Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Αποκαθήλωση» για τον Γιώργο Νταλάρα: «Για μένα τέλειωσε...»

Η εξομολόγηση που συζητήθηκε

25 Δεκεμβρίου 2022 16:45
«Αποκαθήλωση» για τον Γιώργο Νταλάρα: «Για μένα τέλειωσε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την σχέση του με τον Γιώργο Νταλάρα είχε μιλήσει σε συνέντευξή του ο κορυφαίος στιχουργός Λευτέρης Παπαδόπουλος.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο παράπονο που έχει από τον Γιώργο Νταλάρα και σε μια κίνηση από μέρους του τραγουδιστή που τον απογοήτευσε. Με την ευκαιρία, δείτε τη σκληρή κριτική του τραγουδιστή σε ερμηνεύτρια.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα της συνέντευξης:

"Απασφάλισε" ο Λάκης Λαζόπουλος: "Ο Νταλάρας πρέπει να σκεφτεί..." - Ευθεία κρούση στον Γιώργο Νταλάρα

«Ο Νταλάρας πρέπει να αναρωτηθεί μόνος του τι κάνει. Κάνει συναυλίες αλληλεγγύης για την κατάσταση στην οποία έχει έρθει ο κόσμος από το μνημόνιο που ψήφισε η γυναίκα του;»

Με τον τρόπο αυτό είχε σχολιάσει πριν κάποια χρόνια ο Λάκης Λαζόπουλος στο τηλεοπτικό «Τσαντίρι» τις επιθέσεις που είχε δεχτεί ο Γιώργος Νταλάρας από μερίδα του κόσμου. Με την ευκαιρία, δείτε τα συγκινητικά λόγια του Λάκη Λαζόπουλου για την Χαρούλα Αλεξίου.

«Δε γίνεται να φτάσεις σε σημείο να σε φυλάνε τα ΜΑΤ απέξω και να τραγουδάς μέσα "έβγαλε βρώμα η ιστορία και ξοφλήσαμε"! Μην τα λες τα τραγούδια αυτά! Έρχονται τα τραγούδια του και τον τιμωρούν», συνέχισε ο ηθοποιός.

Ντυμένος κατάδικος ο κ. Λαζόπουλος διευκρίνισε αρχικά γιατί «καθυστέρησε» μια εβδομάδα να σχολιάσει το θέμα: «Την προηγούμενη Τρίτη δεν ήθελα να αφήσω τα συναισθήματά μου να με παρασύρουν, επειδή δεν τρέφω εκτίμηση στον Νταλάρα», είπε.

Και κατέληξε: «Ο Νταλάρας είναι ένα ψυχικό ερείπιο! Εχουν πάρα πολλοί νεύρα με τον Νταλάρα, όχι με τα τραγούδια του και την ερμηνεία του -είναι εξαιρετικός- αλλά με τον χαρακτήρα του. Η σχέση ενός ανθρώπου με το ταλέντο είναι η σχέση ενός ταχυδρόμου με το γράμμα που κουβαλάει. Μπορεί ένας καλός ταχυδρόμος να κουβαλάει μια κακή είδηση και μπορεί ένας καλός ταχυδρόμος να κουβαλάει μια καλή είδηση. Μακάρι ο καλός ταχυδρόμος να κουβαλάει καλό γράμμα. Μακάρι ο χαρακτήρας να δένει με το ταλέντο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share