώ τους λέω και δεν θα σταματήσω ποτέ να το λέω δημόσια και ιδιωτικά ότι δεν υπάρχει πιο δίκαιος και πιο τζέντλεμαν άνθρωπος από τον Γιάννη Μπέζο. Τον έχω γνωρίσει στη δουλειά, δεν ήμασταν ποτέ οικογενειακοί φίλοι. Είχαμε περάσει πολύ ωραία στη συνεργασία μας, είναι πολύ γενναιόδωρος και πάνω στη σκηνή και εκτός. Μου αρέσει πολύ που είναι ντόμπρος και ειλικρινής και αυθεντικός».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share