Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Στο πνεύμα των γιορτών η Άντζελα Γκερέκου: Ποζάρει δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο με πιτζάμες και χαμογελάει μελαγχολικά (photo)

Η χριστουγεννιάτικη φωτογραφία της ηθοποιού

25 Δεκεμβρίου 2022 18:19
Στο πνεύμα των γιορτών η Άντζελα Γκερέκου: Ποζάρει δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο με πιτζάμες και χαμογελάει μελαγχολικά (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άντζελα Γκερέκου μπήκε στο κλίμα των εορτών ενώ μετράει αντίστροφα για τα Χριστούγεννα. Η αγαπημένη ηθοποιός μέσα από μια ζεστή φωτογραφία, μας έδειξε το πανέμορφο δέντρο της αλλά και το εντυπωσιακό σαλόνι της. Με την ευκαιρία, δείτε τις φωτογραφίες της Μαρίας Βοσκοπούλου με μαγιό.

Η γνωστή ηθοποιός που για μια ακόμη χρονιά πρωταγωνιστεί στην σειρά, Γη της Ελιάς, έχει ένα αρκετά επιβαρυμένο πρόγραμμά της στην καθημερινότητας με πολύωρα γυρίσματα, αλλά και άλλες υποχρεώσεις.

Παράλληλα όμως, πάντα φροντίζει να βρίσκει χρόνο για την οικογένειά της, την πολυαγαπημένη της μητέρα και την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου.

Το Σάββατο 10/12 η Άντζελα Γκερέκου δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντάς μας πως στόλισε το πανύψηλο δέντρο της.

Άντζελα Γκερέκου: Η cozy φωτογραφία της ηθοποιού

Στο πνεύμα των γιορτών η Άντζελα Γκερέκου

Η γνωστή ηθοποιός και Πρόεδρος του ΕΟΤ, φόρεσε τις χριστουγεννιάτικες πιτζάμες της και πόζαρε δίπλα στο φωτισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο, σε μια πολύ cozy φωτογραφία.

Συγκλονίζει η Άντζελα Γκερέκου: «Ο Τόλης Βοσκόπουλος μου...»

Στη σημασία αλλά και σε όσα έμαθε από τον Τόλη Βοσκόπουλο κατά τη διάρκεια της κοινής τους πορείας αναφέρθηκε η Άντζελα Γκερέκου στη συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Realnews και τη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου. Με την ευκαιρία, δείτε τις φωτογραφίες της Μαρίας Βοσκοπούλου με μαγιό.

Πόσο σημαντική είναι για εσάς η έννοια της οικογένειας;

Είναι ιερός ο θεσμός αυτός για εμένα και είναι αδιαπραγμάτευτος!

Ακόμη και τα Grammy Awards τίμησαν τον Τόλη Βοσκόπουλο, έναν κορυφαίο καλλιτέχνη, που το όνομά του έχει γραφτεί στη μουσική ιστορία με χρυσά γράμματα. Τι σας έμαθε αυτός ο ανεπανάληπτος άνθρωπος;

Άντζελα Γκερέκου Τόλης Βοσκόπουλος

Είναι πολύ δύσκολο μέσα σε λίγες γραμμές να χωρέσει κανείς σε λόγια το μέγεθος του Τόλη. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που έμαθα στην κοινή μας πορεία είναι η βαθιά πίστη στον Θεό, που με ωθεί στο να πιστεύω περισσότερο στον εαυτό μου, αλλά και στην εσωτερική μου δύναμη, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές.

Στα χειρότερά του: Ο Τόλης Βοσκόπουλος μεθυσμένος με τσιγάρο μιλάει για τη Τζούλια Παπαδημητρίου (Video)

Ο Τόλης Βοσκόπουλος «βύθισε» την χώρα στο πένθος πριν από περίπου ενάμιση χρόνο με το θάνατό του, με την πρώην του σύζυγο, Τζούλια Παπαδημητρίου, να μιλά με αποκαλύψεις.

Παρά, μάλιστα, την οριστική και αμετάκλητη απόφαση του Αρείου Πάγου ότι η Χαρά δεν είναι κόρη του μεγάλου τραγουδιστή, η πρώην σύζυγός του επιμένει, τονίζοντας πως ακόμη τον αγαπά.

Μιλώντας στο debater.gr για τον χαμό του σπουδαίου καλλιτέχνη δήλωσε: «Τι να πω… Ένας θάνατος είναι μία πολύ άσχημη είδηση, εγώ το έχω περάσει άλλωστε με τον αδερφό μου που ήταν πάρα πολύ μικρός όταν έφυγε».

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε αν υπήρχε κάτι που θα ήθελε να πει στον Τόλη Βοσκόπουλο και δεν πρόλαβε, η Τζούλια Παπαδημητρίου απάντησε: «Ξέρω ότι μ’ αγάπησε πάρα πάρα πολύ ο Τόλης και τον αγάπησα και εγώ. Ξέρω πολύ καλά ότι με εκτιμούσε. Ξέρω πολύ καλά τι ήταν ο Τόλης. Ξέρω πως αγαπούσε και τη Χαρά που ήταν η κόρη του. Ξέρω ότι θα περάσουν τώρα δύσκολα και η οικογένειά του, η γυναίκα του και η μία του κόρη, αλλά θα περάσει και η κόρη του η άλλη, να είστε σίγουρος γι’ αυτό. Οπότε καλύτερα να μη λέμε πολλά λόγια σε αυτές τις περιπτώσεις η σιωπή είναι το καλύτερο πράγμα».

Ο Τόλης Βοσκόπουλος μεθυσμένος με τσιγάρο μιλάει για τη Τζούλια Παπαδημητρίου

Ο γνωστός τραγουδιστής το μακρινό 1995 και λίγο πριν γνωρίσει την Άντζελα Γκερέκου είχε περάσει μια πολύ δύσκολη φάση στη ζωή του μετά το διαζύγιο από τη Τζούλια Παπαδημητρίου.

Ο ίδιος εμφανώς μεθυσμένος, καπνίζοντας μπροστά στις κάμερες δήλωνε: «Εγώ είμαι ο κύριος Βοσκόπουλος, μήπως δεν έχετε καταλάβει»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share