Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024

Στροφή στην καριέρα του Ντέμη Νικολαΐδη - Δε φαντάζεστε με τι θέλει να ασχοληθεί (photo)

Τέλος τα γήπεδα

25 Δεκεμβρίου 2022 16:00
Στροφή στην καριέρα του Ντέμη Νικολαΐδη - Δε φαντάζεστε με τι θέλει να ασχοληθεί (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο βετεράνος επιθετικός της ΑΕΚ Ντέμης Νικολαΐδης αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα του και να ασχοληθεί με τον εθελοντισμό. Πιο συγκεκριμένα, τους τελευταίους μήνες, ακολουθεί εκπαίδευση προκειμένου να γίνει εθελοντής πυροσβέστης. Με την ευκαιρία, δείτε τι είπε η Κατερίνα Παναγοπούλου για τη φημολογούμενη σχέση της με τον πρώην ποδοσφαιριστή.

Ντέμης Νικολαΐδης: Η στροφή στην καριέρα του και η βάρδια στον Πυροσβεστικό Σταθμό

Μάλιστα, στο πλαίσιο των καθηκόντων των εθελοντών Πυροσβεστών – όπως διαβάζουμε στο blog της Νάντιας Αλεξίου – ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής εκτέλεσε 8ωρη βραδινή υπηρεσία, στον 9ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών, στο ΟΑΚΑ, το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

Η βασική εκπαίδευση (η οποία αποτελείται από θεωρητικό και πρακτικό μέρος) των υποψηφίων εθελοντών πυροσβεστών γίνεται υπό την ευθύνη και εποπτεία της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, έχει διάρκεια 120ωρών και πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις των κατά τόπους Επαγγελματικών ή Εθελοντικών Πυροσβεστικών Υπηρεσιών ως παραρτήματα της Πυροσβεστικής Ακαδημίας.

Ντέμης Νικολαΐδης πυροσβεστική

Οι υποχρεώσεις των εθελοντών πυροσβεστών μεταξύ άλλων είναι να υπηρετούν στις Επαγγελματικές και τις Εθελοντικές Πυροσβεστικές Υπηρεσίες του Πυροσβεστικού Σώματος καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και να επεμβαίνουν μαζί με τους επαγγελματίες Πυροσβέστες, σε αστικές και δασικές πυρκαγιές, σε διασώσεις, τροχαία, πλημμύρες, σεισμούς και γενικά στην αποστολή και το έργο του Πυροσβεστικού Σώματος.

Αποτελούν τμήμα της οργανικής-μάχιμης δύναμης του Πυροσβεστικού Σώματος και αποδεικνύουν αθόρυβα και καθημερινά με το έργο τους, το σκοπό της αποστολής τους σε ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια.

«Με κεράτωνε με τον…» - "Κόλαφος" ο Ντέμης Νικολαΐδης για την Δέσποινα Βανδή

Πάει πολύς καιρός από το διαζύγιο Βανδή - Νικολαίδη και οι αποκαλύψεις δεν έχουν σταματημό. Οι σχέσεις των δύο πρώην συζύγων με είναι και οι καλύτερες.

Ως γνωστόν οι η Δέσποινα Βανδή εδώ και δύο χρόνια βρίσκεται σε σχέση με τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη. Κατα καιρούς έχουν βγει αρκετά δημοσιεύματα για τις σχέσεις των τριών τους, οι οποίες δεν είναι και οι καλύτερες. Με την ευκαιρία, δείτε το παρασκήνιο της σχέσης του Βασίλη Μπισμπίκη με τα παιδιά της Δέσποινας Βανδή.

Η αντίδραση του Ντέμη στη σχέση Βανδή-Μπισμπίκη

Σύμφωνα πάντα με το «Yes Magazine», ο Ντέμης «ξέσπασε» ισχυριζόμενος πως η Δέσποινα είχε σχέση εντός του γάμου τους με τον Βασίλη Μπισμπίκη για πάνω από έναν χρόνο, γεγονός που μπορεί να έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο διαζύγιο. Η αλήθεια, πάντως, είναι πως δεν υπάρχει επισήμως μια τέτοια πληροφόρηση, ούτε καν υπόνοια, κάτι που δε στοιχειοθετεί έναν τέτοιο ισχυρισμό.

«Με κεράτωνε με τον…» -

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share