Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

«Δεν φτάνουν τα χρήματα, κάθε μήνα δουλεύω για τον επόμενο, τα παιδιά μου μεγάλωσαν δύσκολα» - Συγκλονίζει ο Στέλιος Κρητικός (Video)

Δύσκολα τα βγάζει πέρα οικονομικά

25 Δεκεμβρίου 2022 19:39
«Δεν φτάνουν τα χρήματα, κάθε μήνα δουλεύω για τον επόμενο, τα παιδιά μου μεγάλωσαν δύσκολα» - Συγκλονίζει ο Στέλιος Κρητικός (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Στέλιος Κρητικός πριν λίγο καιρό ήταν καλεσμένος στο “The 2Night Show” και μαζί με τους δύο γιους του, Άρη και Μιχαήλ-Άγγελο, δώσανε μια απολαυστική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: «Έπρεπε να σταματήσουμε...» - Ο χωρισμός που «πλήγωσε» τον Μάρκο Σεφερλή

Ο ηθοποιός μίλησε για το ξεκίνημα και την πορεία του στην υποκριτική, τον χωρισμό του, αλλά και τη δεύτερη σύζυγό του, με την οποία απέκτησαν δυο κόρες.

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός «όταν γεννήθηκε ο Μιχαήλ Άγγελος ήμουν 27 ετών. Τα παιδιά μου δεν έζησαν ποτέ εύκολα, όπως και σήμερα είναι δύσκολα. Κάθε μήνα δουλεύω για τον επόμενο μήνα, δεν έχει σταματήσει αυτό, δεν έχει αλλάξει κάτι, ποτέ δεν έκανα έξοδα και δεν μπορούσα».

Στέλιος Κρητικός: Ο δύσκολος χωρισμός από την πρώτη σύζυγο

«Δεν φτάνουν τα χρήματα, κάθε μήνα δουλεύω για τον επόμενο, τα παιδιά μου μεγάλωσαν δύσκολα» - Συγκλονίζει ο Στέλιος Κρητικός

Σχετικά με τον χωρισμό του από την πρώτη του σύζυγο, ο Στέλιος Κρητικός υπογράμμισε «δεν ήταν εύκολος χωρισμός, είχε δυσκολίες, αλλά θέλει υπομονή, θέλει αγάπη, θέλει πίστη, φροντίδα. Το πιο εύκολο είναι να τα κάνεις όλα μπάχαλο, ενώ το πιο δύσκολο είναι να κρατήσεις την γκρίνια σου και να πεις, πάμε να το ξαναδούμε. Ήταν πάρα πολλά τα χρόνια που ήμασταν μαζί και πολύ δύσκολη η στιγμή του χωρισμού».

Όσον αφορά το τέλος της συνεργασίας του με τον Μάρκο Σεφερλή, ο Στέλιος Κρητικός σημείωσε «ήμασταν έξι χρόνια μαζί. Έκλεισε ο κύκλος ο συγκεκριμένος. Η δουλειά μας είναι περίεργη κι απρόβλεπτη και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Εκείνη τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ένιωσα ότι εγώ πρέπει να σταματήσω. Ήμασταν στην Πάτρα, είχαμε ξεκινήσει περιοδεία και πήγα στο καμαρίνι… Αυτό που κάναμε ήταν δύσκολο. Συνήθως στη δουλειά μας δουλεύεις 1-2 χρόνια. Εμείς κουμπαριάσαμε, γελάσαμε τόσο πολύ κι έχουμε ζήσει άπειρες στιγμές».

«Τον αγαπώ, όταν έφυγα στενοχωρηθήκαμε...» - Κόλαφος πασίγνωστος ηθοποιός για τον χωρισμό με τον Μάρκο Σεφερλή

Ο Μάρκος Σεφερλής έχει συνεργαστεί με ουκ ολίγους ηθοποιούς όλα αυτά τα χρόνια, με έναν εξ αυτών να αναφέρεται στους λόγους, που δεν είναι πια μαζί.

Ο Στέλιος Κρητικός βρέθηκε καλεσμένος στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για το λόγο που δεν συνεχίστηκε η συνεργασία τους και πως το εξέλαβε ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος παράλληλα ετοιμάζει μια σπουδαία παραγωγή.

Το σχόλιο του Κρητικού για τον Σεφερλή και τη συνεργασία τους

«Ήμασταν έξι χρόνια μαζί. Έκλεισε ο κύκλος ο συγκεκριμένος. Η δουλειά μας είναι περίεργη κι απρόβλεπτη και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Εκείνη τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ένιωσα ότι εγώ πρέπει να σταματήσω. Ήμασταν στην Πάτρα, είχαμε ξεκινήσει περιοδεία και πήγα στο καμαρίνι… Αυτό που κάναμε ήταν δύσκολο. Συνήθως στη δουλειά μας δουλεύεις 1-2 χρόνια. Εμείς κουμπαριάσαμε, γελάσαμε τόσο πολύ κι έχουμε ζήσει άπειρες στιγμές. Έχουμε ξενυχτήσει και γελάσει μπροστά και πίσω από τα φώτα κι έχουμε κάνει απίστευτα πράγματα» είπε αρχικά ο Στέλιος Κρητικός.

«Τον αγαπώ, αλλά ήταν κάποια στιγμή που ήθελα να αλλάξω τα δεδομένα μου. Κατ’ αρχάς ήθελα να κάνω διακοπές με τα παιδιά μου Ήταν ένα κομβικό σημείο. Είχα να κάνω διακοπές έξι χρόνια, ήταν πολλές οι απαιτήσεις. Ήταν η δουλειά μου, είμαι επαγγελματίας κι ήμουν ορκισμένος. Τότε ήμασταν πρόβες στην τελευταία χειμερινή μου δουλειά με τον Μάρκο κι έρχεται το πρώτο Survivor και μου έκαναν πρόταση. Τα λεφτά ήταν τέσσερις φορές επάνω ο μισθός μου την εβδομάδα. Είπα όχι. Δεν μπορώ να πουλήσω ένα ολόκληρο θίασο και 50 άτομα σε μία παράσταση για να πάω εγώ να κάνω το γούστο μου, να οικονομήσω και να τους παρατήσω όλους σαν να μη με νοιάζει.

Τελειώνουμε το Πάσχα και για να προλάβω εγώ τα πράγματα -γιατί ξέρω ότι γράφει το ρόλο ανάλογα και τι άτομα έχει στο θίασό του- και του λέω Μάρκο μην με υπολογίζεις το καλοκαίρι. Θέλω να ξεκουραστώ και να κάνω διακοπές με τα παιδιά μου. Αισθάνομαι έξω ότι υπάρχουν πράγματα, τα οποία θέλω να τα κυνηγήσω και να τα ακολουθήσω είτε λέγεται Survivor είτε οτιδήποτε άλλο και θέλω μία παύση. Στενοχωρηθήκαμε κι οι δυο μας, είναι ανθρώπινο γιατί περάσαμε απίθανες στιγμές οι δυο μας. Ήταν δύσκολο. Αγκαλιαστήκαμε, χαιρετηθήκαμε. Απλά ήθελα να ξέρει για να μη γράψει κάποιο ρόλο για εμένα το καλοκαίρι», κατέληξε ο Στέλιος Κρητικός.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share